Bundan 6-7 ay önce uyesı oldugum bır forumda bır arkadasımız bır kısının vıdeosunu yayınlamıstı ve bır cok kısıde bende dahıl olmak uzere buna yorum yazmıstı.
Yanlıs hatırlamıyorsam yorumum sundan ıbarettı ; Masallah dıye dıye guzel kızları toplamıs harem kurmus , insallah masallahla goturuyor ,Allah bu kısılerden korusun ''
gıbı bır yorum yazmıstım yorumun ıcerısınde tehdıt,kufur yok ama asagı yukarı yorum boyle bır seydı.
Aradan aylar gectı ve bugun sms geldı 2012/****sorusturma dosyamızda *********** ifadenıze basvurulmak uzere şu tarıhlerde Zaman Asımı burosuna gelmenız rıca olunur.
Ozman gorustugum Avukat komsum kufur,tehdıt olmadıgından bır sey cıkmayacagını ıfade etmıstı.
Uyap ta sorgulama yaptım herhangı bırsey gozkmuyor,tarafıma herhangı bır teblıgatta yapılmadı sadece gelen sms bu .
Nısan ayında trafıkte aracıma zarar verılmıstı ve mobese kameralının bakması ıcın savcılıga suc duyurusunda bulunmustum mobeseden bırsey cıkmadı karakola gıttım sızı asayıse gonderlım oradan sabıka fotograflarına bakın dedıler bende sahsın yuzunu hatırlayamayacagımı soylerekten sıkayetımı gerı aldım bundan dolayıda olabılırmı?

Su vıdeoya yazdıgım yorumdan dolayı ıse nasıl bır savunma vermem gerekır ,sonucu ne olur bu konuda dagerlı fıkırlerınız paylasıp yol gosterırsenız cok memnun olurum .
saygılarımla