Tanınmış bir markadan 13.03.2008 tarihinde indirimli bir ürün satın aldım.Bir hafta sonra hem tüylendi hem de uygun koşullarda olmasına rağmen yıkama sonunda ürün neredeyse 10cm çekti.Bu durumu 01.04.2008 tarihinde firmaya yolladığım maille yetkililerine bildirerek ne yapmam gerektiğini danıştığımda bana ürünü şubelerine götürmemi ve bana yardımcı olunacağını belirten bir maille yanıt verdiler.Ürünü başka bir şubeye teslim etmeye gittik eşimle beraber ve bizi yaklaşık bir saat kadar oyaladılar,ukalalıkları diz boyuydu bununla beraber biz bu personellerin isimlerini aldık ancak şikayette bulunmak için bize verdikleri 15 günlük sürenin dolmasını bekledik konu uzamasın tatsızlık çıkmasın diye.Bize vurgulayarak en geç 15 gün içinde bizi arayacaklarını söyledikleri halde aramadılar.Bizim ürünü teslim ettiğimiz tarih 06.04.2008 idi.Bizzat kendim 29.04.2008 tarihinde bu şubeye gittim ve ürünümün akıbetini sordum ve iade isteğimin onaylandığını ve en geç 1hafta içinde değişim yaparsam iyi olacağını aynen bu tarzda sanki bedava mal veriyorlarmışcasına belirttiler.Neden bizi aramadıklarını sorduğumda ise ; -siz de bizi arayabilirdiniz! şeklinde yanıt aldım.Çok öfkeliyim.Çünkü ben ürünün aynısını istediğimi belirtmiştim ama mümkün olmadığını,kendilerinin de para iadesinde bulunmayacaklarını belirtip benim yeni ürün alamam gerektiğini söylediler.Ben yeni ürün almak istemiyorum çünkü mecburiyetim yok ayriyeten yeni bir ürün almak istesem dahi üzerine iki kat ödeme yapmam gerekiyor.Nerelere başvurmam ve ne yapmam gerekiyor öğrenmek istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılar.