Ben Malesef Aranizda Yeniyim Ve Bir Sitede Yön.kur.üyesiyim Sizlere Birkaç Sorum Olacak Sorularima Cevap Alabilirsem Ne Mutlu Bana....
Konu şu,
Bizler Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi Nedeni Ile Evleri Yikilan Ve Toki'nin Bizlere Yikilan Evlerimizin Karşiliğinda Ev Verdiği Bir Sitede Oturmaktayiz,toki Bize Geçici Bir Site Yönetimi Göndermişti Ve Bizler Burada Bir Araya Gelerek Bu Yönetimi Dava Ettik Ve Kazandik Sonucundada Buradaki (20)apartman Temsilcileri Arasinda Bir Seçim Yapildi Ve Yeni Yönetim Oluşturuldu (boğaziçi Aş.den Borçlu Olarak Yönetim Devralindi )ama Burada Temsilciler 2 Ye Ayrildi Yönetimi Oluşturan Taraf Ve Mualif Taraf Olmak üzere,
Bu Mualif Taraf azınlıkta kaldıkları için Yönetimi Karalamaya Halki Yönetime Karşi Kişkirtmaya Başladilar,
Oluşturulan Yönetim Bütçesini Hazirladi Temsilciler Kuruluna Onaya Sunuldu Ve Onaylandi,
Aidatlar Belirlendi Ve Aidat Bildirgeleri Iadeli Taahütlü Olmak üzere Kat Maliklerine Gönderildi Fakat Mualif Tarafta Olan Apartman Temsilcileri Apartmanlarindaki Kat Maliklerini örgütledikleri Için Bildirgelerin çoğu Teslim Alinmadi Veya Adreslerinde Bulunamadilar Posta Ihbar Etmesine Rağmen Zamaninda Almadilar Ve Bildirgeler Geri Geldi,ve Aidatlarini Kasitli Olarak Yatirmiyorlar Ve Yatirmayacaklarini Sözlü Olarakta Söylüyorlar,
şimdi Bu Bildirgeleri Teslim Almayan Kat Maliklerine Ve Aidatlarini ödemeyenlere Icra Takibi Hemen Başlatabilirmiyim?(acil çözüm Bulmamiz Lazim çünki Boğaziçi Aş.ye ödenmesi Gereken Senetler Var)
diğer bir konu ise yine bu mualif taraftaki temsilciler kendi apartmanlarının masraflarını kendileri karşılayacaklarını ve ortak alanlara karışmayacaklarını kendi apartmanlarındaki asansörlerin bakımını bile kendi anlaşacakları asansör firmasına yaptıracaklarını site yönetiminden ayrı olarak kalacaklarını belirtmektedirler böyle birşey olabilirmi?
şimdiden hepinize teşekkür ederim syn. av.arkadaşlar bana bir akıl verin lütfen çıkmaza girdim ne yapabilirim bayan olduğum için çok üzerime geliyorlar.
Merhaba,
Yadıklarınız net değilse bile bukadarı üzerinden söyleyecek birkaç şey var.
Yönetimi devr alıyorsunuz ve ikiye bölünüyorsunuz, fakat sebebi belli değil. Belki de belli ama siz yazmamışsınız. Muhalifler sizi çökertmek için çalışıyor.
Siteniz tam olarak kat mülkiyeti kanununa tabi mi? Yani Kat mülkiyeti tapularını almış mı? Veya kat irtifaki tapularını alıp fiilen oturuluyor mu? Bunları bilmek gerek.
Kat Mülkiyeti Kanunununa tabi olduğunuzu varsyarak yazıyorum. Hiçbir daire ve /veya blok ortak giderlerden kaçamaz, ben kendi başımın çaresine bakarım diyemez. Site yönetim planında ve kanunda öngörülen giderleri herkes ödemek zorunda, bu bir.
İkincisi, aidatları toplayabilirsiniz, malikler benim haberim yoktu, ben postayı almadım diyemez, her halükarda ödemek zorunda aksi taktirde Yargıtay tarafından iyiniyetli sayılmıyor. Daire alan her malikin site yönetim planını ve kanunu bildiği esas kabul ediliyor, kendisine tebligat yapılmamış olsa bile.
Yapmanız gerekenler, bir banka hesabı açarak bunu kat mailklerine taahhütlü olarak bildirmek ve paraların buraya yatırılmasını amaçlamak.
İkincisi aynı taahhütlü mektupla birlikte dairelerin çıkarılmış borçlarını tebliği etmek.
Dediğim gibi, "ben tebligatı almadım", "evde yoktum", "kocam seyahatte" gibi söylemlerin bir değeri yok ve herkes aidatı ve diğer borçlarını ödemek zorunda.
Tebligattan sonra bir ay bekleyip ödemeyenleri icra takibine veya mahkemeye verebilirsiniz. Bu konuda bir hukuçudan yardım alın, bu kadar insanın icra takibini siz yapamazsınız.
Saygılar
yönetim şemasını anlatabilirmisiniz?bu temsilciler kurulu arasından seçilen yönetimi ,genel kurul mu seçti yoksa temsilciler kendi aranızda mı oyladınız?
yeterli oyu aldınızsa demekki muhalif grup etkili olamadı.bu bir avantaj.
diğer taraftan ben işletme projesi olarak anlıyorum bütçenizi yaptınız ve tebliğ ettiniz.şimdi 15 gün beklemelisiniz.
15 gün sonra işletme projeniz ,itiraz eden olmazsa .uygun şekilde tebliğ edilmişse ,bu parayı tahsil edebileceksiniz. yalnız
burada bir mesele var çok önemli ,tebligat çok çok önemli .
ikiye ayıralım bir mutad giderler tokıye borçlu olduğunuz ,birde yeni gelişen şartlar dahilinde oluşan ,ihtiyaçlardan kaynaklanan
bu ikisini farklı yorumluyabiliriz.tokiye olan borçlarınız herkes tarafından biliniyor ve kıymetli evrak karşılığı olanlar veya başka şekilde ise yani malıklerce malum ödemeler ise bence bunlar içinde tahsil imkanı var .fakat diğer ikinci grup ödemeler için tebligat gerekir diye düşünüyor ve yorumluyorum.
özetle ,yönetim planınızı inceleyin ,orada ortak alanların idaresi ile ilgili maddeleri gözden geçirin.eğer toplantıyı site yönetimi olarak yapmış ve seçilmiş iseniz.yönetim planınızda da ortak yerlerin idaresi bölümünde size yol verecek maddeleri bulabilirsiniz gibime geliyor.
hiç şüphesiz ,atılacak adımlarda hukuki danışmanınız olmalı ve bunu gereklerini
içinde yetki istemelisiniz.bellki ,yönetim planınızda bu da vardır.
diğer taraftan ,asansör konusu ile ilgili soru sormuşsunuz.blok olarak kendi sorunlarını çözme hakları var .evet bunu yapabilirler.5711 sayılı yasa ile böyle bir hakları var ama ..
yine geçerli yönetim planına bir bakmalı ,incelemelisiniz.bizede bilgi vermelisiniz ki bizde yorum yapalım.acaba 5711 sayılı değişiklik getirilen maddeleri onaylamışmısınız?
MADDE 69- Toplu yapı kapsamında bulunan parsel ve parsellerdeki birden çok bağımsız bölümü kapsayan ana yapıda ortak yerleri bulunan blok yapıların her biri, kendi sorunlarına ve yalnız o bloğa ait ortak yerlere ilişkin olarak, o blokta bulunan bağımsız bölüm maliklerinden oluşan blok kat malikleri kurulunca yönetilir. Bir parselde blok niteliğinde olmayan yapılar varsa veya bu nitelikteki yapılarla blok yapılar aynı parselde yer alıyorsa, kendi sorunlarına ve o parsele ait ortak yerlere ilişkin olarak, o parselde bulunan bağımsız bölüm maliklerinden oluşan kat malikleri kurulunca yönetilir. Yönetim plânında blokların ve blok niteliğinde olmayan yapıların idare tarzı ayrıca belirtilir.
Bir adada birden çok parsel yer alıyorsa, adayı oluşturan parsellere ait ortak yerler, o adada bulunan bağımsız bölüm maliklerinden oluşan ada kat malikleri kurulunca yönetilir ve yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartıyla, bu kurul tarafından kararlaştırılır. Bu yetki, yönetim plânında ada temsilciler kuruluna verilebilir. Yönetim plânında başka türlü düzenlenmemişse, ada temsilciler kurulu, blok yapılarda her blokta bulunan bağımsız bölüm maliklerince seçilen blok yöneticileri ve blok niteliğinde olmayan yapıların bağımsız bölüm maliklerince seçilen temsilcilerden oluşur. Ada temsilciler kurulu üyelerinin sayısı ve nasıl seçileceği toplu yapının özelliği dikkate alınarak yönetim plânında belirtilir. Ada temsilciler kurulunda bu yöneticiler ve temsilciler yönettikleri ve temsil ettikleri bağımsız bölüm sayısı kadar oy hakkına sahiptirler.
Toplu yapı kapsamındaki ortak yapı, yer ve tesisler, bu kapsamda yer alan bağımsız bölüm maliklerinden oluşan toplu yapı kat malikleri kurulunca yönetilir ve yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartıyla, bu kurul tarafından kararlaştırılır. Bu yetki, yönetim plânında toplu yapı temsilciler kuruluna verilebilir. Yönetim plânında başka türlü düzenlenmemişse, toplu yapı temsilciler kurulu, blok yapılarda her blokta bulunan bağımsız bölüm maliklerince seçilen blok yöneticileri ve blok niteliğinde olmayan yapıların bağımsız bölüm maliklerince seçilen temsilcilerden oluşur. Toplu yapı temsilciler kurulu üyelerinin sayısı ve nasıl seçileceği toplu yapının özelliği dikkate alınarak yönetim plânında belirtilir. Toplu yapı temsilciler kurulunda bu yöneticiler ve temsilciler yönettikleri ve temsil ettikleri bağımsız bölüm sayısı kadar oy hakkına sahiptirler.
Yönetim plânı ve değiştirilmesi
MADDE 70- Toplu yapı kapsamındaki yapı ve yerler için tamamını kapsayan bir tek yönetim plânı düzenlenir. Yönetim plânı, toplu yapı kapsamındaki bütün kat maliklerini bağlar. Yönetim plânının değiştirilebilmesi için, toplu yapı temsilciler kurulu üyelerinin temsil ettikleri bağımsız bölümlerin tamsayısının beşte dördünün oyu şarttır.
G
Konu becozyme tarafından (09-11-2008 Saat 22:58:04 ) de değiştirilmiştir.
Merhaba,
Yadıklarınız net değilse bile bukadarı üzerinden söyleyecek birkaç şey var.
Yönetimi devr alıyorsunuz ve ikiye bölünüyorsunuz, fakat sebebi belli değil. Belki de belli ama siz yazmamışsınız. Muhalifler sizi çökertmek için çalışıyor.
Siteniz tam olarak kat mülkiyeti kanununa tabi mi? Yani Kat mülkiyeti tapularını almış mı? Veya kat irtifaki tapularını alıp fiilen oturuluyor mu? Bunları bilmek gerek.
Kat Mülkiyeti Kanunununa tabi olduğunuzu varsyarak yazıyorum. Hiçbir daire ve /veya blok ortak giderlerden kaçamaz, ben kendi başımın çaresine bakarım diyemez. Site yönetim planında ve kanunda öngörülen giderleri herkes ödemek zorunda, bu bir.
İkincisi, aidatları toplayabilirsiniz, malikler benim haberim yoktu, ben postayı almadım diyemez, her halükarda ödemek zorunda aksi taktirde Yargıtay tarafından iyiniyetli sayılmıyor. Daire alan her malikin site yönetim planını ve kanunu bildiği esas kabul ediliyor, kendisine tebligat yapılmamış olsa bile.
Yapmanız gerekenler, bir banka hesabı açarak bunu kat mailklerine taahhütlü olarak bildirmek ve paraların buraya yatırılmasını amaçlamak.
İkincisi aynı taahhütlü mektupla birlikte dairelerin çıkarılmış borçlarını tebliği etmek.
Dediğim gibi, "ben tebligatı almadım", "evde yoktum", "kocam seyahatte" gibi söylemlerin bir değeri yok ve herkes aidatı ve diğer borçlarını ödemek zorunda.
Tebligattan sonra bir ay bekleyip ödemeyenleri icra takibine veya mahkemeye verebilirsiniz. Bu konuda bir hukuçudan yardım alın, bu kadar insanın icra takibini siz yapamazsınız.
Saygılar
MSJ IMA CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TŞK,
BİZ BURADA TOKİ'NİN DİVAN HEYETİNİN HUZURUNDA APARTMAN TEMSİLCİLERİ ARASINDA YAPILAN SEÇİMDE OY ÇOKLUĞU İLE SEÇİLDİK AMA SEÇİMDEN ÖNCE BİR GRUP APARTMAN TEMSİLCİSİ KENDİNİ SİTE YÖNETİMİ OLARAK İLAN ETTİ YASAL DAYANAKLARI OLMAMASINA RAĞMEN VE SEÇİM GÜNÜDE OYLAMADA KAYBETTİLER BİZE TEPKİLİ OLMALARININ SEBEBİ BU KAZANAMADIK DİYE BİZE DÜŞMAN OLDULAR.HERŞEY BUNDAN İBARET
18 EYLÜLDE SEÇİM YAPILDI VE KAZANDIK 20 EYLÜLDEDE TAMAMEN DEVRALDIK YASAL OLARAK.
İKİNCİSİ ŞUANKİ YÖNETİMİN BİR AVUKATI VAR SAYILIR SADECE VAKALET VERMEMİZİ BEKLİYOR BU İŞLERİ O TAKİP EDECEK ZATEN
ÜÇÜNCÜSÜ YÖNETİM OLARAK 6 AYLIK BİR TAHMİNİ BÜTÇE HAZIRLADIM VE BU BÜTÇEDE BÜTÜN GİDERLERİMİZİ TAHMİNİ OLARAK HESAPLADIK 6 AY İÇİNDE NERELERE HARCAMA YAPILACAĞI VE NE GİBİ GİDERLER OLACAĞI BU BÜTÇEDE BELİRTİLDİ ZATEN HATTA İNSANLAR ÖDEMEDE ZORLANMASIN DİYE EKİM AYI AİDATI ALMADIK TAMAMEN CEBİMİZDEN KARŞILADIK BURADAKİ GİDERLERİ
VE KAT MALİKLERİNE TEBLİGATLAR EKİM AYI BAŞINDA GÖNDERİLDİ BİZ KASIMDAYIZ VE EKİMDE ÖDENMESİ GEREKEN AVANS BÜTÇE AİDATLARINI MUALİF TARAF YATIRMADI TEBLİGATLARIDA ALMAMIŞLAR ONLAR ZATEN BİZİ SIKINTIYA SOKUYOR
DÖRDÜNCÜ TOKİ'NİN GÖNDERDİĞİ ESKİ YÖNETİME OLAN BORCUMUZDA AYRİYETTEN AVANS BÜTÇE OLARAK KAT MALİKLERİNE TEBLİĞ EDİLDİ
BİZİM BURADAKİ KENDİ YÖNETİMİMİZDE KARAR DEFTERİMİZ,İŞLETME DEFTERİMİZ VE DİĞER BÜTÜN RESMİ KURUMLARDAKİ İŞLEMLERİMİZ YAPILDI ZATEN SSK,VERGİ DAİRESİ GİBİ TAMAMEN YASALIZ AYRICA SİTEDE BULUNAN KAT MALİKLERİNİN AİDATLARI YATIRA BİLMESİ İÇİNDE 2 ADET BANKADA HESAP AÇILDI AİDATLARI O BANKALARA YATIRIYORLAR MUALİF TARAF YATIRMIYO TABİKİ
Merhaba,
Anlattıklarınız çok makul, epey iş yapmışsınız, cebinizden para vermeyin lütfen hiçbir derde deva olmaz, denenmiştir. Son bir iyiniyet ile borçlarını ödemeyenlere noterden ihtar gönderin ve bundan da netice alamazsanız avukat vasıtasıyla hepsini icra yoluyla ödemeye davet edersiniz. İcra mektubunu ellerine aldıkları zaman inanın rüzgarlar çok başka esecektir. İcra zarfını alan herkesin rengi değişecektir, kolay taşınır bir zarf değildir!! Deneyimle sabittir. Kolay gelsin.
Saygılar
Not: Mesajlarınızı küçük harf yazarsanız daha kolay okunacaktır. Tşk.
Konu iskenderc tarafından (10-11-2008 Saat 20:19:54 ) de değiştirilmiştir.
Edremit alt gelir grubu Toplu Konutları (TOKİ) ndaki dairelerimizi 21 ocak 2009 tarihi itbarı ile teslim aldık geçici site yönetimi diye bir yönetim kurulu geldi başımıza oturdu. Bu yönetimi site sakinleri olarak ne şekilde devir alabiliriz? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
merhabalar bende 344 konutluk bir toki sitesinde yöneticiyim 7 aydır aynı sıkıntılar bizdede oldu denetmenler bizi genel kurula götürmek için 2 asıl 1 yedek istifa etti, aiidatları ödememede direndiler aldığımız karara mualif oldular yalan yanlış şeyler söylediler çok yıprandık ama taviz vermedik. aidarlarını ödemeyenlere yönetmeliktede var yıl içinde 2 defa geç ödeyene dahi icra yolu gözükür diyro. bakın çok ince ve detaylı hazırlanmış yönetim planı var biz 54 kişiye ihtar gönderdik posta masraflarını biel onlardan tahsil ettik bu 54 kişiden 12 kişi hariç diğeirleri ödedi gecikme tazminatı posta masrafları dahil , kalan 12 kişiyi icraya verdik ve bunlardan da biri itiraz etmiş diğerlerinden 7 kişi ödedi masrafları ile birlikte hiç düşünmüyeceksiniz çok zor bir görev ayaklarının altına altın serseniz yaranamazsınız . aidat toplamasanız bunda da var bir iş derler yorum yaparlar onun için doğru kararlarınızın arkasında durun bri an gelecek hak vermeye başlıyacaklar . bakın kiracı olanları yönetici olarka seçmeyin yad aseçilmiş ise kabul etmeyin . bunlar kendi bloklarında ki 15-20 kişiyi yönetemiyolar yönetimi eleştiriyolar boş admalar bunları yapar kafanız ao kadar takmayın ilk 3-5 ay çok zor gecer kendinizi ispatlamaya çalışmayın biz en büyük hatayı orda yaptık. eliştiri vbar diye aldığınız doğru bildiğinzi kararı sakın ama sakın değiştirmeyin. biz servis aracı kiraladık sitemize merkeze 2 km uzak olduğu için aracı olmaynlar eleştiri yaptı demedikleirni bırkamadıla rarada 1.5 ay geçti eleştiri yapanlarda servisi kullanmaya başladılar . vatandaşa mümkünse sık sık bilgi vermeye çalışın gizli bilgiler hariç mantıklı olduğunu örneklerele açıklayın. hak verecekler biz bunu denedik ve bayağıda başarılı olduk.
Emin olun tek sizd edeğil heryerde bu tür sorunlar oılur. birileri aldığınız maaşı düşünür birileri konumu birileride senin tipini sevmez eleştiri iftira atar. zaman herşeyin ilacı bırakıyoruz diyin 5 ay sorna gelin siz yapuın diyin yapamazlar ama eleştirirler. eleştiri yapıcı olduğu sürece çok iidir.
bu sitey ecevap yazmak için üye oldum arkadşlar . herkese başarılar.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
go to this web-site
17-06-2025, 15:32:57 in Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku