Merhaba arkdaşlar 2007 yılı Ekim ayında TEKNOSA 'dan ()
Samsung d900i model bir telefon satın aldım.
45 gün önce telefonuma bir SMS geldi. " xxxxxxxxxxxxxxx imei numaralı telefonunuz klonlanmıştır. 1 ay içinde kullanıma kapatılacaktır... Telefonu aldığınız yere başvurun " şeklinde bir uyarı mesajı...
Hemen Karşıyaka Teknosa Mağazasını arayıp mağaza sorumlusu ile görüştüm
Mağaza sorumlusu arkadaşımız beni Konu hakkında bilgili bir arkadaşa yönlendirdi.
Bu arkadaşımız bizim yapacağımız bir şey yok Tüketici Hakem Heyetine başvurun dediler.
Telsim 'i (Vodafon) aradım bizimle ilgisi yok dediler
Samsung - İzmir 'i aradım bizimle ilgili değil dediler
Telpa 'yı aradım Cihazda su teması ve darbe olmayacak ayrıca Garanti Belgesi ve Faturayı da göndereceksiniz, biz inceleyip size geri döneceğiz denildi.
Garanti Belgesi ve Faturayı anladım ama su teması ve darbe 'nin konuyla ne ilgisi olduğunu sordum. Prosedür böyle denildi.
Telekomünikasyon İzmir Bölge Müdürlüğünü aradım
Yukarda belirttiğim görüşmelerden kısaca bahsedip
Mümkünse bana zulmedeceklerine Bu cihazları klonlayanları bulup onlara zulmetmelerini rica ettim.
Telpa 'yı tekrar aradım ve bunu söyledim.
"Telefonu bize gönderin kontrollerimizi yapıp değiştirelim"
dedi görüştüğüm kişi.
Aynı gün web sayfalarından iletişim hatttına yazı yazdım gelen cevap
"Bundan sonra o telefonu sadece bize bildireceğiniz bir numara ile kullanacaksınız oldu"
Önce bunun bir şaka olduğunu falan düşündüm
ama ne yazıkki değilmiş.
Telefonu bana siz mi hediye ettiniz ki kullanım koşullarmı siz belirliyorsunuz,
3 tane hattım var istediğim zaman istediğim hattı takar kullanırım buna kısıtlama getirmek kimsenin haddine düşmez dedim.
Ayrıca Kendisinden önceki görüştüğüm Telpa yetkilisinin
"Telefonu bize gönderin kontrollerimizi yapıp değiştirelim" sözünü ilettim
ve kendilerini kurum olarak ciddiyete davet ettim
Telekomünikasyon Kurumunun kararı olduğu söyledi arkadaş
bunun üzerine daha fazla uzatmadan
tekrar Telekomünikasyon İzmir Bölge Müdürlüğünü aradım.
başka bir kişiyle görüştüm bu sefer;
"Bu söylenenle doğru mu dedim" "evet doğru" dedi
"Size mantıklı geliyor mu bu "diye sordum.
Arkadaş memur olduğu için konuşamıyordu hâliyle.
Kısaca merdiven altlarında imei klonladıklarını
başedemediklerini hangi cihazın yasal olduğunu da tesbit edemediklerini
bu yüzden klonlayanıda klonlananıda kullanıma kapattıklarını söyledi.
Burada bir gariplik daha var benim Telsim hattım takılıyken kapandı telefon,
bunun üzerine diğer telefonuma Telsimi takıp kapanan telefona Turkcell hattımı taktım ve kullanmaya devam ediyorum.
Caydırıcılık bunun neresinde...
Benim anlayamadığım şu
Bu telefonların Türkiye 'ye nereden, nasıl, kim tarafından sokulduğu belli değil mi - Belli çünkü İthalat belgesi var getiren Firma belli, Alan Firma belli, Satan Firma belli, alan vatandaş belli. Sim kart telefona takılınca takan kişinin kimliğide belli değil mi.
Şimdi bilmem kaç kurum/kuruluşu arayıp laf anlatacam diye uğraşıp
Bilmem ka YTL 'lik telefon görüşmesi yapıp
en az 1 ay telefonsuz kalacak olan benim hatam nedir ?
Güvenilir, sağlam bir yer gibi yanlış düşünceyle hareket ederek
TEKNOSA dan alışveriş yapmam mı,
Tüketici katliamına yol veren prosedür ve düzenlemeler mi.
En güzeli telefonu çarp duvara parçala diyorum kendi kendime.
Mesajda aldığınız yere başvurun deniliyor
ama aldığım yer Tüketici Hakem Heyetine başvurun dediler.
Samsung ve GSM operatörleriyle zaten ilgisi yokmuş.
Telekomünikasyon Kurumundan da farklı cevaplar aldım
biri "Bundan sonra 1 numara ile kullanacaksın" ,
diğeri "Yolla Telpa değiştirecek" dedi
Telpa 'da da durum Telekomünikasyon Kurumuyla aynı
diğeri "Yolla değiştirelim değiştirecek" dedi
Tavsiyeniz nedir bu durumda arkadaşlar
bu kadar kişiyle telefonda tırı vırı muhabbet yaptım konuyla ilgili
ama muhatabım kim nereye ne koşullarda başvurmam gerekir anlayamadım
İki ay kadar önce bürodaki bilgisayar arıza yaptı. Servise gidip gelene kadar işlerim aksamasın diye ben de TEKNOSAnın yolunu tuttum. HP bilgisayarlara bakıyordum ki eleman geldi, HP üretimi durdurdu, bunlardan alırsanız yedek parça bulamazsınız dedi ve teknoloji özürlü beni Casper almaya ikna etti.
Efendim sonraki gün TEKNOSAdan bilgisayarı getirdiler. Casper yetkili servisi aradı. Siz kurabilir misiniz diye sordu, ben de "iş kablolarını bağlamaksa yaparım" dedim ve yaptım. Bilgisayar çok geç açılıyordu, mütttthiiişşş hızlı birşey almıştım ama eski dandik toplama bilgisayarım bu yeni casper'ın yanında kaplumbağ yanında tazı gibi birşey kalıyordu. Bu arada printerle hiçbir sorun yaşamıyordu ama flaş bellekleri okumamakta ısrarlıydı casper.
Sonraki gün servis geldi. Kabloları doğru bağlamışım. Flaş bellekleri okumama sebebini bir türlü bulamadı. USB girişlerinde sorun var dedi (ki bunun Casper'ın en müthiş özelliği olduğunu sonradan öğrendim) bilgisayarın değiştirilmesi gerektiğine karar verdiler. Ben götürecekmişim TEKNOSAya. masrafı bana ait olmak üzere atladım taksiye götürdüm.
Basiret bağlanması buna derler, gittim aynı bilgisayarı aldım. Yine aynı prosedür. Bu kez kablo falan takmadım, servisi bekledim. Servis taktı. Flaş bellekleri tanıyor mu diye baktı. İmzamı attım, gittiler.
Hey Hak, gel gör ki bu kez yeni gelen de printer'i tanımadı. Acaba printer'da mı bir hata var diye bu kez printer'i (yine masrafları bana ait olmak üzere) servise gönderdim, sağlam raporu aldı makine (masrafları bana ait olmak üzere) geri geldi.
Casper servisini gelmesi için aradım lakin gelmek için 35 YTL. servis ücreti ödemem gerektiğini söylediler. İyi de bu makine daha kurulduğu gün printeri tanımıyordu, o gün denenmiş olsa yine değiştirilme raporu verecektiniz buna dediysem de yok. Ya ben (masrafı bana ait olmak üzere) makineyi onlara götüreceğim ya da onlar 35 YTL. karşılığı gelecekler.
İstanbul servisi mi kalmadı, TEKNOSA müdürlüğü mü kalmadı, aramalarımın haddi hesabı yok. Tıpkı üstte konuyu açan arkadaş gibi telefona gelen faturalar kabardıkça kabardı.
Bu arada benim eski bilgisayar gıcır gıcır geri geldi, printeri da tanıyor, flaşları da tanıyor. Ama ne çare, yenisini aldık bir kere. Eskisinin tırnağı bile olamayacak bir "Türkiye'nin gururu Casper".
Bu arada Ofis programları kasa'ya dahil olmadığından ofis programı da aldım. Üç bilgisayara yükleme yapılabiliyormuş. İlk bozuk Casper'a bozuk olduğunu anlamadan yükleme yapmıştım. İkinci bozuk Casper'a da bozuk olduğunu bilmeden yükleme yapmıştım. Bir de evde oğlumun bilgisayarına yükledim, hakkım doldu.
Şimdi bu Casper değişirse bir de Ofis Programı masrafım çıkacak.
Laf daha uzar gider, sıktığımın da farkındayım ama içimde kaldı, ne çare
En son dün yine ya printer'ı ya da Casper'ı camdan aşağı atmayı şiddetli bir cinnet esnasında düşünüp dururken yine Casper servisini aradım. Parası neyse gelin, alın dedim. Telimi bıraktım... Yetkilisi şu anda diğer telefondaymış. Tel işi bitince arayacakmış...
hala aramasını bekliyorum.
Casper'ın Strazburg caddesinin tozlu kaldırımlarını 4. kattan aşağıya boylamasına ramak kaldı.
okuduğunuz ve sabrınız için teşekkür ederim.
Konu Av.İlknur Sezgin Temel tarafından (03-09-2008 Saat 16:45:54 ) de değiştirilmiştir.
Teknosa ın politikasına göre,aldığınız üründe sorun varsa, yada keyfi olarak iade etmeniz için 15 günlük süre veriyor
ilk 1-2 gün sorun varsa direk para iadesi;
sonraki 15 güne, sorun varsa direk, fatura tutarı kadar para çeki,
sorun yoksa, kullanım bedeli kesilerek, geri kalanı para çeki olarak veriliyor,
açıksası yazmadan bende emiyeceğim, türkiye nin markası olduğu söylenen casper ın kullandığı donanımler genelde çok ucuz ve kalitesiz parçalar seçilerek yapılıyor,
kimseye casper önermem,
birde, böyle ürünlerde siz kurarsanız, bazı uyanıklar ürünü garanti dışı !
bile sayabilir,aklınızda olsun
LCD televizyon, masaüstü blgisayar, yerinde kurulum yapıldıktan sonra garantisi başlar.
bence siz 15 günlük süreniz dolmadıysa, ürünü iade edin, para çeki alın, daha düzgün bir marka/model seçin....
Sayın Nikon,
İnanın çoook fazla uğraştım ben bu işle.
Teknosa ancak CASPER servisi değişim raporu verirse o zaman değiştirebileceklerini söylediler.
Casper servisi ise gelmek için para istedi ya da benim servise götürmem gerekiyormuş. ki bu olanlar yeni pc geldikten 2-3 gün sonra olan şeyler. Benim yol masraflarımı, nakliyeyi, ve dahi bu pc yüzünden uğradığım iş kaybını karşılayacak mısınız diye sordum bana başka başka numaralar verdiler.
O numaralar da arandı tabii... günlerce arandılar...
Şimdi tüm süreleri kaçırmış durumdayım.
Sonradan öğrendim ki Casper'ın Tüketici Mahkemelerinde pekçok davası varmış. Para iadesi yolunu kabul etmeyen bir şirket. Etmiş olsa zaten hakkında o kadar dava açılmaz.
Bir başka meslektaşımız 2 yıldır davayla uğraşıyor. Değiştiriyorlar, yeni gelen de arızalı. Artık markaya güven kalmadı deseler de halen hukuki yoldan da bir sonuç alabilmiş değiller.
Türkiye'nin gururu CASPER'ın açılma süresi bile 5 dakikayı buluyor bazen. Bazen açılmıyor bile, ya da benim sabrım elvermediğinden daha fazla beklemeden fişten çekiyorum.
Printer'e her ihtiyaç duyduğumda CASPER'a iyi niyetlerimi arz etmekten başka birşey yapmıyorum ŞİMDİLİK..
Sayın Nikon,
İnanın çoook fazla uğraştım ben bu işle.
Teknosa ancak CASPER servisi değişim raporu verirse o zaman değiştirebileceklerini söylediler.
Casper servisi ise gelmek için para istedi ya da benim servise götürmem gerekiyormuş. ki bu olanlar yeni pc geldikten 2-3 gün sonra olan şeyler. Benim yol masraflarımı, nakliyeyi, ve dahi bu pc yüzünden uğradığım iş kaybını karşılayacak mısınız diye sordum bana başka başka numaralar verdiler.
O numaralar da arandı tabii... günlerce arandılar...
Şimdi tüm süreleri kaçırmış durumdayım.
Sonradan öğrendim ki Casper'ın Tüketici Mahkemelerinde pekçok davası varmış. Para iadesi yolunu kabul etmeyen bir şirket. Etmiş olsa zaten hakkında o kadar dava açılmaz.
Bir başka meslektaşımız 2 yıldır davayla uğraşıyor. Değiştiriyorlar, yeni gelen de arızalı. Artık markaya güven kalmadı deseler de halen hukuki yoldan da bir sonuç alabilmiş değiller.
Türkiye'nin gururu CASPER'ın açılma süresi bile 5 dakikayı buluyor bazen. Bazen açılmıyor bile, ya da benim sabrım elvermediğinden daha fazla beklemeden fişten çekiyorum.
Printer'e her ihtiyaç duyduğumda CASPER'a iyi niyetlerimi arz etmekten başka birşey yapmıyorum ŞİMDİLİK..
değişim için evet,
iade için hayır,
15 günlük sürede,keyfi iade yapıp, kullanım bedelini düştürerek teknosa para çeki alabilirsiniz. her teknosa dergisinde yazar bu koşul.
onun dışında direk para iadesi için servis raporu şart.
bu süre geçtiyse,malesef casper in saçma sapan politikalarına katlanmak durumundasınız.
tabi siz tüketici hakem heyetine başvuracaksınız, onlar bilirkişiye yollıyacak, rapor tutulcak, o rapor la hakem heyeti karar vericek,
siz para iadesini isteyeceksiniz, hakem heyeti bu yönde karar alıcak, 30 gün içinde casper ödemesi gerekicek, tabiki ödemiyecek, avukatlarıyla tüketici mahkemesinde dava açıcak,
tekrar bilirkişi inceliyecek,ordan sonra kazanırsanız, para iadesini alıcaksınız, bu ne kadar sürer derseniz 5-6 ayı bulması mümkün en az.
tabi 5-6 ay maldan yararsızlık da olucak...
uzun ve sıkıcı bir iş...
Konu nikon tarafından (03-09-2008 Saat 18:56:38 ) de değiştirilmiştir.
Sayın Nikon,
Teknosa'dan aldığım ilk bilgisayar arızalı çıkıp ikincisini aldığımda o da arızalı çıktığından mıdır nedir, para iadesi de olmadı. Aslında o dönem öyle çok yerle öyle çok tel görüşmesi yaptım ki artık kimin ne dediğini dahi hatırlamıyorum ya da karıştırıyorum.
Hakem heyeti ve dava yoluna henüz gitmemiş olmamın sebebi ise para iadesinin garanti olmayışı. Malın yeni bir malla değiştirilmesine de karar verebilirler. Ki gördüğüm kadarıyla son zamanlarda kararlar bu yönde çıkıyor. Para iadesi almaya hakem heyetini ve mahkemeyi ikna etmek zor.
5-6 aylık bir süreçle kurtulsam yine iyi diye düşünüyorum. Bir de bana maddi olarak vereceği zarar var.
Eski pc'yi kursam ofis programları yok. Ki bir avukatın en çok ihtiyaç duyduğu programlar onlar. Arızalı casper'lar sayesinde 3 kullanımlık ofis programlarım da yandı ve Casper'la yaptığım görüşmeler sonucunda ofis programı zararımı karşılamayacaklarını da söylediler.
Bir şekilde bu iş hallocak lakin yeni bir bilgisayardan daha fazla masraf çıkaracak bana. Manevi zararım keza...
Sayın Nikon,
Teknosa'dan aldığım ilk bilgisayar arızalı çıkıp ikincisini aldığımda o da arızalı çıktığından mıdır nedir, para iadesi de olmadı. Aslında o dönem öyle çok yerle öyle çok tel görüşmesi yaptım ki artık kimin ne dediğini dahi hatırlamıyorum ya da karıştırıyorum.
Hakem heyeti ve dava yoluna henüz gitmemiş olmamın sebebi ise para iadesinin garanti olmayışı. Malın yeni bir malla değiştirilmesine de karar verebilirler. Ki gördüğüm kadarıyla son zamanlarda kararlar bu yönde çıkıyor. Para iadesi almaya hakem heyetini ve mahkemeyi ikna etmek zor.
5-6 aylık bir süreçle kurtulsam yine iyi diye düşünüyorum. Bir de bana maddi olarak vereceği zarar var.
Eski pc'yi kursam ofis programları yok. Ki bir avukatın en çok ihtiyaç duyduğu programlar onlar. Arızalı casper'lar sayesinde 3 kullanımlık ofis programlarım da yandı ve Casper'la yaptığım görüşmeler sonucunda ofis programı zararımı karşılamayacaklarını da söylediler.
Bir şekilde bu iş hallocak lakin yeni bir bilgisayardan daha fazla masraf çıkaracak bana. Manevi zararım keza...
İlginiz için teşekkür ediyorum.
saygılarımla..
eğer yanılmıyorsam
office programı için yeni şifreyi microsoft tan temin edebilirsiniz.
Hakem heyeti ve dava yoluna henüz gitmemiş olmamın sebebi ise para iadesinin garanti olmayışı. Malın yeni bir malla değiştirilmesine de karar verebilirler. Ki gördüğüm kadarıyla son zamanlarda kararlar bu yönde çıkıyor.
İlginiz için teşekkür ediyorum.
saygılarımla..
üretim hatası iddiasıyla başvurursanız, ücret iadesini kabul ettirmeniz zor olmayacaktır.
ayrıca müşterisini yarı yolda bırakması da, para iadesi için bir gerekçe olur.
Telekomünikasyon Kurumunun kararı olduğu söyledi arkadaş
bunun üzerine daha fazla uzatmadan
tekrar Telekomünikasyon İzmir Bölge Müdürlüğünü aradım.
başka bir kişiyle görüştüm bu sefer;
"Bu söylenenle doğru mu dedim" "evet doğru" dedi
"Size mantıklı geliyor mu bu "diye sordum.
Arkadaş memur olduğu için konuşamıyordu hâliyle.
Kısaca merdiven altlarında imei klonladıklarını
başedemediklerini hangi cihazın yasal olduğunu da tesbit edemediklerini
bu yüzden klonlayanıda klonlananıda kullanıma kapattıklarını söyledi.
Burada bir gariplik daha var benim Telsim hattım takılıyken kapandı telefon,
bunun üzerine diğer telefonuma Telsimi takıp kapanan telefona Turkcell hattımı taktım ve kullanmaya devam ediyorum.
Caydırıcılık bunun neresinde...
Benim anlayamadığım şu
Bu telefonların Türkiye 'ye nereden, nasıl, kim tarafından sokulduğu belli değil mi - Belli çünkü İthalat belgesi var getiren Firma belli, Alan Firma belli, Satan Firma belli, alan vatandaş belli. Sim kart telefona takılınca takan kişinin kimliğide belli değil mi.
Şimdi bilmem kaç kurum/kuruluşu arayıp laf anlatacam diye uğraşıp
Bilmem ka YTL 'lik telefon görüşmesi yapıp
en az 1 ay telefonsuz kalacak olan benim hatam nedir ?
Güvenilir, sağlam bir yer gibi yanlış düşünceyle hareket ederek
TEKNOSA dan alışveriş yapmam mı,
Tüketici katliamına yol veren prosedür ve düzenlemeler mi.
En güzeli telefonu çarp duvara parçala diyorum kendi kendime.
Mesajda aldığınız yere başvurun deniliyor
ama aldığım yer Tüketici Hakem Heyetine başvurun dediler.
Samsung ve GSM operatörleriyle zaten ilgisi yokmuş.
Telekomünikasyon Kurumundan da farklı cevaplar aldım
diğeri "Yolla Telpa değiştirecek" dedi
Telpa 'da da durum Telekomünikasyon Kurumuyla aynı
diğeri "Yolla değiştirelim değiştirecek" dedi
devlet dairesi kurbanısın malesef...
klon eimei lerde 1-1 değişim diye birşey yok, faturanızı telekomunikasyon kurumu na gönderseniz, sizin kullandığınız hatlarda (3 şebekeninde numaralarını vererek) sizin görüşmelerinize devam etmeniz sağlanabilir.
telpa nın yapabileceği hiçbirşey yok, 3.şahıs eimei klonladı diye telpa niye zarar edip ürün değişimi yapsın ki?
biliyorsunuz ülkemizde çözümler çabuk bulunur. kimse araştırıp yorulmaz, yasaklar veya el koyar iş biter.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku