+ Konuyu Yanıtla
1 den 4´e kadar toplam 4 ileti bulundu.

Konu: Telefonda hizmet alımı

Telefonda  hizmet alımı Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Jun 2012
    Nerede
    Çanakkale
    İletiler
    2
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Post Telefonda hizmet alımı

    Olay 6.07.2012 tarihinde gerçekleşti. Turkcell adını kullanan speak adlı şirket bana 89 tl karşılığında 24 ay boyunca ücretsiz bu hattı arayarak kontür yüklemesi yapabileceğimi ayrıca 2 gün içinde hattıma 96 tl yükleyeceklerini , daha sonra ki 5 yükleme de şayet 12 tl yüklersem bu yükleme kadar hediye vereceklerini söylediler. Bende sorular sordum doğal olarak. Dedim ki " Bu 12 tl ile kontor yüklemesi yapabiliyor muyum ? bana verdiğiniz hediye ile " , "evet" dediler . Kısacası bana vaad ettikleri hiç bir şeyi yapmadıkları ortaya çıktı . 2 gün bekledim ve sadece bana o gün bitirilmek kaydı ile 12 tl hediye geldi ve bu mesajı cevaplayarak üyeliği başlatmam gerektiği yazıyordu hiç bir şey yapmadım ve cevaplamadım.
    Anladım ki sadece konuşabiliyormuşum. Bu durumda tüketici hakları mahkemesini aradım bana vaad edilen her şeyin yalan olduğunu kendi internet sitelerinde uyuşmazlık durumunda hizmet alımının gerçekleştiği tüketici hakları mahkemelerinin bakacağı yazdığını söyledim tüketici mahkemeleri ise bizim alanımıza girmez dedi. Çanakkale ilinde yaşamaktayım ve firmayı aradağımda para iadesi yok dediler. Ama telefonla kredi kartımdan para tahsil edildi.
    2 gün içinde arayacaklarmış dönmediler bende aradım tekrar 10 gün içinde döneceklermiş , süreci anlattığımda ise bilgi yüklemesi yapılmış size biz haklıyız bekleyin oldu. Çarşamba günü yasal 7 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkım doluyor. Tüketici hakları elinizde fatura yok ne için süreç başlatalım diyor ve çözüm için ise Bilim Sanayi ve İletişim Bakanlığı'na dilekçe göndermemi bunları aynen aktarıp dolandırıldığımı ve konuşma kayıtlarımın Çanakkale Tüketici Hakları Mahkemesi'ne gönderilmesini talep etmemi istediler. Burada nasıl bir süreç izlemeliyim insanlarımız dolandırılıyor ve ben söylediklerimden tamamen eminim firmadan paramı almam için ne yapmam lazım? Başkaları da dolandırılmasın aferdersiniz bilgi yüklemesine maruz kalmasınlar.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Telefonda  hizmet alımı konulu yargıtay kararı ara
    Telefonda  hizmet alımı konulu hukuk haber
    Konu Hussmen01 tarafından (11-06-2012 Saat 06:29:00 ) de değiştirilmiştir. Sebep: Anlam kargaşını gidermek

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Jun 2009
    Nerede
    Kocaeli
    İletiler
    8.997
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Telefonda hizmet alımı

    Söz konusu şirketten bu hizmeti bilerek isteyerek alan birilerinin olup olmadığını merak ediyorum.
    Çünkü bana göre çok anlamsız bir "hizmet". Kredi kartı ile kontör yüklemek için aylık 10 lira hizmet bedeli neden versin ki insanlar? Zaten operatörün kendisinden kredi kartı ile kontörü her daim yükleyebiliyorsunuz. Hem de bedava.

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Aug 2011
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    47
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Telefonda hizmet alımı

    bana 59tl ye aynı numarayı yaptılar ve gecn gün Turkceli aradım,kendilerininolmadığını dava acmamı söylediler

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Jun 2012
    Nerede
    Çanakkale
    İletiler
    2
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Telefonda hizmet alımı

    Öncelikle Şenol bey yukarıda ki yazdıklarımı iyi okursanız 24 ay boyunca ücretsiz bir şekilde arayıp kontor yükleme işlemini yaparken hediyeler vereceklerini söylediler . Yani 89 tl alıp 96 tl hediye ve ilk 5 yüklemeye 12 tl hediye . Bu hediyelerin yanında eğer evinizde internet olmadğı zaman ve şarzınız bittiyse çalışan tek telefonunuzda konturlu olup faturalı hattınızı kullanamıyorsanız atm den de yükleme yapacağınız zaman sistemsel bir arıza vardır daha sonra deneyiniz diye çölde bedevi durumunda bir kaç kez kalırsanız bu durumu anlarsınız. Bana yol gösterme imkanınız varsa yardımınızı beklemekteyim. Ruh halim ve böyle bir hizmeti neden aldığım konusunda ki merakınızı giderebildiysem eğer.
    Hemecan siz ne yaptınız peki ?

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

telefon hizmeti alımı

Forum

Benzer Konular :

  1. Hizmet alımı sözleşmeleri
    4734 sayılı kann kapsamında yapılan ihalelere ait kik görüşü: Kamu ihale kurumu,ihale sürecinin,idare hukuku anlamında zincirleme bir idari...
    Yazan: şukufe Forum: Diğer Hukuki Sorular
    Yanıt: 3
    Son İleti: 19-02-2010, 16:04:30
  2. Telefon ile hizmet satımı&alımı
    Merhabalar, Benim sorum ev telefonumuzdan arayıp babam ile görüşüp telefonda onay alıp bir sağlık hizmeti satmışlar ve bu hizmet için 69tl fiyat...
    Yazan: aakanca Forum: Tüketici Hakları
    Yanıt: 2
    Son İleti: 06-09-2009, 19:53:14
  3. Kamu mal ve hizmet alımı
    kamu ihale kanunları 2009 paylaşabilirmisiniz
    Yazan: nicea_ahmet Forum: Kamu Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 05-06-2009, 09:53:00
  4. Hizmet alımı personel sorunları
    bi kamu kurumunda nerde olduğunu bilmediğim bir şirket tarafından 4 senedir hizmet alımı şeklinde çalışmaktayım. 8 aylık ya da ödeneğe göre 4 aylık...
    Yazan: secretpia Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 24-09-2008, 22:57:13
  5. Hizmet Alımı Sözleşmesi
    devlet hastanesine yapılmış olduğum 2 yılık bilgi sistem sözleşmem var hiç bir gerekçe olmadan benim yapmış olduğum 2 yılık sözleşmemi hiçe sayarak...
    Yazan: al2560 Forum: Ticaret Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 31-01-2008, 17:57:15

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.