2005 - 2011 yılları arasında çalışmış olduğum firmadan sağlık problemlerimden dolayı 2011 Aralık ayında ayrıldım. İşten ayrılmam şu şekilde oldu ; İş yerim sağlık problemlerimden dolayı benden Ağır Kaldıramaz Raporu istedi. Bende Meslek Hastalıkları Hastanesi'nden, uzun süre ayakta durmayacağım ve ağır kaldıramayacağım bir bölümde çalışması uygundur diye sağlık raporu aldım. Bu raporu şirkete verdim. Rahatsızlığımı sebep göstererek, ihbarda bulunmadan ve bölüm değişikliği yapmadan sadece tazminatımı vererek işten çıkardılar. 3 ihtar vereceklerini ve tazminatsız işten atacaklarını söylerek beni tehdit ettiler. Tehdit etmeleri sonucu, bütün haklarımı aldığıma dair bir istifa dilekçesi yazdırarak beni işten çıkardılar. Ben iş yerinden sadece tazminatımı aldım. İhbar tazminatı ve fazla mesai tazminatımı vermediler. 2005 yılından 2011 başlarına kadar 08:30 - 19:00 saatleri arası ve 2011 yılından itibaren de 08:30 - 18:30 saatlerinde arasında çalıştırıldım. Ayrıyetten 2005'ten beri bu iş yerinde Cumartesi günleri de 08:30 - 17:00 saatleri arasında çalıştırıldım. Acaba bu durumlardan ötürü iş yerini mahkemeye versem fazla mesailerimi ve ihbar tazminatımı alabilir miyim ? Teşekkür ederim.