bir kamu hastanesinde taşeraon firma personeliyim.hakkımda görev yerimi terkettiğim ve uygunsuz davranışlarda bulunduğum gerekçesiyle Hastane idaresi tarafından tutanak tutularak bağlı olduğum taşeron firmaya gönderilmiş.firmadan aynı konunun tekrarı halinde iş akdimin feshedileceği konusunda yazılı ihtar aldım.yalnız, hastane idaresi tarafından firmaya giden tutanakta neler yazdığı hakkında bilgi alamıyorum, tutanağın bir örneğini bana vermeleri gerekmezmi.sadece sen görev yerini terk ettin bizde bunu bildirdik diyorlar. fakat tarafıma taşeron firmadan gelen ihtar yazısında 'tarafımıza ulaşan tutanaklar sonucunda, görev yerinizi terkettiğiniz ve uygunsuz davranızşlarda bulunduğunuz' diye yazıyor.hakkımda birden fazla tutanak tutulduğu yapmadığım fiillerle suçlamndığım şüphesindeyim.tutanağa nasıl ulaşırım.ne şirket nede hastane idaresi tutanağı bana göstermiyor.tutanağın tarafıma verilmesi için bir mevzuat ne diyor?ayrıca tahmin ettiğim gibi tutanakta yapmadığım şeyler ile suçlanmış isem hakkımı nasıl aramalıyım.şimdiden teşekkür ediyorum.