Merhabalar
sitedeki hukukçu arkadaşlardan aşağıda özetlediğim durum hakkında yorum ve önerilerini rica ediyorum..

üç gün önce aynı binada bulunduğumuz bir kişi tarafından darp edildim...olayın gelişim hikayesi şöyle ilgili kişi binada tadilat gerçekleştirdikleri sırada içeriye girdim bu sırada bina kapısının dayaklandığı parçaya takıldım ardından bina kapısı kapandı derken ilgili şahıs arkamdan koşarak ve bağırarak kapıyı kapatma diye ilgili koştu bu esnada bina otomatiğine basıp kapıyı açtım fakat agzımdan istem dışı küfürlü bir sözde çıktı sonrasında ağır bir şekilde tehdit edildim ve küfürler geldi bende kapı önüne çıkarak ne oluyor diyerek durumu izah etmeye çalışırken.. üzerime doğru saldırı gerçekleşti bu sırada saldırıyı püskürtmek için yanımda bulunan biber gazını nefsi müdafaa yapabilmek için kullanmak zorunda kaldım fakat bu sırada yüzüme ve vucuduma darbeler aldım sonrasında acil hekimine gittim ve geçici adli rapor ve 3 gün iş görmezlik raporu düzenlendi. ben gerçekleşen olaydaki kişi ile akrabalık bağlarımında olması sebebi ile polise gitmeyeceğimi ya da şikayetçi olmayacağımı hastane güvenlik ekibine bildirdim.Karşı taraf için aldığım duyumlar ise midelerinin yıkandığı, polise gittikleri fakat şikayetçi olmadıkları yönünde...bu durumun adli boyutlar çerçevesinde nasıl sorgulatabilirim? ileride bu konu üzerinden farklı sorunlarla (dava vs. gibi) karşılaşabilir miyim?Polise ayrıca gitmem gerekir miydi?

Teşekkürler