Vodofone genel merkezi bu konu hakkında bir yaptırım uygulayabilir mı?
19.09.2011 tarihinde vodofone'un red mini faturalı kampanyasını öğrenmem vesilesiyle yine aynı şebekeye ait kontürlü hattımı faturalı hatta çevirmek için ankara/eryaman/göksu alışveriş merkezi vodofone shop bayisine gittim..bana gerekli prosödür söylendi,eski numaram alındı bir takım imzalar atıldıktan sonra hattımın açılacağı ifade edildi oradaki yetkililer tarafından..akşam hattım açıldıktan sonra ertesi gün yani 20.09.2011 tarihi sabah saat 10:16 da müşteri hizmetleri tarafından arandığımı gördüm.tekrar dönmek istediğimdeyse hattımın aramalara kapandığını fark ettim!tekrar ankara/eryaman/göksu/alış veriş merkezindeki vodofone shop bayisine gidip olayı anlattım ve durum hakkında bilgi istedim.ordaki ismi kutay olan arkadaş yanımda müşteri hizmetleri yetkilisiyle konuştu ,müşteri hizmetlerinden ismi sgürbüz olan şahsın sabah beni aradığını,cevap veremediğim için kafasına göre hattımı kapattığını söyledi.hattımın iptal kaydınında olduğunu gösterdi.müşteri hizmetlerinin hattımı kapatma nedeni benim iptal talebinde bulunmammış!!19.09.2011 de kendi isteğimle bayiye gidip faturalı hatta geçiş için başvuru yapan birisi nasıl olur aynı gün iptal talebinde başvurur?bu nasıl bir garabettir?iptal başvurusunda bulunsam müşteri hizmetlerini neden arayayım?gider vodofone shop bayisinden iptal talebimi iletirim!bu nasıl bir mantalitedir?tabi hattım 20.09.2011 tarinde gün boyu aramalara kapalıydı!bana ulaşmak isteyenlerin tek iletişim kurduğu numaram kapatılan hattımdı.bu arada eşim dostum ailem bana ulaşamadıkları için merakta kalmışlar,yaşlı hasta annem bana ulaşamayınca fenalık geçirmiş ki aynı gün ankara kızılayda bomba patlamıştı ve annem memleketteydi!ertesi gün yani 21.09.2011 tarihi öğleden sonra tekrar müşteri hizmetlerini arayıp benden kaynaklanmayan bir nedenle hattımın kapatıldığını çok mağdur olduğumu defaatle izah etmeme rağmen bana :şimdi yeni bir dosya açıyorum adınıza,gerekli birimlere ileteceğim!!yahu bir önceki günde dosya açmıştınız biri sonuçlanmadan neyin dosyası açılıyor?çocukmu avutuluyor?ben iki gündür kimseyle irtibat kuramıyorum?bu nasıl bir aldatmacadır?tabi müşteri yetkilisi mağdur olduğumu anlayınca bu sefer beyefendi suç bizim değil,sizin vodofone shop yetkileleri bize sizin adınıza iptal kaydı göndermişler bizde ona binaen iptal ettik demezmi?al sana ikinci delirme vaaksı!!yav kardeşim kafamı buluyolar bunlar müşterielrle?bir kampanyadan faydalanmak için gitttim başıma neler geldi!!tekrar ankara/eryaamn/vodofone shop bayisine gidip ,telefonla müşteri hiz.görüştüğümü ,iptal isteminin bayiniz taarfından verildiğini bu konu hakkında izahat yapmasını istediğimde,imam cemaat ilişkisi hesabı,başladı bu adamda takla atmaya!!benim yanımda sözde birilerini yetkili birilerini arıyor,ama nedense yanımda konuşmuyor,arkasından gittiğimdeyse abi gelme özel konuşuyoruz diyor,benim sorunum devlet meselesimi?talandan malmı kaçırıyorsun?neyin özeli?telefonda biriyle konuştu sonra yanıma geldi,artık kimle ne konuştuysa hemen kulağıma teli tutup bak bende suç yok deyip geri çekti telefonu!yav gülermisin ağlarmısın durumu?tam bir hokkabazlık!tam bir cambaza bak durumu.bu yaşadıklarım fıkra değil gerçek!!anladığım kadarıyla bu ankara/eryaman/göksu VODOFONE SHOP merkezindeki müşteri temsilcileri bir halt etmiş,işlerini savsaklayıp benim adına hatalı bir işlem gerçekleştirmişler.suçluluk psikolojisiylede çevir kazı yanması yapıyorlar!!şimdi:1.yakından uzaktan hiç bir dahlim olmayan bu olayla ilgili benim mağduriyetimin durumu nedir?2.vodofone yetkilileri bugün 22.09.2011 tarihi sbah saat:08:43 itibarıyla hala bana dönmediler,artık bu dosya ne zaman tamamlanacak?3.ankara/eryaman/göksu alışveriş merkezi vodofone shop yetkileleribu hokkabazlıklarının cezasını nasıl çekecekler?vodofone genel merkezi bu konu hakkında bir yaptırım uygulayacakımı?4.yaklaşık 4 gündür kimseyle iletişime geçemiyorum,eşim dostum bana ulaşamıyor iş kaybım oldu,bu konuda mağduriyetim nasıl telafi edilecek!5.artık yeter...!!
ya biriniz Allah rızası için yanıt versin!bakıyorum dinsiz imansız ateistin mesajına yanıt yağıyor,bizim gibi vatansever ülkesi ve devletiyle bölünmez bütünlüğü savunan türk insanların sorunları dikkate alınmıyor!illa başlığa vodofone.allahsız.org mu yazmam gerekiyor dikkat celbetmesi için?ya da adnancılar vodofone üzerinden şebekeleri karıştırdılar bi el atın mı demem lazım..eminim ki bu sitede gerçekten somut olaylar üzerine fikir teatisi yapacak kanun yasa adamı bir çok yürekli insan vardır.Saygılar..
Bakın inanın şenol bey elimden geldiğince kısaltmaya çalıştım ,ama durumumu net ifade adına açıklayıcı olmaya çalıştım.Dört gündür çok mağdurum ve muhatap yok!
Ben yazınıza dokunmadan imla hatalarının en azından bir kısmını düzeltmeye çalıştım. Belki okumak isteyen çıkar; işkence çekmesin. Ancak 1 cümlede ifade edilecek konu için bu kadar yazarsanız insanlar okumak istemez.
19.09.2011 tarihinde Vodofone'un RED mini faturalı kampanyasını öğrenmem vesilesiyle yine aynı şebekeye ait kontürlü hattımı faturalı hatta çevirmek için Ankara/Eryaman/Göksu alışveriş merkezi Vodofone shop bayiine gittim. Bana gerekli prosedür söylendi, eski numaram alındı, birtakım imzalar atıldıktan sonra oradaki yetkililer tarafından hattımın açılacağı ifade edildi. Akşam hattım açıldıktan sonra, ertesi gün yani 20.09.2011 tarihi sabah saat 10:16 da müşteri hizmetleri tarafından arandığımı gördüm. Geri aramak istediğimde ise hattımın aramalara kapandığını fark ettim. Tekrar Ankara/Eryaman/Göksu/Alışveriş merkezindeki Vodofone Shop bayiine gidip olayı anlattım ve durum hakkında bilgi istedim. Ordaki ismi Kutay olan arkadaş, yanımda müşteri hizmetleri yetkilisiyle konuştu. Müşteri hizmetlerinden ismi Gürbüz olan şahsın sabah beni aradığını, cevap veremediğim için kafasına göre hattımı kapattığını söyledi. Hattımın iptal kaydının da olduğunu gösterdi. Müşteri hizmetlerinin hattımı kapatma nedeni benim iptal talebinde bulunmammış!
9.09.2011 de kendi isteğiyle bayiye gidip faturalı hatta geçiş için başvuru yapan birisi nasıl olur aynı gün iptal talebinde bulunur? Bu nasıl bir garabettir? İptal başvurusunda bulunsam müşteri hizmetlerini neden arayayım? Gider Vodofone Shop bayiinden iptal talebimi iletirim! Bu nasıl bir mantalitedir? Tabii hattım 20.09.2011 tarinde gün boyu aramalara kapalıydı. Bana ulaşmak isteyenlerin tek iletişim kurduğu numaram kapatılan hattımdı. Bu arada eşim dostum ailem bana ulaşamadıkları için merakta kalmışlar, yaşlı hasta annem bana ulaşamayınca fenalık geçirmiş ki aynı gün ankara kızılayda bomba patlamıştı ve annem memleketteydi. Ertesi gün yani 21.09.2011 tarihi öğleden sonra tekrar müşteri hizmetlerini arayıp benden kaynaklanmayan bir nedenle hattımın kapatıldığını çok mağdur olduğumu defaatle izah etmeme rağmen bana "şimdi yeni bir dosya açıyorum adınıza, gerekli birimlere ileteceğim"
Yahu bir önceki günde dosya açmıştınız biri sonuçlanmadan neyin dosyası açılıyor? çocukmu avutuluyor? ben iki gündür kimseyle irtibat kuramıyorum. Bu nasıl bir aldatmacadır?
Tabii müşteri yetkilisi mağdur olduğumu anlayınca bu sefer beyefendi suç bizim değil, sizin Vodofone Shop yetkileleri bize sizin adınıza iptal kaydı göndermişler biz de ona binaen iptal ettik demez mi? Al sana ikinci delirme vesilesi. Yahu kardeşim, kafa mı buluyolar bunlar müşterilerle? Bir kampanyadan faydalanmak için gitttim başıma neler geldi. Tekrar Ankara/Eryaman/Vodofone Shop bayiine gidip, telefonla müşteri hiz. görüştüğümü, iptal isteminin bayiniz taarfından verildiğini bu konu hakkında izahat yapmasını istediğimde, imam cemaat ilişkisi hesabı başladı bu adam da takla atmaya. Benim yanımda sözde birilerini, yetkili birilerini arıyor ama nedense yanımda konuşmuyor, arkasından gittiğimde ise abi gelme özel konuşuyoruz diyor. Benim sorunum devlet meselesi mi? Talandan mal mı kaçırıyorsun? Neyin özeli? Telefonda biriyle konuştu sonra yanıma geldi, artık kimle ne konuştuysa hemen kulağıma teli tutup bak bende suç yok deyip geri çekti telefonu!
Yahu güler misin ağlar mısın durumu. Tam bir hokkabazlık. Tam bir cambaza bak durumu. Bu yaşadıklarım fıkra değil gerçek!
Anladığım kadarıyla bu Ankara/Eryaman/Göksu VODOFONE SHOP merkezindeki müşteri temsilcileri bir halt etmiş, işlerini savsaklayıp benim adına hatalı bir işlem gerçekleştirmişler. Suçluluk psikolojisiylede çevir kazı yanmasın yapıyorlar.
Şimdi:
1.yakından uzaktan hiç bir dahlim olmayan bu olayla ilgili benim mağduriyetimin durumu nedir?
2.vodofone yetkilileri bugün 22.09.2011 tarihi sbah saat:08:43 itibarıyla hala bana dönmediler. Artık bu dosya ne zaman tamamlanacak?
3.Ankara/Eryaman/Göksu alışveriş merkezi vodofone shop yetkileleribu hokkabazlıklarının cezasını nasıl çekecekler?
Vodofone genel merkezi bu konu hakkında bir yaptırım uygulayacak mı?
4.yaklaşık 4 gündür kimseyle iletişime geçemiyorum. Eşim dostum bana ulaşamıyor. İş kaybım oldu. Bu konuda mağduriyetim nasıl telafi edilecek?
5.artık yeter!
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
go to this web-site
17-06-2025, 15:32:57 in Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku