üniversitede öğrenciyim ve bana ek gelir olması içim bundan 6 ay önce bir kadının oğluna evinde özel ders veriyordum.17,03,2012 tarihinde kendisi beni arayarak oğluna annen her perşembe akşamı geziyor dediğimi söyledi. bende kendisine böyle bir şey demediğimi belirttim ve teli kapattık. söylemediğim bir sözü söylemişim gibi aksetmesi beni rahatsız ettiği için aradan 1 saat geçti ve ben kendisine mesaj olarak işten ayrılmak istediğimi belirttim. kendisi beni aradı ve neden böyle yaptığımı soru bende kendisine söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi gösterilmesinin beni rahatsız ettiğini belittim. kendisi bana işte herkes senden memnun çocuğun okulunun kapanmasına 2 ay kala böyle bi şey yapamazsın vs. dedi bende çıkmak istediğimi tekrar belirttim kendisi bana senin zaten psikolojin bozuk ailenin sana neden bakmadığı belli milletin evinde kal kal parasını ye ye sonra çek git yok öyle bir şey dedi. bunlar daha da zoruma gitti teli kapattık. ayın 19.da ben kendinin evine giderek bana hediye ettiklerini bıraktım ve kitap ve kıyafetlerii alarak kapısını kilitledim ve bana herzaman anahtar bıraktığı yere anahtarlarını bıraktım. aksam 6 gibi kendisi beni aradı ve evinden altınlarını çaldığımı iddia etti ve telefonda bana bi ton hakaret etti sevgilinle mi yiyeceksin ortalık malısın zaten vs. ben kendisine evinden hiçbir şey almadığımı belirttim seni mahvedeceğim sen kimin çocuğunu ortada bırakıyorsun vs. dedi. beni polise şikayet etmiş bende ifademi verdim. ayrıca kendisinin iftira ve hakaretlerinden sıkıldığım için teli erkek arkadaşıma yönlendirdim. şahıs erkek arkadaşımın kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle onu da şikayet etmiş.

yaşadığım bu olay canlı bir hukuk dersi örneği oluyor benim için adım adım kendim görüyorum her şeyi ama biraz acı oluyor. şu anda savcı kamu davasını açmış yaklaşık 3 gün önce . öncelikle bu konuda sonuç ne olacak. kitaplarımızda suçu işlediğine dair yeterli delil elde edilirse savcı davayı açar deniliyor yani şu aşamada toplanan deliller her neyse beni suçlu mu gösteriyor ki dava açıldı? Mahkemeye dilekçe yazıp avukat talebinde bulunmak istiyorum nasıl bir dilekçe yazmalıyım. teşekkürler.