İstanbul barosu kendisine verilen şikayet dilekçelerini işleme almak için şikayetçilerden 80 ytl para talep ediyor.Ben baronun bu tutumundan parası olmayan vatandaşın şikayet hakkı olmadığı sonucunu çıkarıyorum. Şikayet dilekçeleri bu şekilde zımnen geri çeviren baro, kötü niyetli kişilerden meslek itibarını nasıl koruyabilir.
Ücretini ödeme gücümün olduğunu fakat bir avukata ihtiyacım olduğunu söyleyerek aradığımda bile baro yetkilisi, telefonu kapatmak için acele etti. Hatta zor kapattı telefonu
İhtiyacım olan, savcılara ilişkin ve adliyede gerçekleşen bir olaya ilişkin soruşturma enasında vereceğim ifadelerde yanımda olacak bir avukattı. Ama maddi durumum iyi olduğu için yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Üstelik adliyenin orta göbeğinde uğradığım sözlü hakaret ve saldırıların duyulmaması için bütün adliyenin sağır olması gerek. Avukatlığı bırakın, para almadan şahitlik edfer mi acaba bir avukat diye düşünmeden edemiyorum :D
Arkadaşın yönelttiği soruya verdiğiniz cevaba istinaden sorabilir miyim, emin misiniz savcıların gereğini yapacağından?
Emin misiniz avukatların her zaman gerekeni yaptığından!
Takdir ediyorum hukukçuları maşallah birlik ve beraberlik içersindeler. Savcı avukat el ele
Konu serrapd tarafından (02-05-2008 Saat 22:29:21 ) de değiştirilmiştir.
Ücretini ödeme gücümün olduğunu fakat bir avukata ihtiyacım olduğunu söyleyerek aradığımda bile baro yetkilisi, telefonu kapatmak için acele etti. Hatta zor kapattı telefonu
İhtiyacım olan, savcılara ilişkin ve adliyede gerçekleşen bir olaya ilişkin soruşturma enasında vereceğim ifadelerde yanımda olacak bir avukattı. Ama maddi durumum iyi olduğu için yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Üstelik adliyenin orta göbeğinde uğradığım sözlü hakaret ve saldırıların duyulmaması için bütün adliyenin sağır olması gerek. Avukatlığı bırakın, para almadan şahitlik edfer mi acaba bir avukat diye düşünmeden edemiyorum :D
Arkadaşın yönelttiği soruya verdiğiniz cevaba istinaden sorabilir miyim, emin misiniz savcıların gereğini yapacağından?
Takdir ediyorum hukukçuları maşallah birlik ve beraberlik içersindeler. Savcı avukat el ele
Avukatlık ücretini ödeme gücünüz varken herhangi bir ilin BARO sunu aramak zaten hatalı. BARO lar avukat bulmakla yükümlü değil ki.... Kaldıki ödeme gücünüz yoksa da direk baroyu arayıp avukat ihtiyacınızı belirtemezsiniz size yardımcı olamazlar. Bununla ilgili BARO ların ilgili birmleri var oraya müracaat ediliyor.
Hiç düşündünüz mü ? Avukata ihtiyaç duyan herkesin BARO ları ararsa ne olacağını? Telefonları kilitlenir santral görevlileri kafayı sıyırır. Neticede BARO lar bir meslek odasıdır. Dişiniz ağrıdığında Diş tabipleri odasını mı arıyorsunuz Bana diş doktoru bulun diye ? Aynısı hatalı sizsiniz...
Adliyede aramanızda BARO yu bir başka kara mizah örneği buna halk dilinde ''yumurtanın kapıya gelmesi'deniyor. o vakte kadar aklınız neredeydi beyim ? Adliye binasına girince '' Ana yanımda bir avukat olsa iyi olurdu'' diyip telefon mu açılır ? Hakeza tesadüfen bir avukat geldi .Ne yapacak ? Konuyu bilmez olaya hakim değil sizi tanımaz gelir mi yanınızda savcılığa ? Gelmez.
Telefonda size hakaret ettilerse o ayrı bir olaydır yapan suç işlemiş en azından çok kaba davranmıştır. Fakat bu konuyla ilgisi yoktur.
'' Arkadaşın yönelttiği soruya verdiğiniz cevaba istinaden sorabilir miyim, emin misiniz savcıların gereğini yapacağından?'' demişsiniz. Herşeyden emin olan sadece salaklardır. Ülkenin başbakanı hiç bir şeyin gereğini yapmazken ben ne bileyim Cumhuriyet Savcısı gereğini yapacak mı? Yapmayacak mı? Ama c.Savcıları kendilerine gelen şikayetleri değerlendirmekle yükümlü devlet görevlileridir. Şikayette haklılık payı varsa bir suç oluştuysa gereğini yapmakla yükümlüdürler. Yapmazlarsa suç işlerler. Gereği yapılırkende ''eşitlik ilkesi '' gereği ayrım yapmama yükümlülükleri vardır.
''Emin misiniz avukatların her zaman gerekeni yaptığından!'' Tek yanıt değilim. Olamam da. Kimsede olamaz. Her meslekte olduğu gibi Avukatlık mesleğinde de yakışmayan kişiler vardır ve maalesef var olmaya devam edecektir. Üçkağıtçı avukatta vardır. Müvekkilini dolandıranda hırsızıda katilide tecavüzcüsüde sağcısıda solcusu da dinciside... Çünkü avukatlarda insandır. Bir çok kişinin düşünmediği avukatlarında yaşamak için çalışmak ve para kazanmak ihtiyacında olmalarıdır. Ve avukatın avukat olarak para kazanmasının tek yolu bilgisini kullanmak bunu ssözlü veya yazılı satmaktır. O bilgiyse senelerin birikimidir...
Bu sitenin yüzde doksanı bilir ki ben avukat değilim. Ama bir meslek grubuna da böyle aleni sataşılması küçükdüşürülmeside hoşuma gitmiyor. Sizi kınıyorum. Ve bu arada gördüğün gibi değerli avukatlarımız hala susuyor ne ölü toprağıysa bu hayırlısı....
Ben bu tip konuları vatandaşlarımızın avukatlardan ve savcılardan yüksek beklentileri olması ile bağdaştırdığım için fazla birşey diyemiyorum. Öyle bir kültürden geliyoruz ki;
"Cumhuriyet Savcıları,
meriç kıyılarında çalışan türk köylüsünün kaybolan sabanlarından tutunuz da, bu yurtta yaşayanların uğrayacakları en ufak bir haksızlıktan, hatta bingöl dağlarının ıssız kuytularında nafakalarını bekleyen öksüzlerin göz yaşlarından siz sorumlusunuz!"
Şeklinde bir anlayışa sahip ülkemizde bu sözün Hakim, Savcı ve Avukatları bağlayacağı vatandaşlarımız tarafından benimsenmiştir. Bu çerçevede beklentiler yüksek oluyor tabi ama hayatın gerçeklerini görüp ayakları yere sağlam basmakta fayda var. Vatandaşlar istediği gibi düşünmekte özgür, ancak commodore1tr arkadaşımızın dediği gibi olur olmaz hukukçular hakkında düşüncesiz sataşmalara da gerek yok. Unutulmamalıdır ki;
"Bir ülkede yargı nasıl ise, o ülkenin insanları da o şekildedir."
Avukatlık ücretini ödeme gücünüz varken herhangi bir ilin BARO sunu aramak zaten hatalı. BARO lar avukat bulmakla yükümlü değil ki.... Kaldıki ödeme gücünüz yoksa da direk baroyu arayıp avukat ihtiyacınızı belirtemezsiniz size yardımcı olamazlar. Bununla ilgili BARO ların ilgili birmleri var oraya müracaat ediliyor.
Hiç düşündünüz mü ? Avukata ihtiyaç duyan herkesin BARO ları ararsa ne olacağını? Telefonları kilitlenir santral görevlileri kafayı sıyırır. Neticede BARO lar bir meslek odasıdır. Dişiniz ağrıdığında Diş tabipleri odasını mı arıyorsunuz Bana diş doktoru bulun diye ? Aynısı hatalı sizsiniz...
Yanıt: Ben avukatı nerede arayacağını bilecek kadar şehir kültürü almış bir köylüyüm efendim. Baronun gayet iyi bildiği bir vaka olduğu için, tepkilerini öğrenmek istemiştim. Adliye'de devletle tanıştım diye düşünüyorum. 10 aylık soruşturmada 7 avukat değiştirmiş ve hepsinin de ücretini ödemiş bir müvekkile olarak, baroyu canım sıklıdığında yada başıma her gelen dertte arayacağım bir kurum olarak görmüyorum.
Baro ile ve avukat kültürüyle de tanışmak istemiştim belki:D Yanlı anlamayın sadece emin olmak için... Zaten ücretini öderken erkek arkadaşlığım vazifesini de görmüş bir avukatım oldu.
Adliyede aramanızda BARO yu bir başka kara mizah örneği buna halk dilinde ''yumurtanın kapıya gelmesi'deniyor. o vakte kadar aklınız neredeydi beyim ? Adliye binasına girince '' Ana yanımda bir avukat olsa iyi olurdu'' diyip telefon mu açılır ? Hakeza tesadüfen bir avukat geldi .Ne yapacak ? Konuyu bilmez olaya hakim değil sizi tanımaz gelir mi yanınızda savcılığa ? Gelmez.
Telefonda size hakaret ettilerse o ayrı bir olaydır yapan suç işlemiş en azından çok kaba davranmıştır. Fakat bu konuyla ilgisi yoktur.
Yanıt: Ben başıma iş geldi, katibe kordiorda bağırıp duruyor, güme gideceğim diye kendi avukatımı aradım zaten. Avukatım geldiğinde, aşağıdan yönlendirildiğim savcının odasına girdiğimde yaşananlarda, kendi avukatım şahit konumundaydı. Koridorlarda tutuklayın bunu diye bağıran katibe hanımın sesi emin olun barodan da duyulmuştur... '' Arkadaşın yönelttiği soruya verdiğiniz cevaba istinaden sorabilir miyim, emin misiniz savcıların gereğini yapacağından?'' demişsiniz. Herşeyden emin olan sadece salaklardır. Ülkenin başbakanı hiç bir şeyin gereğini yapmazken ben ne bileyim Cumhuriyet Savcısı gereğini yapacak mı? Yapmayacak mı? Ama c.Savcıları kendilerine gelen şikayetleri değerlendirmekle yükümlü devlet görevlileridir. Şikayette haklılık payı varsa bir suç oluştuysa gereğini yapmakla yükümlüdürler. Yapmazlarsa suç işlerler. Gereği yapılırkende ''eşitlik ilkesi '' gereği ayrım yapmama yükümlülükleri vardır.
Soru: Ben de devletin, gereğini yapamayanlara gereğini yapmakta yavaş hareket ettiğini düşünüyorum. Bu AKP'nin sandalye sayısıyla meclisten geçirdiği ve eski AKP'li Abdullah Gül için 301 kapsamında değerlendirilebilecek bir suç değildir inşallah. Devlet ve parti ayrımını ben yapamıyorum artık. Neden ola ki? ''Emin misiniz avukatların her zaman gerekeni yaptığından!'' Tek yanıt değilim. Olamam da. Kimsede olamaz. Her meslekte olduğu gibi Avukatlık mesleğinde de yakışmayan kişiler vardır ve maalesef var olmaya devam edecektir. Üçkağıtçı avukatta vardır. Müvekkilini dolandıranda hırsızıda katilide tecavüzcüsüde sağcısıda solcusu da dinciside... Çünkü avukatlarda insandır. Bir çok kişinin düşünmediği avukatlarında yaşamak için çalışmak ve para kazanmak ihtiyacında olmalarıdır. Ve avukatın avukat olarak para kazanmasının tek yolu bilgisini kullanmak bunu ssözlü veya yazılı satmaktır. O bilgiyse senelerin birikimidir...
Yanıt: Dediğiniz gibi, avukatlık para kazandığınız bir meslektir. Siz devlet değilsiniz. Bu sitede devletin sitesi değil, savcı odasında hakim karşısında konuşur gibi konuşmak zorunda değil site üyeleri... Yeri geldiğinde, tecavüz de literatüre göre tarif edilemeyebiliyor cahiller tarafından. Hani nerene elledi kızım sorusuna 14 yaşında bir çocuğun verebileceği cevap hesabı...Herkes arapça ve farsça bilmiyor.
Bu sitenin yüzde doksanı bilir ki ben avukat değilim. Ama bir meslek grubuna da böyle aleni sataşılması küçükdüşürülmeside hoşuma gitmiyor. Sizi kınıyorum. Ve bu arada gördüğün gibi değerli avukatlarımız hala susuyor ne ölü toprağıysa bu hayırlısı....
Yanıt: Meslek grubuna sataşılmış değil. Soru soran arkadaş zaten çekiniyor. Şu hakaretin kanıtını copy paste yapmanızı rica edeceğim. Aksi takdirde hakarete maruz kalanı karşı taraf olarak göreceğim. Hukukçu olmayanlara da kapatın siteyi diyeceğim ama olmaz. Ego tatmini için arada bir hakim/savcı modunda garibanlara fırça çekme/öğüt verme ihtiyacınızı da gidermeniz gerek...
Konu serrapd tarafından (03-05-2008 Saat 22:14:32 ) de değiştirilmiştir.
Bu yazınıza bakınca sizin gibilerle el ele olunmaması gerektiğini çok daha iyi anladım.
Avukatlar para almasın, sadece yanınızda duracakmış... Babanızın kölesi mi var efendim? Siz hangi hizmeti ücretsiz yapıyorsanız hele bir söyleyin lütfen. Bari okuyanlar beleş bir hizmetten yararlansınlar. Üye kimliğinizde pazarlama müdürü yazıyordu sanırım. Rica etsem benim için ücret almadan 1 senecik çalışabilir misiniz? Ne olur kızmayın, nerede beleş oraya yerleşçi değilim ama iştahımı kabarttınız...
Ben bu tip konuları vatandaşlarımızın avukatlardan ve savcılardan yüksek beklentileri olması ile bağdaştırdığım için fazla birşey diyemiyorum. Öyle bir kültürden geliyoruz ki;
"Cumhuriyet Savcıları, meriç kıyılarında çalışan türk köylüsünün kaybolan sabanlarından tutunuz da, bu yurtta yaşayanların uğrayacakları en ufak bir haksızlıktan, hatta bingöl dağlarının ıssız kuytularında nafakalarını bekleyen öksüzlerin göz yaşlarından siz sorumlusunuz!" Şeklinde bir anlayışa sahip ülkemizde bu sözün Hakim, Savcı ve Avukatları bağlayacağı vatandaşlarımız tarafından benimsenmiştir. Bu çerçevede beklentiler yüksek oluyor tabi ama hayatın gerçeklerini görüp ayakları yere sağlam basmakta fayda var. Vatandaşlar istediği gibi düşünmekte özgür, ancak commodore1tr arkadaşımızın dediği gibi olur olmaz hukukçular hakkında düşüncesiz sataşmalara da gerek yok. Unutulmamalıdır ki;
"Bir ülkede yargı nasıl ise, o ülkenin insanları da o şekildedir."
Herkese iyi çalışmalar.
Bir saniye!!! O anlayış Doğu'da görev yapmayı göze almış, kamu yararını arpadan üstün tutarak savcı ve hakimliğe talip olmuş sayın hukukçulara atfedilen bir tanımlamadır. Avukatlar ne diye kendisine paye çıkartıyor anlamadım.
Lafa gelince hangi avukata sorsanız, hukuk fakültelerinin girişimci olmayan mezunları devlette çalışmayı garanti olarak görür :D Züğürt tesellisi tabii de bunu bir avukatlarla tanışmış olanlar biliyor, bir de avukatlar:D
YARGI ile savunmayı bir mi tutuyorsunuz ki siz, avukatı yargı sürecinde bir öğe konumuna soktunuz. Hiçbir avukat müvekkilinden daha çok o sürece giremez...
Konu serrapd tarafından (03-05-2008 Saat 22:24:43 ) de değiştirilmiştir.
YARGI ile savunmayı bir mi tutuyorsunuz ki siz, avukatı yargı sürecinde bir öğe konumuna soktunuz. Hiçbir avukat müvekkilinden daha çok o sürece giremez...
Madde 1 - Avukatlık, kamu hizmeti ve serbest bir meslektir.
(Değişik fıkra: 02/05/2001 - 4667/1. md.) Avukat, yargının kurucu unsurlarından olan bağımsız savunmayı serbestçe temsil eder.
AVUKATLIĞIN AMACI:
Madde 2 - (Değişik fıkra: 02/05/2001 - 4667/2. md.) Avukatlığın amacı; hukuki münasebetlerin düzenlenmesini, her türlü hukuki mesele ve anlaşmazlıkların adalet ve hakkaniyete uygun olarak çözümlenmesini ve hukuk kurallarının tam olarak uygulanmasını her derecede yargı organları, hakemler, resmi ve özel kişi, kurul ve kurumlar nezdinde sağlamaktır.
Avukat bu amaçla hukuki bilgi ve tecrübelerini adalet hizmetine ve kişilerin yararlanmasına tahsis eder.
(Değişik fıkra: 02/05/2001 - 4667/2. md.) Yargı organları, emniyet makamları, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile kamu iktisadi teşebbüsleri, özel ve kamuya ait bankalar, noterler, sigorta şirketleri ve vakıflar avukatlara görevlerinin yerine getirilmesinde yardımcı olmak zorundadır. Kanunlarındaki özel hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu kurumlar avukatın gerek duyduğu bilgi ve belgeleri incelemesine sunmakla yükümlüdür. Bu belgelerden örnek alınması vekaletname ibrazına bağlıdır. Derdest davalarda müzekkereler duruşma günü beklenmeksizin mahkemeden alınabilir.
Bu yazınıza bakınca sizin gibilerle el ele olunmaması gerektiğini çok daha iyi anladım.
Avukatlar para almasın, sadece yanınızda duracakmış... Babanızın kölesi mi var efendim? Siz hangi hizmeti ücretsiz yapıyorsanız hele bir söyleyin lütfen. Bari okuyanlar beleş bir hizmetten yararlansınlar. Üye kimliğinizde pazarlama müdürü yazıyordu sanırım. Rica etsem benim için ücret almadan 1 senecik çalışabilir misiniz? Ne olur kızmayın, nerede beleş oraya yerleşçi değilim ama iştahımı kabarttınız...
Efendim ben avukata para ödemekle mağdur olmam. Yeri gelirse çok şükür para manasında ihya da ederim kendi çapımda.
Sorun şu ki, aldıkları parayı haketmiyorlar benim tecrübe ettiklerimin 6 adeti. Şu an sonuncusuyla çalışıyorum sanırım toplamda 5 binin üzerinde bu avukata ödedim... Toplamda ödediklerim ve ödeyeceklerimle bir trafik kazasının avukat maliyeti benim için 15 ytl civarı. Tek bir vaka.
Ama bir avukat arkadaşımın söyşediğine göre bazen davalara asılmamak karşılığında daha yüksek meblağlar teklif ve kabul olunabiliyormuş...
Konu serrapd tarafından (03-05-2008 Saat 22:32:45 ) de değiştirilmiştir.
Bir arkadasımın kimlik bilgileri kullanılarak internet uzerinden kart basvurusu yapılıyor. sadece tc kimlik numarası dogru. anne adı, baba adı, dogum...
Yazan: muratsahin884 Forum: Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku