2010 yılının yaz aylarında tali bir yolda yolun kenarında yürürken eskiden husumetim olan şahıs arkadan olmak sureti ile çarpmıştır(Husumetimide kanıtlayabilirim). Çarpmanın tesiri ile elim Şoför camının diğer tarafında bulunan camı kırmıştır. Cam kırılması ile arabadan inip ağır hakaret sureti ile üzerime yürümüştür, yalnız darp edilmedim. 2 şahidim olmasına rağmen ve benim hiçbir suçum olmamasına rağmen 120 gün hapis cezası buda Hakim kararı ile 2.000TL para cezasına dönüştürülmüştür. Bu ceza neye istinaden neye dayanarak verilmiştir, benim yapabileceğim hiçbir şey yokmudur. Karşı tarafın hiçbir şahidi olmamasına rağmen 90 gün (Net) ceza verilirken (oda 5 sene ertelemeli hiçbir suç işlemezse bana bunları yapmamış gibi silinecek) benim mahal yerindeki neredeyse herkes olay anını görmüşken bana bu cezanın verilmesi revamıdır. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca şunuda belirtmek gerekirse davaya 1.5 sene içerisinde 4 celsede 4 hakim değişti şahitlerim dinlenildi 5. duruşmadaki hakim 1.5 senedir süren davaya 10 dakika içerisinde son dava tutanağına bakarak ve ceza kanunları kitabını açtı kanunlara baktı kararı açıkladı. Saygılarımla Not: Kararı veren Hakimle görüşme talebinde bulunup içeriye girdiğimde şahidin olduğunu neden söylemedin diyede bir cümle duydum garip!