Re: TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliği
Sayın taner06,
Hukukçu arkadaşlardan yanıt gelinceye kadar şu linkleri incelemenizde fayda var, geçmiş osun...
Göze ilişkin soru ve yanıtlar:
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=6617
Çürük raporuna ilişkin konu/soru ve yanıtlar:
https://www.hukuki.net/forum/tags/index.php?tag=/çürük/
Askerliğe ilişkin diğer konular:
https://www.hukuki.net/forum/tags/ind...tag=/askerlik/
Crohn hastalığı için bakabileceğim bir yer var mı?
Re: Askerlik ve çürük hakkında
İyi Günler bir konuda yardımınızı rica edicem bi çok forumu okudum ama bazı şeyleri hala anlayabilmiş değilim renk körlüğü durumunda askerliğe alınıyormu bunun tespiti nasıl yapılıyor bir garantisi var mı net bir cevap alabilirsem çok memnun olucam teşekkür ederim
Bu hiç hoş bir tavsiye değil.Askerlikten kurtulmak için hile yapmak ve ona yardım etmek suçuna sebebiyet verebilir.
Gözümüzden gerçekten kaçmış çok çok teşekkürler. O iletiyi sildiğimiz için alıntınızıda silmek zorunda kaldık. Ama askerlikle ilgili uyarınız çok yerinde olduğundan ve cuk oturduğundan özenle koruduk.
Saygı ve sevgilerimizle
Yönetim
Re: Barışta askere elverişli değildir.
T:S:K:Sağlık Yeteneği Yönetmeliğine bakabilirsin.Geçirilmiş Kalp maliyatı ve diğer unsurlar.Savaşta askerliğe elverişlisin.Umarım dilediğin gibi olur.Geçmiş olsun.
Birader kamyonmu çarptı geçmiş olsun.Gözler elverişli.Diğerleri doğru ise tbbi bir konu ama herhalde elverişsiz olursun.
Re: Çürük raporu ve sonrası
Bende aynı soruna sahibim yani yönetmelikte B/19 giriyorum muaf olmak için nasıl bir prosedür izlemem gerekiyor??Yada muaf olurmuyum?
Re: askerlikte çürük alınması halinde tazminat
Bende aynı soruna sahibim yani yönetmelikte B/19 giriyorum muaf olmak için nasıl bir prosedür izlemem gerekiyor??Yada muaf olurmuyum
Re: Barışta askere elverişli değildir.
Alıntı:
buryan rumuzlu üyeden alıntı
4 yıllık iktisat fak. mezunuyum. Yedek Subay Adayıydım. 2 yaşındayken kalp ameliyatı geçirdim. Tam açılımı OPERE PATENT DUKTUS ARTERİOSUS (PDA) . 4 yıllık iktisat fak. mezunuyum. Yedek Subay Adayıydım. Şu an hiç bir rahatsızlığım olmamasına karşın ben askere almadılar. Bende gitmekj istediğim için çok üzüldüm ve verdikleri rapora itiraz ettim. B/42 F-6 Maddesinin anlamı nedir? Neden böyle bir kanıya vardılar. Acaba itirazım kabul edilir beni alırlar mı?
Cevap yazarsanız sevinirim. Askere gitmek için ne yapmam gerekiyor.
Bana arkadaşlar TSK Sağlık Yönetmeliğine bak dediler. Bende baktım ama hiçbirşey anlaşılmıyor. Yardımcı olur musunuz. İtiraz ettim ama sonuç alma ihtimalim var mı? Eğer sonuç alamazsam ne yapmam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim...
Saygılarımla
Alıntı:
semaozok rumuzlu üyeden alıntı
İyi Günler bir konuda yardımınızı rica edicem bi çok forumu okudum ama bazı şeyleri hala anlayabilmiş değilim renk körlüğü durumunda askerliğe alınıyormu bunun tespiti nasıl yapılıyor bir garantisi var mı net bir cevap alabilirsem çok memnun olucam teşekkür ederim
Renk körlüğü askerlik yapmayı engeleyici bir durum değildir.