Merhabalar,

* Uyarı; "Dava açarsam kazanır mıyım?" , "Sizce sonuç ne olur?" ... gibi terennümler de değilim. Amaçladığım sadece bilgi edinmedir. *

Turkcell'den 2 yıl önce taahhütlü cihaz almıştım ve tüm faturalarını ödedim. Taahhüdün bitmesine 2 gün kala 532 numarasından aranarak 2 gün sonra biteceği ve yeni indirimli bir taahhüt kampanyaları olduğunu belirttiler. Bende özellikle taahhüdün olduğunu ve bundan dolayı herhangi bir cayma bedelinin yansımayacağına dair garanti aldım. Ve ekledim; birazdan tablet kampanyanıza katılmak üzere mağazanıza giderek ürünü alacağım. Fakat vaat edilmesine rağmen, hattıma hem ek olarak paket ve cayma bedeli yansıdı. 532'yi arayarak konunun çözülmesi ile ilgili talep açtırdım. Neyse ki bir kısım indirim ve düzeltme yapıldı fakat hattımda cayma bedeli olduğu için yeni cihaz alamadım ve mağazada yaklaşık 2 saat bu saçmalıkla uğraştım. Müşteri hizmetleri arkadaşların hepsi Turkcell'in hatalı olduğunu net bir dille belirttiler. Hal böyleyken hala hattım üzerinde haksız tutarlar mevcut ve düzeltmiyorlar.

Bu durum itibari ile, dava açarak hukuk kanallarına boş yere mesai harcatmış olur muyum?

Dava açmak istersem, nasıl bir süreç izlemeliyim?

Yorum ve önerilerinize bırakıyorum, değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.