Öncelikle merhabalar bütün herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum;
geçtiğimiz Mart ayında Eşimle tartıştık ve evi terk ederek beni karakola şikayet etti şikayet esnasında doğal olarak darp cebir raporu alınmış hastaneden ve bu raporda boynunda ve ağzının kenarında hafif kızarıklık olduğu ve bunun basit tıbbi müdahale ile geçebilecek nitelikte olduğu belirtilmiş,karakolda birbirimizden şikayetçi olduk ve benimle ilgili yaralama,hakaret ve tehditten,onun hakkında da hakaret ve tehditten dava açılmış kamu davası diye geçiyor,karakoldaki ifademde eşimi darp etmediğimi sadece bağırıp komşuları rahatsız etmemesi ve rezil olmamak için ağzını kapattığım yönünde ifade verdim ki olayın gerçeği de budur çünki eşim en ufak bir mevzuuda avazı çıktığı kadar bağırıp oturduğumuz apartmanda çevreye karşı küçük düşmemize sebep olmaktadır boğazındaki kızarıklıkla ilgili hiçbir fikrim yok,aynı zamanda ikimizde sağlık personeliyiz şimdi mahkemede bu kızarıklıklar benim aleyhime kullanılabilirmi çünki kızarıklık morluğa yani ekimoza dönüşmedikçe bu birşey ifade etmez diye biliyorum çünki bunu kendiside yapmış olabilir neticede hastaneye girmeden kendisi boğazını hafifçe sıksa ve yüzüne hafiften iki tokat atsa kızarıklık oluşur bunu böylece mahkemede izah etmeye çalışsam ne derece etkili olur olmazsa da alacağım ceza nedir ya da ne olabilir?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...