Merhabalar,

ben bir futbol sitesi açtım ve bu siteye yabancı liglerden maç özetleri koymak istiyorum. Videoları kendim bilgisayarıma kaydedip yüklemeyi planlıyorum. Türkiye ile alakalı herhangi bir video yüklemeyi planlamıyorum daha fazla sıkıntıya girmemek için.. Youtube'ye falan yükledim bir kaç kez, 1 hafta sonra herhangi bir title veya meta tag ile ziyaretçi çekmek için bir hamle yapmamama rağmen sadece host edilmesi için oraya yüklediğim videolar sebebiyle hesabım kapatıldı bir kaç kez otomatik uyarı mesajı geldi youtube sisteminden..

şimdi kendim bir server satın alarak videolarımı orada yayınlamak istiyorum. Acaba yerli mi yoksa yabancı lokasyonlu bir sunucumu almam gerekir. Daha doğrusu hukuki açıdan şöyle sorayım. Yabancı bir ülkeden örneğin Hollanda'dan bir sunucu satın alsam, hollanda ile alakalı videolar haricinde diğer ülkelerle ilgili videolar yüklediğimde bana olası bir uyarı neticesinde ne gibi sorunlarla karşı karşıya gelebilirim. Videoları silmezsem ne gibi bir yaptırım uygularlar. Türkiyeden server alsam ve türkiye alakalı videolar paylaşmasam bu sefer ne gibi sorunlarla karşı karşıya gelebilirim.