benim kendi çabımda ilerlettigim bir tasarım firmam var tasarımcı oldugumuz için bir site bulduk bu siteden bakarak kendimize göre bir script oluşturduk gayet güzel ve başarılı oldu lakin sitenin sahibi bizim siteyi görmüş ve temanın bir tescil belgesi v.s olmamasina rağmen bizi şikayet edicegini söylüyor tema kesinlikle warez veya bir yerden indirme değil biz kendimiz o siteye bakarak ona benzer bir çalişma yaptik bu kişinin o teması tescilli v.s değil bizi mahkemeye verse ne gibi bi sonuç olur ?
benim kendi çabımda ilerlettigim bir tasarım firmam var tasarımcı oldugumuz için bir site bulduk bu siteden bakarak kendimize göre bir script oluşturduk gayet güzel ve başarılı oldu lakin sitenin sahibi bizim siteyi görmüş ve temanın bir tescil belgesi v.s olmamasina rağmen bizi şikayet edicegini söylüyor tema kesinlikle warez veya bir yerden indirme değil biz kendimiz o siteye bakarak ona benzer bir çalişma yaptik bu kişinin o teması tescilli v.s değil bizi mahkemeye verse ne gibi bi sonuç olur ?
Şöyleki,
Ceza davası için savcılığa müracaat edilir. Tasarım tescilli olduğundan bunun ispatlarını da sunar.
Savcılık araştırmalarını yaptırır, ve gerekli işlemlerden sonra sizede ulaşır.
Ceza davalarının cezası devlete ödenir.
Ancak anlaşma yoluna gidebilir, şikayeti belki geri çektirebilirsiniz. Anlaşırken elbette ceza miktarı örneğin 30bin TL iken siz 15bin e anlaşırsınız tasarımın sahibiyle.
Gelelim asıl konuya, söz konusu tasarımın tescilli sahibi olarak (evet benim), yukardeki işlemleri zaten başlattığımı bilmenizi isterim
Ceza davası için savcılığa müracaat edilir.......Ceza davalarının cezası devlete ödenir.
Ancak anlaşma yoluna gidebilir, şikayeti belki geri çektirebilirsiniz. Anlaşırken elbette ceza miktarı örneğin 30bin TL iken siz 15bin e anlaşırsınız tasarımın sahibiyle.
Gelelim asıl konuya, söz konusu tasarımın tescilli sahibi olarak (evet benim), yukardeki işlemleri zaten başlattığımı bilmenizi isterim
Ceza davalarının cezası devlete ödeniyor ise, 30 bin TL lik cezayı KİM le anlaşarak 15 bin TL ye indirecek vatandaş. Devletle mi, sizinle mi ?
Eksik bilgilendirme yapmayınız, ya da kişiye gözdeğı vermeyiniz.. Bu mesajınızı kişi alıp savcılığa sunmalı bence.. Böylece sizin (varsa) sebepsiz zenginleşme arzunuzun önüne geçilebilir belki.. Tasarımınızın aynının kopyalandığını ispat etmelisiniz, ya d a bilirkişi buna karar verebilmeli.. Örneğin müzik eserlerinde bir eserin çalıntı olduğunun ispatı için ard arda 16 notanın aynı olması zorunluluğu vardır. Belki web tasarımında da böyle bir kriter vardır. Ayrıca; Tasarımınızın bedeli 30 bin TL edermi bilirkişi karar verir. Tazminatın maruz kalınan zarardan daha büyük olması beklenemez. İspat ederseniz mahkeme uygun bir tazminata karar verir, edemezseniz kişinin size dava açma, tazminat isteme hakkı olduğu gibi, dava ve soruşturma masrafarı ile karşı tarafın vekalet ücreti de sizden tahsil edilir, ayrıca mahkeme ve savcılık dilerse adli makamları gereksiz yere meşgul ettiğiniz için hakkınızda dava açılabilir.
Gelelim şekil açısından doğru olana;
Kişinin eylemi suç ise savcılığa suç duyurusunda bulunulur.
Savcılık kişinin eyleminin kamuya zararını görürse kamu davası açar, yok değilse bu ihtilafın hukuki başvuru ile çözülebileceği inancı varsa savcılık suç duyurusunu reddeder, kişi gider Asliye Hukuk Mahkemesinde haksız fiil nedeni ile dava açar. ya da ticaret mahkemesinde...
Kamu davası açılacak olursa; kişinin eylemine uyan kanun maddeleri çalıştırılır, kişinin eylemi suç teşkil ediyorsa aldığı ceza, mahkemedeki iyi hali, indirim ve bindirim sebepleri hesaplanarak hapis veya para cezasına çevrilir, Kişinin içtimai mevkiine bakılarak bu hükmün açıklanması geriyede bırakılabilir.
Öyle sizin dediğiniz gibi; şikayetçi talep etti diye kamu adına görülen davada kişiye özel tazminat kararı çıkmaz. Ayrıca mahkemece belirlenecek olan ceza tutarı hazine adına tahsil edilir hazineye irad kaydedilir. pazarlık gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. Hakimin suçluyla pazarlık ettiği nerede görülmüş.
Kararın kesinleşmesini müteakip mağdur olduğunu iddia eden kişi, bu dava dosyasını delil göstererek hukuk mahkemelerinde tazminat davası açabilir,
Ceza davalarının cezası devlete ödeniyor ise, 30 bin TL lik cezayı KİM le anlaşarak 15 bin TL ye indirecek vatandaş. Devletle mi, sizinle mi ?
Eksik bilgilendirme yapmayınız, ya da kişiye gözdeğı vermeyiniz.. Bu mesajınızı kişi alıp savcılığa sunmalı bence.. Böylece sizin (varsa) sebepsiz zenginleşme arzunuzun önüne geçilebilir belki.. Tasarımınızın aynının kopyalandığını ispat etmelisiniz, ya d a bilirkişi buna karar verebilmeli.. Örneğin müzik eserlerinde bir eserin çalıntı olduğunun ispatı için ard arda 16 notanın aynı olması zorunluluğu vardır. Belki web tasarımında da böyle bir kriter vardır. Ayrıca; Tasarımınızın bedeli 30 bin TL edermi bilirkişi karar verir. Tazminatın maruz kalınan zarardan daha büyük olması beklenemez. İspat ederseniz mahkeme uygun bir tazminata karar verir, edemezseniz kişinin size dava açma, tazminat isteme hakkı olduğu gibi, dava ve soruşturma masrafarı ile karşı tarafın vekalet ücreti de sizden tahsil edilir, ayrıca mahkeme ve savcılık dilerse adli makamları gereksiz yere meşgul ettiğiniz için hakkınızda dava açılabilir.
Gelelim şekil açısından doğru olana;
Kişinin eylemi suç ise savcılığa suç duyurusunda bulunulur.
Savcılık kişinin eyleminin kamuya zararını görürse kamu davası açar, yok değilse bu ihtilafın hukuki başvuru ile çözülebileceği inancı varsa savcılık suç duyurusunu reddeder, kişi gider Asliye Hukuk Mahkemesinde haksız fiil nedeni ile dava açar. ya da ticaret mahkemesinde...
Kamu davası açılacak olursa; kişinin eylemine uyan kanun maddeleri çalıştırılır, kişinin eylemi suç teşkil ediyorsa aldığı ceza, mahkemedeki iyi hali, indirim ve bindirim sebepleri hesaplanarak hapis veya para cezasına çevrilir, Kişinin içtimai mevkiine bakılarak bu hükmün açıklanması geriyede bırakılabilir.
Öyle sizin dediğiniz gibi; şikayetçi talep etti diye kamu adına görülen davada kişiye özel tazminat kararı çıkmaz. Ayrıca mahkemece belirlenecek olan ceza tutarı hazine adına tahsil edilir hazineye irad kaydedilir. pazarlık gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. Hakimin suçluyla pazarlık ettiği nerede görülmüş.
Kararın kesinleşmesini müteakip mağdur olduğunu iddia eden kişi, bu dava dosyasını delil göstererek hukuk mahkemelerinde tazminat davası açabilir,
Kişiyi eposta ile ve telefonla uyarıp birebir tasarımımızı alıp kullandığını söylememize rağmen,
Konuşma kayıtlarında "ne yaparsan yap kullanırım, ücretini ödemiyorum, kaçak kullanıyorum" beyanına rağmen,
Elimizdeki tasarımın her ince detayına kadar RAW formatta, yani tasarlandığı programın dökümünün dosyaları YALNIZCA bizde varken,
Ve bu dosyaları, parça parça tasarımın ilişkilendiriliği bölümleri, ve tasarımın bütününü hem noter aracılığı ile, hemde elektronik tarih damgası ile sabitlemişken,
Kişi bu tasarımı çaldığını ayan beyan bas bas bağırırken, (telefon ile de kendilerine ulaşıp durumu izah ettiğimiz oldu, ses kayıtlarıda mevcut)
diyorsunuz ki, bu yapılan hırsızlık değildir.
Neyse.. Bende size şunu söylüyorum; tasarımı a-dan z-ye aynı, onu geçtim, sistemin çalışması için yazdığım kodlamalar bile a-dan z-ye aynı.
Yine mi bilirkişi anlamadı, ne yapacağız anlayan bir bilirkişi isteyeceğiz, her ortamda tasarımın tüm hakları bizde olduğuna dair bilgi, döküman var iken çaldığını itiraf eden bir adam suçsuz mı bulunacak?
Ceza davasında tazminatı elbette bize ödemiyor, zaten bana ödemeside umrumda değil. Maksat şerefiyle para kazananların hakkı yenemesin.
Ve anlaşmada hakimle savcıyla olmuyor bunun da bilincindeyiz, mesajımı nasıl okuyupda bu kanıya vardınız merak ediyorum.
Taraflar anlaştığında bir davada geri adım atılamadığı nerede görülmüş?
Sebepsiz zenginleşme olacağını nereden çıkardınız?
Ben kişiyle ne şekilde anlaşacağımı nereden düşündünüz? Anlaşacağım kişiye ürünü hizmet bedeli ve faturalı bir şekilde satıp, bu şekilde anlaşmayacağımı düşündünüz sanırım.
Ceza davası ile kesinleşecek suç için hukuk davası açarak ben tazminatımı alırım.
Ceza davası ise kişinin eylemi içindir. Ancak ben anlaştıktan sonra iyi niyetinin göz önünde bulundurulması konusunda harekete de geçebilirim.
Kısaca herşey kablolarda, sanal diye çalınan ürün HAK değildir, elbette karşılığı bir cezası olacaktır. Tescili, elektronik zaman damga sı, noterde tasarıma ait dosyaların bulunması gibi bir çok konuda önde olmam neticeyi kişinin aleyhine çevirecektir diye düşünüyorum.
Konu sudoteknoloji-whmcsx tarafından (27-06-2015 Saat 03:06:10 ) de değiştirilmiştir.
Bu bilgiler adamın başını belaya sokmaya yeter artar fikri haklar mahkemesinde gırla hapis cezası kesiyorlar genelde iki seneden fazla oluyor dolayısıyla ertelenemiyor heleki şikayetçinin zararı karşılanmamışsa ne indirim ne erteleme söz konusu olmaz. Hukuk Mahkemelerinde tazminat davası açılması cabası.
Bu bilgiler adamın başını belaya sokmaya yeter artar fikri haklar mahkemesinde gırla hapis cezası kesiyorlar genelde iki seneden fazla oluyor dolayısıyla ertelenemiyor heleki şikayetçinin zararı karşılanmamışsa ne indirim ne erteleme söz konusu olmaz. Hukuk Mahkemelerinde tazminat davası açılması cabası.
Teşekkürler.
Bizde avukatımıza danışarak ilerliyoruz elbette.
Biz sabah akşam (bknz saat 04:10) çalışarak bir ürün ortaya koyuyoruz.
Yüzlerce müşterimiz ücretiyle satın alarak kullanıyor.
Karşılığını ödemeden çaldım kullandım diyerek kullananlara dert anlatmakla uğraşıyoruz birde.
Bu insanları araştırınca birde Facebook hesaplarında son model arabalarla fotoğraflarını görüyoruz.
Onlarca bu şekilde hak yiyen, umursamaz, nasıl olsa hukuki birşey çıkmaz diyerek bunu yapanlar var, liste dolu elimizde bunlarla.
Sırayla hareket ederek hakkımızı arıyoruz bizde, neyin ne olduğunu elbette araştırırak, avukata danışarak konuşuyoruz.
Kişiyi eposta ile ve telefonla uyarıp birebir tasarımımızı alıp kullandığını söylememize rağmen,
Konuşma kayıtlarında "ne yaparsan yap kullanırım, ücretini ödemiyorum, kaçak kullanıyorum" beyanına rağmen,
Elimizdeki tasarımın her ince detayına kadar RAW formatta, yani tasarlandığı programın dökümünün dosyaları YALNIZCA bizde varken,
Ve bu dosyaları, parça parça tasarımın ilişkilendiriliği bölümleri, ve tasarımın bütününü hem noter aracılığı ile, hemde elektronik tarih damgası ile sabitlemişken,
Kişi bu tasarımı çaldığını ayan beyan bas bas bağırırken, (telefon ile de kendilerine ulaşıp durumu izah ettiğimiz oldu, ses kayıtlarıda mevcut)
diyorsunuz ki, bu yapılan hırsızlık değildir.
Hırsızlık değildir denmişmi ? İspat etmek gerekir denilmiş..
Neyse.. Bende size şunu söylüyorum; tasarımı a-dan z-ye aynı, onu geçtim, sistemin çalışması için yazdığım kodlamalar bile a-dan z-ye aynı.
Yine mi bilirkişi anlamadı, ne yapacağız anlayan bir bilirkişi isteyeceğiz, her ortamda tasarımın tüm hakları bizde olduğuna dair bilgi, döküman var iken çaldığını itiraf eden bir adam suçsuz mı bulunacak?
Ceza davasında tazminatı elbette bize ödemiyor, (ceza davasında tazminat olmaz, alınan cezanın paraya çevrilmesi olur. ) zaten bana ödemeside umrumda değil. Maksat şerefiyle para kazananların hakkı yenemesin.
Ve anlaşmada hakimle savcıyla olmuyor bunun da bilincindeyiz, mesajımı nasıl okuyupda bu kanıya vardınız merak ediyorum. (kamu davası açıldıktan sonra sizin anlaşmış olmanız davayı düşürmez)
Taraflar anlaştığında bir davada geri adım atılamadığı nerede görülmüş? (bahsettiğim dava kamu davası siz anlaşsanız bile kamu adına devam edebilir. siz ancak zararınızın tazmin edildiği beyanında bulunarak davacı değilim dersiniz. Savcılık resen davayı devam ettirebilir) n)
Sebepsiz zenginleşme olacağını nereden çıkardınız? (Tazminat miktarı belirlenirken sebepsiz zenginleşme kriteri de dikkate alınır)
Ben kişiyle ne şekilde anlaşacağımı nereden düşündünüz? Anlaşacağım kişiye ürünü hizmet bedeli ve faturalı bir şekilde satıp, bu şekilde anlaşmayacağımı düşündünüz sanırım. (30 binden 15 bine anlaşılma bahsini yazan ben değildim herhalde)
Ceza davası ile kesinleşecek suç için hukuk davası açarak ben tazminatımı alırım.
Ceza davası ise kişinin eylemi içindir. Ancak ben anlaştıktan sonra iyi niyetinin göz önünde bulundurulması konusunda harekete de geçebilirim. (siz mahkemeye iyi niyetin göz önünde bulundurulması hususunda tavsiyede bulunamazsınız...)
Kısaca herşey kablolarda, sanal diye çalınan ürün HAK değildir, elbette karşılığı bir cezası olacaktır. Tescili, elektronik zaman damga sı, noterde tasarıma ait dosyaların bulunması gibi bir çok konuda önde olmam neticeyi kişinin aleyhine çevirecektir diye düşünüyorum.
Bahsettiğim konuları yanlış anladığınızı düşündüm açıklama ihtiyacı duydum. İlk mkesajımda da söylemeye çalıştığım şey aynıydı.
Teşekkürler.
Bizde avukatımıza danışarak ilerliyoruz elbette.
Biz sabah akşam (bknz saat 04:10) çalışarak bir ürün ortaya koyuyoruz.
Yüzlerce müşterimiz ücretiyle satın alarak kullanıyor.
Karşılığını ödemeden çaldım kullandım diyerek kullananlara dert anlatmakla uğraşıyoruz birde.
Bu insanları araştırınca birde Facebook hesaplarında son model arabalarla fotoğraflarını görüyoruz.
Onlarca bu şekilde hak yiyen, umursamaz, nasıl olsa hukuki birşey çıkmaz diyerek bunu yapanlar var, liste dolu elimizde bunlarla.
Sırayla hareket ederek hakkımızı arıyoruz bizde, neyin ne olduğunu elbette araştırırak, avukata danışarak konuşuyoruz.
KONULARA TIKLAYINCA KARŞIMA ŞU YAZI ÇIKIYOR.
Turkuazımsı, Bu Sayfaya giriş yetkiniz yok. Bunun olası sebepleri aşağıda sıralanmıştır:
Üyeliğinizi Aktifleştirmemiş olabilirsiniz. Ya da üyeliğiniz geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir.
Girişin özel yetkiye bağlı olduğu bir alana girmeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Hukukçulara özel forumlar, sadece Yöneticilerin girebildiği alanlar gibi... Özel bölümlere giriş yetkisi için sitede araştırma yapmanızı, özel guruplara giriş hakkında bilgi edinmenizi öneririz.
Başka Üyemizin Mesajını değiştiremez, Admin bölümlerine giremezsiniz. Lütfen yetkiniz dahilinde bulunan işlemleri yapınız.
Eğer mesaj yazmaya çalışıyorsanız ve bu mesajı alıyorsanız, Admnistratörler mesaj yazılmasını engellemiş ya da moderasyon uyguluyor olabilirler.
NEDEN GİREMİYORUM HİÇBİR FORUMA? adminlere de mesaj atamıyorum mesaj sayım 30 olmadığı için. site faydalı ama çok karışık çok saçma ve adminler ilgilenmiyor
Bahsettiğim konuları yanlış anladığınızı düşündüm açıklama ihtiyacı duydum. İlk mkesajımda da söylemeye çalıştığım şey aynıydı.
Siz hukuk eğitimi almış olabilirsiniz.
Bende mühendislik eğitimi aldım.
Benim kullandığım dil, anlatım daha çok "babaya anlatır gibi" dir.
Hukuki dilde karşılığını bildiğim için net konuştum.
Ceza davasında ceza paraya çevrilir evet, ödemeye niyeti yada durumu yoksa verilen cezayı çeker şahıs bunu anlatmaya çalıştım zaten.
Sebepsiz zenginleşme hukuk davasında değil, ceza davası sürerken zararın tazmini olarak kişiyle anlaşma şeklimize göre değişir. Ben zararı ürünün bedeli "şu kadar" diyerek, ürünü satarsam, bu ürün hizmet için fatura kesersem, dolayısıyla zararın karşılandığını da söyleyebilirim. Artık davacı değilim derim.
Savcılık davayı devam ettirirse de yinede farklı aksiyonlar alınabilir dava sonucuna göre. Herneyse bir hukukçu evladı olarak daha fazla alanınıza girmeyeceğim, anlatılış şekline takıldınız sanırım.
"iyi niyet göz önünde bulundurulaması" konusuda "davacı değilim artık" demek istedim, yine anlatış biçimi sanırım siz yüksek hukukçular olarak tatmin olmadınız.
30binden 15bine anlaşma bahsi de yine zararın tanzimi ile alakalıdır. Herneyse uzatmıyorum, siz zaten olayı çok iyi anladınız ancak ben balkondaki kalın kalın kitapları açıp uygun cevapları veremeyeceğim size
Turkuazımsı, Bu Sayfaya giriş yetkiniz yok. Bunun olası sebepleri aşağıda sıralanmıştır:
Üyeliğinizi Aktifleştirmemiş olabilirsiniz. Ya da üyeliğiniz geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir.
Girişin özel yetkiye bağlı olduğu bir alana girmeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Hukukçulara özel forumlar, sadece Yöneticilerin girebildiği alanlar gibi... Özel bölümlere giriş yetkisi için sitede araştırma yapmanızı, özel guruplara giriş hakkında bilgi edinmenizi öneririz.
Başka Üyemizin Mesajını değiştiremez, Admin bölümlerine giremezsiniz. Lütfen yetkiniz dahilinde bulunan işlemleri yapınız.
Eğer mesaj yazmaya çalışıyorsanız ve bu mesajı alıyorsanız, Admnistratörler mesaj yazılmasını engellemiş ya da moderasyon uyguluyor olabilirler.
NEDEN GİREMİYORUM HİÇBİR FORUMA? adminlere de mesaj atamıyorum mesaj sayım 30 olmadığı için. site faydalı ama çok karışık çok saçma ve adminler ilgilenmiyor
Buraya yazabildiğinize göre giremediğiniz forumlar hukukçu üyelere mahsus olmalı.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku