özel bir şirkette güvenllik görevlisiyim beni güvenlik harici işlerde çalıştırıyorlar elimde delillerim var 2.5 yıl oludu iş yerinde ben mahkemeye başvursam ne gibi sonuç elde edebilirim veya ne yapmam gerekir bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Dava açacak bir durum göremiyorum ben şahsen. Onlar işi vermiş, siz de itiraz etmemiş, yapmışsınız. Eğer işi istemiyorsanız, bundan sonra verdikleri işi yapmazsınız, görev tanımınız dışında olduğunu söylersiniz. onlar da ancak geçerli sebeple işten çıkartabilirler, tazminatlarınızı alırsınız.
Ama tabii işi yapmayacağım derken hakaret / kavga boyutuna getirip zararlı çıkmayın.
özel bir şirkette güvenllik görevlisiyim beni güvenlik harici işlerde çalıştırıyorlar elimde delillerim var 2.5 yıl oludu iş yerinde ben mahkemeye başvursam ne gibi sonuç elde edebilirim veya ne yapmam gerekir bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Bildiğim kadarıyla özel güvenlik yasası gereğince özel güvenlik görevlilerinin güvenlik işi dışında çalıştırılması yasak olması gerekiyordu. Size yaptırılan işin özel güvenlik hizmeti dışındaki kısımları nelerdir? Ayrıca size görevi veren güvenlik şirketi mi yoksa çalıştığınız yer mi?
güvenlik şirkedinde değiliz yani kendi bünyesinde güvenlik görevlisiyiz tekstil fabrikası örnek verecek olursak kantar tartırıyorlar tek kişili tom kalemi okutturuyoruz yani devriye araçları yıkıyoruz 08-18 harici santral görevi yapıyoruz şöforlük yapıyoruz vs böyle alakasız şeyler
güvenlik şirkedinde değiliz yani kendi bünyesinde güvenlik görevlisiyiz tekstil fabrikası örnek verecek olursak kantar tartırıyorlar tek kişili tom kalemi okutturuyoruz yani devriye araçları yıkıyoruz 08-18 harici santral görevi yapıyoruz şöforlük yapıyoruz vs böyle alakasız şeyler
Bütün bu işlerin yanında bir de giriş kapısında duruyorsunuz.
evet kapıda duruyoruz geçen gün bizim sorumlu müdür le tartıştık 8 saat dışarda duracaksın dedi ben de durmayacagımı söyledim ama şirket kimseye tazminat ödemek istemiyor bu sorumlu müdürümüz bizim üstümüze geliyor rant sağlamak için üstlerine ben gözden çıkardım iş yerini 2.5 yıllık tazminatı alıp çıkmak istiyorum ama onuda vermek istemiyorlar nasıl bir yol izlemeliyim bir şey duydum iş yerini ihtar diye bunu nasıl yaparım avukat şartmı noterlemi oluyor bana bir yol gösterirmisiniz
Siz "Güvenlik Görevlisi" olduğunuza emin misiniz?
Yani üniformanız var mı? Güvenlik görevlisi eğitimi aldınız mı?
Yoksa orada işçi olarak çalışıyorsunuz ve sizden kapıda beklemenizi mi istiyorlar?
evet sılahlı güvenlik kimliğimiz var ama silah taşımıyoruz ünüformalı ve kimlik kartlarımız yakalarımızda memur sıtatüsünde çalışıyoruz şimdi bana bir yol gösterirmisiniz yukarda yaptıklarımızdan dolayı ben ne yapacağım tazminatımı yedirmek istemiyorum ihtar nasıl oluyor
Neden bu özel güvenlik görevlileri bu kadar dikbaşlı anlamıyorum. Ben size okuyasınız diye özel güvenlik kanunu linki verdim ama bakmadınız anlaşılan.
Bak senin 5188 sayılı kanunun ne diyor.
Madde 16 - Özel güvenlik personeli, Kanunda belirtilen koruma ve güvenlik hizmetleri dışında başka bir işte çalıştırılamaz.
Madde 20 - e) Özel güvenlik görevlisini koruma ve güvenlik hizmetleri dışında başka bir işte çalıştıran kişi, kurum ve kuruluşlara her eylemleri için bin Türk Lirası idari para cezası mahallî mülkî amir tarafından verilir.
(Yani Valilik veya Kaymakamlık şikayet mercii...)
,
guvenlik tom kalemi hilesi,
devriye kalemi hileleri,
tom kalemi hilesi,
tur kalemi hileleri,
guvenlik tom kalemi hilesi nasil olur,
tom kalemi forum,
ogg kalem buton hilesi,
devrie buton kalemi hile,
guvenlik tom kalemi hileleri,
devriye kaleminin hileleri,
güvenlik görevlisinin hakları ve,
ogg kalem basmasi,
guvenlik gorevlisinin haklari,
Devriye ton kalemi hillesi,
bekci tur saati hileleri,
güvenlik görevlisiyim ama işçi olarak gözüküyorum,
ozel guvenlik gorevlisinin mahkeme,
tom saati nasil bozariz,
devriye butonu,
guvenlik tom kalemi neden bozulur,
30 bin tl kredi güvenlik görevlisiyim,
devriye kalemi ,
tom kalemi nedir,
tom kalemi bozma
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku