benim durumum biraz karışık gibi görünsede ne yapabileceğim konusunda kararsızlık yaşamamla ilgili aslında.2000 yılında temmuz ortasında kurum değiştirdim. yani sicilimi eski kurumum doldurması gerekiyor.doldurmuşlarda aslında. bir önceki yıl 90"ın baya üstünde övgüler yazılmış bir sicildi. ama 6 ay sonra ayrıldıktan sonra aralığun başında o yıla ait sicilimi yeni kurumuma göndermişler.ben bunu yeni öğrendim. yönetmeliğin 14.maddesinde söz edilen 15 gün sonra sicil yeni kuruma gönderilir durumuna uymamışlar yani. birde aralığın ikinci yarısından sonraki doldurma zamanınada uyulmamış. ama asıl sorun 15 gün içinde gönderilir durumu ihlal edilmiş. yaklaşık 4 ay sonra yeni kuruma gelmiş sicil. ve tabi öyle 90lar övgüler felan da yok. açıklama kısmı boş bırakılmış. 60 lar dahil her türlü puan da var. toplamda 80 i buluyor ama bu haksız durumu nasıl lehime çevirip bu sicili iptal ettire bilirim. ne kadar haklı çıkarım bunu öğrenmek istiyorum. dilekçe yazdıktan sonra aralığın başında gönderdiklerini yazıyla bana bildirdiler.usule aykırı hareket etmişlerde şekil bakımından aykırı değil felan derlerse ne yapmam gerekiyor? teşekkürler