Irak'ın işgal edilmesinden sonra bilin bakalım Amerika nereye saldıracak? Sıze bır kac sebeb göstermek istiyorum bunu herkeze anlatmanızı herkeze ögretmenizi istiyorum Türkiye'min güzel insanları koyun degil bu bilinsin uyutma polıtıkasından vaz gecılsın....... su linki tıklayalım lutfen ve bu linkki herkeze yollayalım ulkemiz ve gelecek nesillerimiz icin... http://evkd.org/pps/Neptunyum.pps bu linki mutlaka görün arkadaslar....ızgın: :deli: ....
Hukuki NET Güncel Haber
Konu Tangör Evren tarafından (11-10-2007 Saat 23:27:24 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: Türkçe yazım hataları
Re: neden somuruluyoruz ve bız buna sessız kalıyoruz?
Sayın Sudaki Parıltı ;
İletinize sırf sizin iyi niyetli olduğunuzu bildiğim içinonay verdim. Yoksa silecektim. Ama yararlıda oldu en azından bu site sakinlerine gerçek bir bilgi verebiliriz.
Bu PPS yaklaşık 1,5 sene önce ve maalesef içinde benimde olduğum bir grup tarafından sırf dalga amaçlı üretilmiş olup asla gerçek değildir. Yalan haber dedikodu tez yayılır derler ya buda aynen öyle oldu. Aynı PPS yaklaşık 3 ay sonra bana geri döndüğünde büyük bir internet geyiği piyasaya sürdüğümüzü anladım ve bir çok yerde bunu yalanladım. İletinizide bu yüzden onayladım. İşin gerçeği şudur.
Neptünyum dünyada, uranyum madenlerindeki uranyum-238'in doğal bozunumu sırasında çok az miktarlarda oluşan ve bir yandan da hızla yok olan izotopları haricinde, doğal olarak bulunan bir element değil. İncelenebilir miktarlarda, sadece plutonyum üretim süreci sırasında, uranyum-238'in nötron bombardımanının yan ürünü olarak ortaya çıkıyor ki, neptunyumun bu izotopu birkaç günlük yarı ömüre sahip olduğu için, hızla yokolup plutonyum-239'a dönüşüyor. Yalnız, neptunyum-237 izotopu uzun ömürlü. Benzeri suni süreçler sonucu elde edilebiliyor ve nötron dedektörlerinde, çok az miktarlarda, bileşen olarak kullanılıyor. Neptunyum izotoplarının bilinen başka hiçbir kullanım alanı yok.
Neptünyum rezervi, ne Turkiye'de ne de dünyanın başka hiç bir ülkesinde yok: Çünkü neptunyum doğal bir element değil.
Neptünyum, suni olarak elde edilen 237 izotopunun nötron dedektorlerinde sınırlı ve az miktarda kullanılmaktadır. ) Tarihçesi
93 atom numaralı Neptünyum transuranyum ailesi olarak bilinen elementlerden birisi olup yapay olarak elde edilebilen radyoaktif bir elementtir ve hatta Neptünyum sentetik olarak ilk üretilen transuranyum elementidir. Neptünyumun 239 kütle numaralı izotopu, 1940 yılında Edwin M. McMillan ve P. H. Abelson tarafından Berkeley Laboratuarında Uranyumun siklotrondan üretilen nötronlarla bombardıman edilmesiyle elde edilmiştir. 2) Doğada var mıdır?
Uzun bir süre Neptünyum'un doğada bulunmadığına inanılmış, fakat son yapılan araştırmalarda,nötronların neden olduğu transmutasyon (dönüşüm) reaksiyonları nedeniyle, uranyum madenlerinde eser miktarda oluştuğu anlaşılmıştır. Ancak, bunun herhangi bir maden değeri olmadığından, dünyada Neptünyum madenciliği diye bir olgu da bulunmamaktadır. 3) Nasıl üretilebilir?
Neptünyumu yüksek miktarlarda elde edebilmenin tek yolu nükleer reaktörlerde veya hızlandırıcılarda Uranyumun nötronlarla bombardımanıdır. Bunun sonucunda oluşan Neptünyum, bombardıman edilen veya reaktörlerde yakıt olarak kullanılan Uranyumun yeniden işlenmesi ile elde edilebilir [1] ve bu yöntem de ileri düzeyde nükleer teknolojinin var olmasını gerektirmektedir.
Ülkemizde iki adet araştırma reaktörünün (Çekmece Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezideki TR-2 Araştırma Reaktörü ve İstanbul Teknik Üniversitesindeki İTÜ-TRIGA Araştırma Reaktörü) dışında nükleer reaktör mevcut değildir. Bu araştırma reaktörlerinin kullanılmış yakıtlarında çok az miktarlarda Neptünyum olmakla birlikte, bu Neptünyumu elde etmek için söz konusu kullanılmış yakıtların yeniden işlenmesi gerekir ve bizde bu teknoloji mevcut değildir.
Kaldı ki, büyük miktarlarda yapay yoldan elde edilecek Neptünyumu talep edecek ve ülkemizi de borç yükünden kurtaracak bir alıcı dünyada mevcut değildir. 4) Enerji kaynağı mıdır?
Neptünyumun enerji üretiminde kullanılan bir yakıtmış gibi nitelendirilmesi de doğru değildir. Bunu teknik olarak açıklamak mecburiyeti vardır. Nükleer reaktörlerde enerji üretimi ağır elementlerin (Uranyum, Plütonyum) izotoplarının nötronlarla bölünme (fisyon) reaksiyonlarına girmesine dayanmaktadır. Bu reaksiyon sonucunda daha hafif elementler (fisyon ürünleri) ve bir miktar enerji (»200 MeV/fisyon) ortaya çıkmaktadır. Enerji üretiminde kullanılan günümüz nükleer reaktörlerinde bu reaksiyon kontrollü ve devamlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.
Neptünyum da ağır bir element olmakla ve bazı izotopları fisyon reaksiyonu yapabilmekle birlikte, enerji üretiminde kullanılabilecek şekilde devamlı ve kontrollü bölünme reaksiyonları ancak çok özel konfigürasyonlarda gerçekleştirilebilmesi mümkündür. Bu yöndeki araştırmalar enerji üretiminden ziyade, daha çok nükleer silahsızlanma çalışmaları çerçevesinde sürdürülmektedir. Dünyadaki değişik laboratuarlarda Neptünyumun hangi şartlarda devamlı ve kontrollü bölünme reaksiyonların gerçekleşebileceği yönünde araştırmalar sürdürülmektedir. 2002 yılı Ekim ayındaki uluslararası medyada "Los Alamos (ABD) Laboratuarlarında deney koşullarında Neptünyumun kullanılarak kontrollü bir kritikliğe ulaşıldığı" yönünde haberler yer almıştır. Bu olasılık dikkate alınarak, nükleer silahların yayılmasının önlenmesi çalışmaları kapsamında, Neptünyum da Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı tarafından güvence denetimi anlaşmaları kapsamında Uranyum ve Plütonyum gibi izlenmektedir (hangi tesiste ne kadar üretildi, ne kadarı hangi amaçla kullanıldı v.b.).
Sonuç olarak Neptünyumun günümüzde bir enerji kaynağı olarak kullanılması diye bir durum söz konusu değildir. Bu şekilde çalışan bir nükleer reaktör mevcut değildir. 5) Ülkemizde ve dünyada var mıdır?
Neptünyumun nasıl elde edilebileceği ve doğada mevcudiyeti ve ülkemizin nükleer teknoloji alanındaki kabiliyeti dikkate alındığında ülkemizde Neptünyum madenciliği diye bir olgu olmadığı; MTA tarafından tespit edilen Uranyum madenlerinde (bu madenler MTA verilerine göre yaklaşık 9 bin ton Uranyum içermektedir) çok az miktarlarda Neptünyum bulunabileceği; nükleer teknoloji kullanılarak Neptünyum elde edilmesinin de ülkemizin nükleer teknoloji altyapısı itibariyle mümkün olmadığı; ve bu teknolojiye sahip olunsa dahi ülkemizin sahip olduğu Uranyum'un tamamının Neptünyum'a dönüştürülmesi durumunda bile kayda değer bir ekonomik gelir elde edilemeyeceği anlaşılır.
Nükleer teknoloji alanında ileri seviyedeki ülkeler daha çok araştırma amaçlı (nötron detektörleri gibi) kullanım için Neptünyumu yapay olarak üretmektedirler.
Re: neden somuruluyoruz ve bız buna sessız kalıyoruz?
Tangör Evren rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Sudaki Parıltı ;
İletinize sırf sizin iyi niyetli olduğunuzu bildiğim içinonay verdim. Yoksa silecektim. Ama yararlıda oldu en azından bu site sakinlerine gerçek bir bilgi verebiliriz.
Bu PPS yaklaşık 1,5 sene önce ve maalesef içinde benimde olduğum bir grup tarafından sırf dalga amaçlı üretilmiş olup asla gerçek değildir. Yalan haber dedikodu tez yayılır derler ya buda aynen öyle oldu. Aynı PPS yaklaşık 3 ay sonra bana geri döndüğünde büyük bir internet geyiği piyasaya sürdüğümüzü anladım ve bir çok yerde bunu yalanladım. İletinizide bu yüzden onayladım. İşin gerçeği şudur.
Neptünyum dünyada, uranyum madenlerindeki uranyum-238'in doğal bozunumu sırasında çok az miktarlarda oluşan ve bir yandan da hızla yok olan izotopları haricinde, doğal olarak bulunan bir element değil. İncelenebilir miktarlarda, sadece plutonyum üretim süreci sırasında, uranyum-238'in nötron bombardımanının yan ürünü olarak ortaya çıkıyor ki, neptunyumun bu izotopu birkaç günlük yarı ömüre sahip olduğu için, hızla yokolup plutonyum-239'a dönüşüyor. Yalnız, neptunyum-237 izotopu uzun ömürlü. Benzeri suni süreçler sonucu elde edilebiliyor ve nötron dedektörlerinde, çok az miktarlarda, bileşen olarak kullanılıyor. Neptunyum izotoplarının bilinen başka hiçbir kullanım alanı yok.
Neptünyum rezervi, ne Turkiye'de ne de dünyanın başka hiç bir ülkesinde yok: Çünkü neptunyum doğal bir element değil.
Neptünyum, suni olarak elde edilen 237 izotopunun nötron dedektorlerinde sınırlı ve az miktarda kullanılmaktadır. ) Tarihçesi
93 atom numaralı Neptünyum transuranyum ailesi olarak bilinen elementlerden birisi olup yapay olarak elde edilebilen radyoaktif bir elementtir ve hatta Neptünyum sentetik olarak ilk üretilen transuranyum elementidir. Neptünyumun 239 kütle numaralı izotopu, 1940 yılında Edwin M. McMillan ve P. H. Abelson tarafından Berkeley Laboratuarında Uranyumun siklotrondan üretilen nötronlarla bombardıman edilmesiyle elde edilmiştir. 2) Doğada var mıdır?
Uzun bir süre Neptünyum'un doğada bulunmadığına inanılmış, fakat son yapılan araştırmalarda,nötronların neden olduğu transmutasyon (dönüşüm) reaksiyonları nedeniyle, uranyum madenlerinde eser miktarda oluştuğu anlaşılmıştır. Ancak, bunun herhangi bir maden değeri olmadığından, dünyada Neptünyum madenciliği diye bir olgu da bulunmamaktadır. 3) Nasıl üretilebilir?
Neptünyumu yüksek miktarlarda elde edebilmenin tek yolu nükleer reaktörlerde veya hızlandırıcılarda Uranyumun nötronlarla bombardımanıdır. Bunun sonucunda oluşan Neptünyum, bombardıman edilen veya reaktörlerde yakıt olarak kullanılan Uranyumun yeniden işlenmesi ile elde edilebilir [1] ve bu yöntem de ileri düzeyde nükleer teknolojinin var olmasını gerektirmektedir.
Ülkemizde iki adet araştırma reaktörünün (Çekmece Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezideki TR-2 Araştırma Reaktörü ve İstanbul Teknik Üniversitesindeki İTÜ-TRIGA Araştırma Reaktörü) dışında nükleer reaktör mevcut değildir. Bu araştırma reaktörlerinin kullanılmış yakıtlarında çok az miktarlarda Neptünyum olmakla birlikte, bu Neptünyumu elde etmek için söz konusu kullanılmış yakıtların yeniden işlenmesi gerekir ve bizde bu teknoloji mevcut değildir.
Kaldı ki, büyük miktarlarda yapay yoldan elde edilecek Neptünyumu talep edecek ve ülkemizi de borç yükünden kurtaracak bir alıcı dünyada mevcut değildir. 4) Enerji kaynağı mıdır?
Neptünyumun enerji üretiminde kullanılan bir yakıtmış gibi nitelendirilmesi de doğru değildir. Bunu teknik olarak açıklamak mecburiyeti vardır. Nükleer reaktörlerde enerji üretimi ağır elementlerin (Uranyum, Plütonyum) izotoplarının nötronlarla bölünme (fisyon) reaksiyonlarına girmesine dayanmaktadır. Bu reaksiyon sonucunda daha hafif elementler (fisyon ürünleri) ve bir miktar enerji (»200 MeV/fisyon) ortaya çıkmaktadır. Enerji üretiminde kullanılan günümüz nükleer reaktörlerinde bu reaksiyon kontrollü ve devamlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.
Neptünyum da ağır bir element olmakla ve bazı izotopları fisyon reaksiyonu yapabilmekle birlikte, enerji üretiminde kullanılabilecek şekilde devamlı ve kontrollü bölünme reaksiyonları ancak çok özel konfigürasyonlarda gerçekleştirilebilmesi mümkündür. Bu yöndeki araştırmalar enerji üretiminden ziyade, daha çok nükleer silahsızlanma çalışmaları çerçevesinde sürdürülmektedir. Dünyadaki değişik laboratuarlarda Neptünyumun hangi şartlarda devamlı ve kontrollü bölünme reaksiyonların gerçekleşebileceği yönünde araştırmalar sürdürülmektedir. 2002 yılı Ekim ayındaki uluslararası medyada "Los Alamos (ABD) Laboratuarlarında deney koşullarında Neptünyumun kullanılarak kontrollü bir kritikliğe ulaşıldığı" yönünde haberler yer almıştır. Bu olasılık dikkate alınarak, nükleer silahların yayılmasının önlenmesi çalışmaları kapsamında, Neptünyum da Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı tarafından güvence denetimi anlaşmaları kapsamında Uranyum ve Plütonyum gibi izlenmektedir (hangi tesiste ne kadar üretildi, ne kadarı hangi amaçla kullanıldı v.b.).
Sonuç olarak Neptünyumun günümüzde bir enerji kaynağı olarak kullanılması diye bir durum söz konusu değildir. Bu şekilde çalışan bir nükleer reaktör mevcut değildir. 5) Ülkemizde ve dünyada var mıdır?
Neptünyumun nasıl elde edilebileceği ve doğada mevcudiyeti ve ülkemizin nükleer teknoloji alanındaki kabiliyeti dikkate alındığında ülkemizde Neptünyum madenciliği diye bir olgu olmadığı; MTA tarafından tespit edilen Uranyum madenlerinde (bu madenler MTA verilerine göre yaklaşık 9 bin ton Uranyum içermektedir) çok az miktarlarda Neptünyum bulunabileceği; nükleer teknoloji kullanılarak Neptünyum elde edilmesinin de ülkemizin nükleer teknoloji altyapısı itibariyle mümkün olmadığı; ve bu teknolojiye sahip olunsa dahi ülkemizin sahip olduğu Uranyum'un tamamının Neptünyum'a dönüştürülmesi durumunda bile kayda değer bir ekonomik gelir elde edilemeyeceği anlaşılır.
Nükleer teknoloji alanında ileri seviyedeki ülkeler daha çok araştırma amaçlı (nötron detektörleri gibi) kullanım için Neptünyumu yapay olarak üretmektedirler.
cok sevınim tesekkür ederim simdi anladım sizin ne demek istediginizi
Re: Neden Sömürülüyoruz ve Biz Buna Sessiz Kalıyoruz?
Merakınızı gidereyim hemen . Biz bunu belirli kişiler için yaptık asla ve kata bu kadar kabul göreceğini insanların bakmadan incalemeden ne yahu bu demeden otomatik replay yapıp unutacağını düşünmedik.
Bu aldığınız iletiyi üç gün içerisinde yedi kişiye gönerirseniz hayatınızda büyük değişiklik olacak geyiğinden masum bir geyikti.
Maalesef piyasada ve olmayan bir element geyiğini daha ortaya yaydık oda dolanıyor ve ne hikmetse bir allahın kulu böyle bir element varmı diye bakmıyor. Bor madeni ile ilgili bir pps de sürdük o da efsane oldu ne yapayım ? Aziz Nesin haklıymış az bile söylemiş mi diyeyim ?
En azından duygu sömürüsü yapıp kan nakli vs gibi hastalıklar ile ilgili yapmadık ama bazıları onu yaptı....
Uçan arabayıda biz çıkarttık yazılar bittiğinde birbirimize baktık geyik hazırdı ama resmi yoktu !!! Uzay yolu uzay 1999 ve Galactika dizileri ile Yıldz savaşlarından görüntüleri photoshop ile istediğim hale getirip pps hazırladım herkes geyik olduğunu anlasın diye büyük harflerle ÇOK GİZLİ TUTULAN KİMSENİN BİLMEDİĞİ ÇALIŞMA diye yazdım Bir Allahın kuluda '' Bu kadar gizliyse bu pps i kim hazırladı ?'' demedi. Bana aynı mail Belçikadan geri geldi... EE ne yapayım sadece yutkundum ...
amaç araştırmaya sevk etmek olur ilgi çekici bir başlık atılır..yalan da olsa tamam..hani siz sırf dalga amaçlı yazdığınız için sordum çok eğlendiniz mi diye...
sonuç acıtmış olmalı canınızı bire bir tanık olunca aziz nesin in haklılığına..
sevgiler saygılar...
hilaldeniz rumuzlu üyeden alıntı
amaç araştırmaya sevk etmek olur ilgi çekici bir başlık atılır..yalan da olsa tamam..hani siz sırf dalga amaçlı yazdığınız için sordum çok eğlendiniz mi diye...
sevgiler saygılar...
sorun ne anlayamadım.. bu yazıyı yazan ben oldum bu bır geyık degıl sayın tangoren turkcem bozuk oldugu ıcın kı ben zaten dogru turkce konusamıyorum sayın beyefemdı yazımı duzelterek hazırlayıp sıtedekı herkezın bu konu hakkında bılgı sahibi olmasını istedi... burda bukadar üye varken siz kalkmıs eylendinizmi diyorsunuz size sorarım ben aziz nesinide orhan pamuguda sevmem ben türkec yazamasamda konusamasamda türküm ve soruyorum üstünde yasadıgınız ülkenizin topragı hakkında nekadar bilgi sahibisiniz?bu ulke tamam zengın degil kabul .. peki gercekten zengin degilmi yoksa elindeki paranın kullanılmöasınamı izin verilmiyor....ben arkeolog olacaktım okulumu yarım bıakmak zorunda kaldım ve size sunu soylemek zorundayım kendini cok sey bildigini sana arkadasım.yeraltı kaynakları hakkında egıtım almasamda yer altında bulunan mınaral ve madenlerin nekadar degerli oldugunu dünyadaki kullanım yerleri hakkında cok olmasada sizden fazla bilgim olduguda kesin... simdi siz bor kaında yazı yazmaya kalksam bor icinde cok iyi geyik olmus diyecek kadar uyanıksınızdır sanırım... bor madenıde ulkemizde bolca bulunmaktadır bulundugu yeri yazmama gerek yok sanırım?... size iyi günler umarım sizi eylendirmisimdir.....:o
hilaldeniz rumuzlu üyeden alıntı
sevgiler saygılar...
TÜBİTAK > Bilim ve Teknik Dergisi İletişim | Site Haritası | Ziyaretçi Sayısı
Yanıtını Merak Ettiğiniz Soruları Bize İletmek İçin Tıklayınız...
Anahtar Sözcüğe Göre Arama Yapmak İçin Tıklayınız...
Son Eklenen 10 Soruyu Görmek İçin Tıklayınız...
Tüm Soruları Görmek İçin Tıklayınız...
Son zamanlarda internette bir "Neptünyum" maili dolaşıyor ve bir takım insanlar bu maile karşı çıkıyor. Bilimsel olarak konuya açıklık getirerek aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim...1-Türkiyedeki Neptünyum rezervi ne kadar?2-Bu rezervi çıkarmak için neler gerekli?(teknolojik ve maddi olarak)3-Türkiye’den sonra en büyük rezerv hangi ülkede?4-Sahip olduğumuz Neptünyum elementinin maddi değeri nedir? 5-Neptünyum elementi doğada ne şekilde bulunur? 6-Neptünyum elementinin ticari kullanım alanları nelerdir?7-Bu adresteki bilgiler doğru mu?-http://www.sabah.com.tr/04/www/w/hydepark15.html-(Melih Eroğlu)
Neptünyum rezervi, ne Turkiye'de ne de dünyanın başka hiç bir ülkesinde yok: Çünkü neptunyum doğal bir element değil. Sanırım bu ve yukarıdaki açıklamalar sorularınızın hepsine yanıt vermiş oluyor.
Neptünyum, suni olarak elde edilen 237 izotopunun nötron dedektorlerinde sınırlı ve az miktarda kullanılmaktadır.
Copyright 2007 Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu. Her hakkı saklıdır.
Öncelikle merhabalar, konu daha önceden açılmış aslında ama eski idi ve kanunlar sürekli değiştiğinden güncel olarak durumumuzun çaresini siz değerli...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Evlat edinilen çocukların eski...
04-05-2025, 20:37:53 in Aile Hukuku