2007 yılında meydana gelmiş ve temyizde bekleyen bir dava idi. bugün temyiz cevabı aleyhime olarak geri geldi.
polis internet kafemde yaptığı "aramada" çanta içinde ve çekmecede bandrolsüz cd ler buldu. müdürlükte verdiğim ifadede aralarında müşterilerin unuttuğu cd lerin olduğunu söylediğimde. eğer böyle ifade verirsen biz cd lerin sahibini sorarız sana, başın yanar, bundan ztn bişey çıkmaz " diyerek cdlerin bana ait olduna dair ifadeyi imzalattılar. Daha sonrada beni korsan cd satmak suçundan savcılığa vermişler. celp gelince şok oldum. mahkemede üstüne üstlük çantadan ve çekmeceden aldıkları cd leri "Satış rafından ele geçirdiklerini söylediler. İşyerimde herhangi bir raf düzeneğide yoktu.Hatta arama yapma yetkilerinin olmadığını ifade ettiler. Ancak işyerimde arama yapıldı. Bütün bunları mahkemedede ifade ettim Hakim sorduğunda hatırlamıyoruz yazdıklarımız doğrudur dediler.

Şimdi benim korsan cd satmadığımı ispat etmem gerekiyo anladığım kadarıyla. Yani olmayanın ispatı isteniyor. hani cinayet deseler kolay olay saati başka yerde oldumu ispat ederimde satış bu.

Ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim. satış yapmadığımı gören bilen şahitlerim var. bi kaç kez müşteri istedi ben yok dedim. Bu konuda şahitlerim var. ancak bu şahtler hakimin kararını etkilermi bilmiyorum.