Merhabalar TTnet müşteri hizmetleri, ttnetdestek , ŞikayetVar gibi birçok platformda ne yazık ki muhatap bulamadım ve son çare tüketici hakları konusunda bilgi alıp gerekli işlemler için harekete geçmek istedim ve kendimi burada buldum.

Ben 23.06.2014 tarihinde internet başvurusu yaptım. Modemim 2 gün içerisinde kapıma kadar gelip teslim edildi. Ardından 25.06.2017 tarihinde ( 2 gün sonra ) teknik ekip gelip bağlantıları yaptı ve bana bir gün sonra yani 26.06.2017 tarihinde internetiniz aktif olur diyerek evimden ayrıldı. Sonraki gün internetim aktif olmayınca bende sabırsızlanıp gün içinde ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Bana 7-15 gün içerisinde hattın aktif olacağını söylediler. Günler geçti haftalar geçti 15 gün oldu ve tekrar aradım. Bana hesabınız aktif edilmiş arıza olduğu için internete bağlanamıyorsunuz diyerek arıza kaydı oluşturdular o gün bu gündür tam 28 gün boyunca arıza kayıtları ile uğraşmaktayım. Bir kaç kez teknik ekip geldi ve her geldiklerinde 10 TL hizmet bedeli faturama yansıyor. Hesabım aktif olduğu içinde, 15 gün içerisinde bana ilk faturam gelecek ancak ben daha 1 kez bile internete bağlanamadım.

Başvuru tarihimden bu yada 28 gün geçmiş ben bu hizmeti iade edebilirmiyim ? Taahhütüm 24 ay içindi benden modem parası isteyip kullanmadığım hizmetin cezasını isterler mi ?

Beni buna benzer cezalar ile mağdur etmeye devam ederlerse Tüketici hakları mahkemesine nasıl başvurmalıyım ne yapmalıyım lütfen bir yol gösterin.

saygılarımla.