13 Eylül'de internet aboneliği ve sabit hat için Türk Telekom'a başvurdum. 15 Eylül'de bağlantı için gelen işçiler -nasıl başardılarsa bilemiyorum- bize bağlamaları gereken hattı komşumuzun evine bağlamışlar ve onların sabit hattını dolayısıyla da internetlerini yanlışlıkla kesmişler. Bizim evde ise ne internet vardı ne de sabit hat. Yaklaşık 10 gün boyunca komşumuz bizim interneti ve telefon hattını kullanmak zorunda kaldı; biz ise ne telefon ne de internet kullanabildik. Sürekli arıza kaydı, çağrı merkezleri, telekom şubelerini aradık ama kimse 28 eylül e kadar kolunu kıpırdatmadı. Hal bu iken 28 Eylül'de komşunun hattını düzeltip bizim hattı da bağladılar. Bağladılar bağlamasına ama sadece telefon hattı var, internet yok. müşteri hizmetlerini aradık; "Sorunu hemen düzelteceğiz." dediler. iki gün sürekli telefon açmamıza ve ttnet çalışanlarının çalışmalarına! rağmen internete bağlanamadık. en sonunda 1 ekim 2010 tarihinde Türk telekom çalışanı beni aradı ve sorunu giderdiklerini söyledi ve sonunda sıkıntımız bitti.
Benim danışmak istediğim konu şu: Eylül ayında internet ve sabit hattımı böyle yanlışlıklardan dolayı kullanamadım. Dolayısıyla kullanmadığım hizmetin faturasını ödemeyebilir miyim ki bu nasıl olacak? (zaten faturayı kesmişlerdir) Ayrıca komşum kötü niyetli biri olsa istediği gibi konuşur, faturamın kabarık gelmesine sebep olabilir. Bunun için de ayrıca türk telekom aleyhine herhangi bir şey yapabilir miyim? Teşekkür ederim