Merhabalar, 18 Yaşımı doldurur doldurmaz ilk işim en yakınımda bulunan bir sürücü kursuna gitmekti ve ben 10.09.2011 tarihinde kayıt yaptırdım ek tercihten üniversite kazandım adandan samsuna gittim sürücü kursu 15 tatildeki sınava girmen rahat olur oradan buraya gidiş geliş yapma dediler bende kabul ettim 15 tatilde geldim sınava giriş yerimi öğrenmeye gittim hayal kırıklığı ile karşılaştım bi hatadan dolayı giremeyeceksin üzgünüm dediler yine tamam dedim birdahaki sınav vize dönemine denk geleceği için yaz tatilinde 30 hazirandaki sınava giricektm öyle konuştuk fakat bu sınavada giremedim yine aynı şekilde sürücü kursu hata yapmış... sabırım taştı artık araba alıcaktm ehliyetim yok diye alamıyordum aylardır.. ve sürücü kursu 1 eylüldeki sınava gel yol paran tüm masrafların bizden dedi.. onada tamam dedim fakat yine aynı sonuç... Sınava Giremeyeceğimi sınavdan 1 gün önce söylediler... ve ben 10 gün öncesinden aradım bakın bu sefer kesin girmem lazım dedim ama yine olmadı ben şu an çok stersliyim maddi manevi zararım oldu sürücü kursuna para verdim 2 kez sınav parası verdim samsundan git gel yaptm onuda ben karşıladım ama sınava giremedim ben tazminat davası açmak istiyorum haklarım nelerdir. Dava açarsam kazanabilir miyim ? Ve Ne kadar tutarında bir dava açabilirim... İlginiz için şimdiden teşekkürler

- - - Updated - - -

Ayrıca Eklemek İsityorum Sürücü Kursunu Araştırdım... Birçok kez Kurs İsim Değiştimiş Ceza Almışlar Galiba Dolandırıcılıktan Olsagerek. Mühürlenmiş Kapatılmış Tekrar Açılmış Etrafındaki Esnaflar İse Sürekli Polis gelir kavga çıkar bu kursta bunlar işini iyi yapmıyor dolandırıcılar diyorlar... ben bunlara tazminat davası açarak bi ders vermek istiyorum 19 yaşındayım daha hiç adliye kapısından bile geçmedim yapmam gerekenler neler yardımlarınızı bekliyorum..