Merhaba ; 2009 yılında bir banka borcumdan dolayı icralık oldum 2010 mart ayında adıma kayıtlı iş yerime avukat haciz işlemi için geldi büromda bulunan masa koltuk ve masa üstü bilgisayarımı haciz edip bana yeddiemin olarak teslim edip gittiler. Ben 2010 aralık ayında iş yerimi kapanış yaptım ve bürodaki eşyalarımı bir depoya kaldırdım. benim boşaltığım iş yerine bir arkadaşım üzerine tekrar büro açtım vergi levhası kira kontratı tüm herşey arkadaşımın adına kayıtlı ben oraya ara sıra uğruyorum arkadaşımın işi oldumu beni çağırıyor bir kaç saat büroda bulunuyorum. 2012 mayıs ayında ben büroda olduğum bir vakit bankanın avukatı haciz memurları ile büroya geldi 2010 mart ayında haciz yaptığımız eşyaları (masa, koltuk,bilgisayar ) muhafaza altına alacağız yeddiemin deposuna kaldıracağız dedi bende buranın benim olmadığını 2010 yılında büroyu kapattığımı iki yıldan bu yana büronun başkasına ait olduğunu belirttim fakat avukat ve icra memuru masanın üzerinde duran benim adıma kayıtlı olmayan bilgisayarı alıp yeddi emin deposuna götürdüler.daha sonra arkadşımgeldi ve olayı anlattım icra memurunun bıraktığı tutanakta 2010 yılında haciz yapılan A marka bilgisayar yazıyor fakat masanın üzerinden aldığı bilgisayar B marka iş yeri sahibi ile yeddiemin deposunu aradık bilgisayarın b marka olduğunu ve haciz tutanağında a marka yazdığını teyit ettik ve ilgili icra dairesine istihkak iddiasında bulunduk arkadaşı bilgisayarı 2008 yılında almış faturası mevcut fatura kira kontratı vergi levhası fotokopilerini dilekçeye ekledik. Ayrıca icra memuru haciz yaparken iş yeri vergi levhasının fotokopisini aldı. Şimdi bu istihkak davası ile bilgisayarımızı geri alabilirmiyiz. saygılar