Merhaba. Bugün anneme düzenlenmiş olan ve bana kullanmam için verdiği kredi kartıyla gittigidiyor'dan alışveriş yaptım. Güvenlik için kart sahibi ile görüşmek istediler fakat annem yanımda olmadığı için ben onun bilgilerini verdim. Sonra tatmin olmayıp anneme işyerinden ulaşmışlar ve harcamanın kendisi tarafından yapılıp yapılmadığı sorulmuş. Annem de yapılmadığı cevabını verince ''oğlunuz hakkında savcığıla suç duyurusunda bulunacağız, şirketimizi dolandırdı'' gibi şeyler söylenmiş. Annemle sonradan konuştuk ve aramızdaki sorun çözüldü, şikayetçi olmadığı gibi harcamaya da itiraz etmiyor. fakat sitenin bu durumda benim hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunma gibi bir yaptırımı olabilir mi? Ve var ise neler yapılabilir? Bu durum iptal edilebilir mi? Son olarak satın aldığım ürünün satıcısı da sitede yeni olduğu için benim aslında olmayan bir ürünü almaya çalıştığımı ve kendi hesabıma para aktarmaya çalıştığımı -sitede annemin banka hesabı kayıtlıdır- söylediler fakat böyle bir şey söz konusu bile değildir. Tüm gün bu olay kafamı kurcalıyor herhangi bir şekilde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.