Merhaba,
2 Bankaya borcum vardı 1. Bankaya avukat aracılıyla borcumu kapattım ve ödedim Uyaptan baktığımda avukatlık portal üzerinden avukat icranın kaldırılması için talepde bulunmuş ve karar tespit tutanağıda bugün icra müdürü tarafından onaylanmış. Sanırım bu hafta içi iş yerime bu konuyla ilgili fek yazısı gelir.

Burada sormak istediğim açık olan icra takibi ne zaman kapanır. Kapatılması için benim ekstre bişiy yapmam gerekiyor mu ?

2.Bankayada avukatı aradığımda banka üzerinden bankanın kendine hesabına ödemesini vezneden gerçekleştirdim. Ödeme yaptıktan sonra fek yazısı gönderileceğini 2. ALacaklı olarak göründüğünüzü mükerrer olarak maaşımdan size ödeme gelir dedim. Benden 25.İcra müdürlüğüne 20 tl fek masraf ücreti ödemesi yapmama istedi ilgili icra müdürlüğü hesabına . Ancak diğer avukat benden böyle bir talepte bulunmadı. Benim uyap üzerinden ekstra birşey yapmam gerekiyor mu böyle bir ödeme türü var mı ? ödeme yaptığıma dair uyap üzerinden evrak göndrebiliyormuyum ? desteğinizi rica ederim.