Vereceğiniz cevap için ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Size olayları birebir anlatacağım.

Ben istanbula otobüs yolculuğu yapıyordum. Uyuyakalmışım harem otogarında polisler araca girmiş beni uyandırıp inmemi istediler. Bende ayağa kalktım kapıya doğru bir-iki adım attım sonra cüzdanımı koltuğun cebinde unuttugumu farkettim geri dönüp aldım aşşagı indim. Polisler kimliğimi istediler ben ve 3-5 kişinin. Bende uzattım aradan 1-2 dakika geçti otobüsten polis elinde bi çöp poşetiyle geldi poşetin içinden bişey çıkardı kağıt bu senin mi dedi bende olmadıgını söyledim. Poşetin içindeki kağıtta az miktar 3-5 geçmez esrar maddesi oldugunu iddia etti ve benim oldugunu söyleyerek tutanak tuttular. Tutanaga göre benim geri dönmemden şüphelenmişler ve koltuğum altındaki poşette bulduklarını yazdılar bende imzalamadım.

Sonra karakola götürdüler bekleme odasında 10-15 dk bekledikten sonra polise ifademi verdim. Hiç kullanmadıgımı poşetinde benim koltugumun altında bulundugunu fakat otobüste herhangi birinin bırakmış olabilecegini yazdım. Savcı da gelip ifademi almadı . Polis ifadeyi çıkardıktan sonra imza attım ve çıktım gittim. Sizce dava açılır mı veya ne zaman açılır. Açılırsada çıkacak sonuç nedir sizce? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyiniz . Teşekkürler