Merhaba; öncelikle herkese iyi çalışmalar.Ben Türk Telekom A.Ş. de Koruma ve Güvenlik Görevlisi iken, 2006 da Türk Telekom A.Ş. 'nin özelleşmesi sonuçu başka bir Devlet Kuruluşuna atandım.Atama teklifim bulunduğum İl dışından başka bir İle ve kadrom olmayan Orman Muhafaza Memuru olarak Orman Genel Müdürlüğüne sunuldu.Bundan sonra ki süreçte ben bulunduğum ili terk etmemek için Devlet Personel Daire Başkanlığına dilekçe ile başvurdum.Dilekçemde bulunduğum ilde Koruma ve güvenlik memuru kadrosu bulunmaması durumunda bir alt kadro da çalışabileceğimi belirtim.Devlet Personel Dairesi Başkanlığı beni Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bulunduğum ile Yardımcı Hizmetli (Bekçi) kadrosunda atadı. Ben şimdi bulunduğum İlde on aydır bekçi kadrosunda çalışmaktayım.Yalnız çalıştığım bu süre zarfında ne kurumuma uyum sağlıyabildim nede çalıştığım ortama ve şartlara.Önceki çalıştığım kurumda aktif olarak görev yaparken yeni kurumumda pasifize olmak ve burdaki çalışanlarla aramızda ücret farkı bulunmasından dolayı onların anlamlı bakışlarına maruz kalmak beni çok yıprattı.Atamam yapılırken ben öğrenim durumum ve kadememin ve derecemin göz önünde bulundurulacağını sanıyordum.Ben üniversite mezunuyum ve yardımcı hizmetler sınıfına atandım.Şimdi acaba tekrar Devlet Personel Dairesi Başkanlığına Başvuruda bulunsam ve başka bir kuruma veya daha önce atama teklifim yapılan orman bakanlığına atamamı istesem sonuç alabilirmiyim.Bu benim saklı hakkım mı.Yoksa başvuruda çok geçmi kaldım bunda zaman aşımı diye birşey varmı.Hukuki açıdan izlemem gereken yollar nelerdir.Nasıl davranmam gerekir.Biraz zor olacağını biliyorum ama varsada hakkımı aramak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.