Boşanmak istemiyorum, eşimin eve dönmesini ve aile terapistine gitmemizi istiyorum.
Merhaba;
14 aylık evliyim. Eşim, ben ve annem birlikte yaşıyorduk. Eşimle evliliğimiz süresince karı koca ufak tefek tartışmalar dışında sorun olacak büyük bir problemimiz yoktu. Eşimin anne ve babasının habersizce misafir olarak gelmesinden sonra 10 gün içerisinde ailesinin dolduruşları sonucunda alakasız bir mevzudan çıkarttıkları tartışma sonucu eşim ailesiyle birlikte 17 şubat 2010 tarihinde evi terketti. İlerleyen günlerde dayımın eşinin ve yakın aile dostlarımızın ikna çabaları karşılıksız kaldı.
İlerleyen günlerde bulunduğum şehire gelip bir avukat tutmuşlar. Avukat anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğim takdirde düğünde takılan altınlar karşılığı 20 bin lira talep edeceklerini aksi takdirde beni eşime karşı zorla ilişkiye girmekle suçlayacaklarını söyledi. (Böyle bir olay kesinlikle olmadı, fakat bunu ispat edebilme şansım yok çünkü odamızda yaşananlar sadece ikimizin arasında.)
Bugüne kadar eşime bir fiske dahi vurmadım, sövmedim, hakaret etmedim, aşağılamadım, aldatmadım, elimden gelen her fırsatta onu sevdiğimi söyledim, işlerimizden fırsat bulduğumuzda veya o dönemdeki maddi durumumuza göre sinemaya, tiyatroya, baleye, konsere götürdüm kendisini. Hiçbir zaman kariyerini geliştirmesine mani olmadım, aksine destek oldum. Evliliğimiz süresince sayısız seminer, kurs ve eğitime katıldı. Kendisi şu anda bir lpg firmasında sorumlu müdür olarak aylık 1650 tl maaşlı olarak sigortalı gözüküyor.
Kendi işinde olmadığı dönemlerde benim firmamda birlikte çalışıyorduk. Eş olarak her zaman o da fedakar bir eş oldu. Bunu da her zaman yüzüne ve arkasından söyledim.
Rahmetli babamla birlikte çalışmış olduğumuz dönemden babamın yanlış alım kararlarından kaynaklanan yüklü bir borç stoğum vardı ve evlenmeden önce eşime toplam borcumu açık bir şekilde belirtmiştim, tek çocuk olduğum için annemle birlikte yaşayabileceğimi annemi bir başına bırakamayacağımı söyleyerek benimle evlenmeyi bu şartlarıma rağmen kabul ediyorsa kabul etmesini istemiştim. (Bütün bu konuşmalarımızın büyük çoğunluğunun evlenmeden önce internet üzerinden yapmış olduğum chat kayıtları elimde mevcuttur.) O da bunları bilerek benimle evlenmeyi kabul etmişti.
Evlenmemizden 3 ay önce arabamı satarak ve üstüne borçlanarak yeni bir baskı makinesi aldım. Bu arada da muhtelif belediyelere iş yapıyordum. Belediyelere yapmış olduğum işlerin ödemelerini belediyelerin krize girmesinden ve seçim döneminin gelmiş olmasından zamanında alamadım ve o güne kadar dönderebildiğim borç stoğunu dönderemez oldum. Bu süreçte çeklerim yazıldı, senetlerim protesto oldu, kredilerim ve kredi kartlarım icralık oldu. İlerleyen dönemdeyse baskı makinesinin borçlarını ödemeyi bitirdim, piyasadan çeklerimi topladım. Geriye kredilerim ve kredi kartlarım kaldı. Zaman zaman bunlar için muhtelif ödemeler yapmış olmama rağmen diğer ödemelerimi hallettiğim 1 yıllık süreçte 50 binliralık kredi kartı borcum 90 bin lira, 30 binliralık kredi kartımsa 50-55 bin lira oldu. yasadan faydalanarak yapılandırdığım kartlarımın bir kısmının taksitlerini ödemeye devam ediyorum. Fakat piyasaların dengesizliğinden kaynaklı olarak taksitleri ödemekte sıkıntı yaşıyorum. Kartlardan 2si için taahhüt ihlalden icra ceza davası açıldı. birisinden ceza çıktı şu ana kadar tebligat elime ulaşmadı. diğeride taksitleri ödediğim için sürekli erteleniyor. Bütün bu zorluklara rağmen mücadeleden yılmadım ve yoğun şekilde çalışıyorum.
Yaşadığım maddi zorlukların ve sıkıntıların karşısında sığındığım, huzur bulduğum tek yer evim, yuvam. Benim hayatımda eşimden ve annemden başka kimsenin yeri yok, eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum.
Eşimin evi terkettiği gün ailesinin çıkartmış olduğu tartışma sebebine gelince, 14 şubat pazar günü rahatsızlandığım için gündüz evde yattım, çalışamadım. (14 şubat günü ne çalışması diyebilirsiniz, hasta halimle bile bir hafta öncesinden programladığım bir konser organizasyonuna eşimle birlikte gittim.) Bu yüzden yetiştirmem gereken bir iş aksadı. Hafta içiyse bir müşteri işinin aksamasından dolayı tartışma çıkarttı. Müşteri gittikten sonra kayınpederimde yanımdayken ben hasta yatarken eşim ailesiyle dışarı gezmeye çıktığı için "ben hastayken elif gezeceğine gelip baskıyı yapaydı işler aksamazdı, müşteriyle de bu tartışma yaşanmazdı" diye ortaya konuştum. bunun üzerine kayınpederim "sen bizim kızımızla gezmemizi istemiyorsun, engellemeye çalışıyorsun. kızım senin kölen mi vs." şeklinde tepki gösterdi. Ve bu olayı akşam evde ben eşimin babasına hakaret etmişim, bağırmışım gibi eşime aksettirerek annesininde vermiş olduğu gazla eşimin evi terketmesine vesile oldular.
Eşimin annesi evimizde tartışmanın çıkartıldığı gün benim kişiliğime, erkekliğime, adamlığıma, annemin ve eşimin namusuna, ahlakımıza hakaret etti. Bunun karşılığındaysa ben adam gibi, adam olduğumu, işime, aşıma sahip çıktığımı söyledim. Daha sonrada zaten annemin yatak odasına geçerek tartışmaktan uzak durmaya çalıştım annemle birlikte. Biz odadayken kayınvalidem ağza alınmayacak hakaretler yağdırmaya devam ediyordu. Buna alt ve üst komşularımız binanın ses yalıtımının iyi olmamasından dolayı şahittir.
Forumunuzu incelerken aile terapisti diye bir terimin geçtiğini duydum. Mahkeme kararıyla eşimi birlikte aile terapistine gitmeye zorlayabilir miyiz? Annesinin ve babasının üzerindeki yuvamızı yıkma yönündeki yönlendirmelerini ne şekilde engelleyebilirim? Bugüne kadar benim tarafımdan arayan hiç kimse yıkıcı olmadı hep yapıcı olarak yuvamızı birleştirme yönünde adımlar attı.
Ailesi evliliğimize en başta da karşı çıkmaktaydı.
Uzun bir mesaj oldu, vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Ne şekilde hareket etmeliyim, bana bu konuda bir yol gösterirseniz memnun olurum.
Cevap: Boşanmak istemiyorum, eşimin eve dönmesini ve aile terapistine gitmemizi istiyorum.
Neden boşanmak istemiyorsun ? Ortada sevgi olmayan evliliğin sonunda yine sorunlar olacaktır... Herkes kendi hayatına çekilsin benim görüşüm uzatma. Boşanırsam Laf söz gelirse Diye çekinecek gibi bir durumun olmasın çünkü boşanmadan eşin seni aldatta hayatına başka birini sokmuş olsa bu hoşuna gidermi ? Gitmez o yüzden uzatma bitir.
Cevap: Boşanmak istemiyorum, eşimin eve dönmesini ve aile terapistine gitmemizi istiyorum.
Kaynanalar,Kayınpederler araya girmiş aranız bozulmuş, eşin seni seviyorsa ,bu olayların öncesinde bir sıkıntınız ,ayrılmayı gerektirecek olayınız yok ise neden boşanacaksınız.
agumustekin rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba;
14 aylık evliyim. Eşim, ben ve annem birlikte yaşıyorduk. Eşimle evliliğimiz süresince karı koca ufak tefek tartışmalar dışında sorun olacak büyük bir problemimiz yoktu. Eşimin anne ve babasının habersizce misafir olarak gelmesinden sonra 10 gün içerisinde ailesinin dolduruşları sonucunda alakasız bir mevzudan çıkarttıkları tartışma sonucu eşim ailesiyle birlikte 17 şubat 2010 tarihinde evi terketti. İlerleyen günlerde dayımın eşinin ve yakın aile dostlarımızın ikna çabaları karşılıksız kaldı.
İlerleyen günlerde bulunduğum şehire gelip bir avukat tutmuşlar. Avukat anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğim takdirde düğünde takılan altınlar karşılığı 20 bin lira talep edeceklerini aksi takdirde beni eşime karşı zorla ilişkiye girmekle suçlayacaklarını söyledi. (Böyle bir olay kesinlikle olmadı, fakat bunu ispat edebilme şansım yok çünkü odamızda yaşananlar sadece ikimizin arasında.)
Bugüne kadar eşime bir fiske dahi vurmadım, sövmedim, hakaret etmedim, aşağılamadım, aldatmadım, elimden gelen her fırsatta onu sevdiğimi söyledim, işlerimizden fırsat bulduğumuzda veya o dönemdeki maddi durumumuza göre sinemaya, tiyatroya, baleye, konsere götürdüm kendisini. Hiçbir zaman kariyerini geliştirmesine mani olmadım, aksine destek oldum. Evliliğimiz süresince sayısız seminer, kurs ve eğitime katıldı. Kendisi şu anda bir lpg firmasında sorumlu müdür olarak aylık 1650 tl maaşlı olarak sigortalı gözüküyor.
Kendi işinde olmadığı dönemlerde benim firmamda birlikte çalışıyorduk. Eş olarak her zaman o da fedakar bir eş oldu. Bunu da her zaman yüzüne ve arkasından söyledim.
Rahmetli babamla birlikte çalışmış olduğumuz dönemden babamın yanlış alım kararlarından kaynaklanan yüklü bir borç stoğum vardı ve evlenmeden önce eşime toplam borcumu açık bir şekilde belirtmiştim, tek çocuk olduğum için annemle birlikte yaşayabileceğimi annemi bir başına bırakamayacağımı söyleyerek benimle evlenmeyi bu şartlarıma rağmen kabul ediyorsa kabul etmesini istemiştim. (Bütün bu konuşmalarımızın büyük çoğunluğunun evlenmeden önce internet üzerinden yapmış olduğum chat kayıtları elimde mevcuttur.) O da bunları bilerek benimle evlenmeyi kabul etmişti.
Evlenmemizden 3 ay önce arabamı satarak ve üstüne borçlanarak yeni bir baskı makinesi aldım. Bu arada da muhtelif belediyelere iş yapıyordum. Belediyelere yapmış olduğum işlerin ödemelerini belediyelerin krize girmesinden ve seçim döneminin gelmiş olmasından zamanında alamadım ve o güne kadar dönderebildiğim borç stoğunu dönderemez oldum. Bu süreçte çeklerim yazıldı, senetlerim protesto oldu, kredilerim ve kredi kartlarım icralık oldu. İlerleyen dönemdeyse baskı makinesinin borçlarını ödemeyi bitirdim, piyasadan çeklerimi topladım. Geriye kredilerim ve kredi kartlarım kaldı. Zaman zaman bunlar için muhtelif ödemeler yapmış olmama rağmen diğer ödemelerimi hallettiğim 1 yıllık süreçte 50 binliralık kredi kartı borcum 90 bin lira, 30 binliralık kredi kartımsa 50-55 bin lira oldu. yasadan faydalanarak yapılandırdığım kartlarımın bir kısmının taksitlerini ödemeye devam ediyorum. Fakat piyasaların dengesizliğinden kaynaklı olarak taksitleri ödemekte sıkıntı yaşıyorum. Kartlardan 2si için taahhüt ihlalden icra ceza davası açıldı. birisinden ceza çıktı şu ana kadar tebligat elime ulaşmadı. diğeride taksitleri ödediğim için sürekli erteleniyor. Bütün bu zorluklara rağmen mücadeleden yılmadım ve yoğun şekilde çalışıyorum.
Yaşadığım maddi zorlukların ve sıkıntıların karşısında sığındığım, huzur bulduğum tek yer evim, yuvam. Benim hayatımda eşimden ve annemden başka kimsenin yeri yok, eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum.
Eşimin evi terkettiği gün ailesinin çıkartmış olduğu tartışma sebebine gelince, 14 şubat pazar günü rahatsızlandığım için gündüz evde yattım, çalışamadım. (14 şubat günü ne çalışması diyebilirsiniz, hasta halimle bile bir hafta öncesinden programladığım bir konser organizasyonuna eşimle birlikte gittim.) Bu yüzden yetiştirmem gereken bir iş aksadı. Hafta içiyse bir müşteri işinin aksamasından dolayı tartışma çıkarttı. Müşteri gittikten sonra kayınpederimde yanımdayken ben hasta yatarken eşim ailesiyle dışarı gezmeye çıktığı için "ben hastayken elif gezeceğine gelip baskıyı yapaydı işler aksamazdı, müşteriyle de bu tartışma yaşanmazdı" diye ortaya konuştum. bunun üzerine kayınpederim "sen bizim kızımızla gezmemizi istemiyorsun, engellemeye çalışıyorsun. kızım senin kölen mi vs." şeklinde tepki gösterdi. Ve bu olayı akşam evde ben eşimin babasına hakaret etmişim, bağırmışım gibi eşime aksettirerek annesininde vermiş olduğu gazla eşimin evi terketmesine vesile oldular.
Eşimin annesi evimizde tartışmanın çıkartıldığı gün benim kişiliğime, erkekliğime, adamlığıma, annemin ve eşimin namusuna, ahlakımıza hakaret etti. Bunun karşılığındaysa ben adam gibi, adam olduğumu, işime, aşıma sahip çıktığımı söyledim. Daha sonrada zaten annemin yatak odasına geçerek tartışmaktan uzak durmaya çalıştım annemle birlikte. Biz odadayken kayınvalidem ağza alınmayacak hakaretler yağdırmaya devam ediyordu. Buna alt ve üst komşularımız binanın ses yalıtımının iyi olmamasından dolayı şahittir.
Forumunuzu incelerken aile terapisti diye bir terimin geçtiğini duydum. Mahkeme kararıyla eşimi birlikte aile terapistine gitmeye zorlayabilir miyiz? Annesinin ve babasının üzerindeki yuvamızı yıkma yönündeki yönlendirmelerini ne şekilde engelleyebilirim? Bugüne kadar benim tarafımdan arayan hiç kimse yıkıcı olmadı hep yapıcı olarak yuvamızı birleştirme yönünde adımlar attı.
Ailesi evliliğimize en başta da karşı çıkmaktaydı.
Uzun bir mesaj oldu, vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Ne şekilde hareket etmeliyim, bana bu konuda bir yol gösterirseniz memnun olurum.
Saygılarımla.
Böyle bir durumda ; "eve dön" çağrısı en iyi yol olacaktır....eşiniz sizden ilk defa ayrı kalıyorsa; ayrılığın ön muhasebesini yapması açısından da fırsat olacaktır....eşinizin son kararı olumlu yöndeyse zaten dönecektir....aksi halde boşanma sebebi olacaktır....
Sayın agumustekin, konunuzu bir avukatla değerlendirmeniz çok daha mantıklı bence. Yaşanan ekonomik sıkıntı başta olmak üzere, kayınpederiniz ve ailesi ile yaşananlar eşinizde boşanma kararını almaya itmiş olabilir.
Çekişmeli boşanma davalarının en önemli kuralı iddiaların mahkemede ispat edilmesidir. Hangi taraf iddialarını şahit ve delillerle ispat ederse davayı kendi lehine kazanmış olur.
Eşinizin anlaşmalı boşanmak istediğini ve sadece düğünde takılan takıların maddi karşılığını istediklerini belirtmişsiniz. Eğer anlaşmalı boşanmazsanız, boşanma davasında eşiniz yüksek meblağlı tazminat ve nafaka talebini de ekleyen bir boşanma davası açabilir. Ve ispatlarsa iddialarını bu taleplerini alabilir.
Eğer siz boşanmak istemeyip, komşularınızı mahkemede şahit gösterip, eşinizin ve ailesinin size karşı hakaretlerini şahitleriniz mahkemede hakime anlatılarlarsa karşı tarafın yani eşinizin kusurlu olduğunu ispatlamış olursunuz. Ve hakim eşinizin açtığı davayı rededebilir. Tüm maddi talepleri ile beraber rededer.
Aile terapistine gitmeye zorlayamazsınız kanunen. Ama davada hakimden böyle bir talepte bulunabilirsiniz. Ama ümitlenmeyin. Çünkü böyle bir yaptırım yok.
Dediğim gibi konuyu ayrıntılı olarak kendi avukatınızla konuşup, davayı nasıl sürdürmeniz gerektiğine avukatınızla beraber karar vermelisiniz. Avukatınıza, burada yazılandan çok daha fazlasını anlatacaksınız çünkü. Ayrıca bakalım komşularınız sizin için şahitlik etmeyi kabul edecekler mi? Çünkü böyle durumlarda genelde hakimden korktukları için şahitlik etmek istemezler. Komşularınıza sizin için şahitlik edip etmeyeceklerini sorun öncelikle.
bosanma davasinda hakim aile danismanina ne zaman yonlendirir
,
eşim aile terapistine gitmek istemiyor
,
boşanma davalarında aile terapisti
,
boşanma davası psikolog www.hukuki.net
,
boşanmak istemiyorum www.hukuki.net
,
mahkemede evlilik danismani talebi
,
bosanma davalarinda evlilik terapisti
,
evlilik terapisti
,
mahkeme evlilik terapisti
,
bosanma surecinde hakim aile terapisine neden yollar
,
aile terapistine bosanmak istedigini soylenirmi
,
bosanmada aile danismanligi sarti
,
aile terapisti diyarbakır,
bosanmada hakim aile terapistine gönderme,
samsunda aile terapisti,
anlasmali bosanma davalarinda hakim aile terapistine yollarmı,
hakimin terapiste gondermesi icin mahkeme de ne soylemem lazim,
boşanma davalarında hakim aile terapistlerine yönlendirme kararına sahip mi resmi olarak,
eşimi dönmesi için ikna etme yolları
duruşmada aile terapistine yönlendirme olabiliyor mu? bayan eşim habersiz evden kaçtı ve kendi fikrince ben ailemle cok iyi onun ailesini cok dışarda...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
çàáëîêèğîâàòü êàíàë òåëåãğàì
03-09-2025, 18:10:45 in Askerlik Hukuku