Ne diyeceğimi bilemedim. Birkere bu insanlar nasıl insan ? Birdaha yaşadıkları yerde insanların yüzüne nasıl bakarlar ?? Bu nasıl bir yüzsüzlük.. Böyle birşey yaşayacaksam yaşamadan ölmeyi tercih ederim.
Neyse işin yüzsüzlük şerefsizlik boyutu bir yana ben esasında hukuki boyut olarak hakimin takdir yetkilerinin Edirne den Kars ' a kadar uzanarak farklılıklar göstermesini herzaman eleştirmiştim.Olmadık yerde olmadık takdir yetkilerini kullanan hakimler yine bizleri şaşırtmadılar.Kızın ilk ifadede tecavüz ettiler demesinden sonra , şikayetçi olup olmamasının ne önemi var ?
Tecavüz şikayeti geliyor , sonra 17 yaşındaki kız isteyerek mi istemeden mi birlikte olmuş anlaşılamıyor...
Türkiyede adaletten söz ediyoruz hangi ülkede yaşıyorsun sen pardon TÜrkiyede yaşıyorsun bahsetmen normal
Hakeden kişiler tutuklanmalılar bunu destekliyorum ama ceza almazlar buna eminim cezaevinde binlerce insan var suçsuz yere yatan..Bu söyledigime okadar burun kıvıran insanlar olucaktır ki okuyunca ben bunu cezaevinde 8 ay boyunca suçsuz yere yatmış bir insan olarak yazıyorum.
Türkiyede adaletin bir örnegini yazmışsın bende adaletten bir örnek sunmak istedim 40 kişi tutuklanıyor 4 ay boyunca hapisde bende içlerisinden birisiyim suçum örgüte yardım etmek ve örgüt üyeligi mahkeme görülüyor herşeyi anlatıyorum örgüt liderinin arkadaşım oldugunu arada sırada telefonla görüştügümüzü söylüyorum ne iş yaptıgını ben nerden bilebilirim ben sonuçta onu x ismiyle tanıyorum soyadını bile bilmem..
Bilirkişi raporlarından sonra geçmiş 2 yıllık mesajlarım görüşmelerim aramızdaki herşey ortaya çıkıyor.Raporda nasılsın kardeşim ,annen nasıl iyileştimi ,bayramın kutlu olsun, başın saolsun gibi görüşmeler mesajlar oldugunu samimi olmamakla birlikle sadece merabalaştıgım bir arkadaşım oldugu ortaya çıktı sonuç ADALET YERİNİ BULDU
8 aylık tutuklulugum bitti serbest kaldım sicilimede işlenmedi çok sevindirici bir olay anlatamam. Bu 8 aylık sürede banka borçlarım dogal olarak ödenmedigi için icralar kapıya bindi dışarıya çıkmama kalmadı icradan dolayı dava açılmış dogal olarak serbest kaldıkdan 1 hafta içinde 10.000 tl borcu ödeme imkanım olmadıgı için hapis cezası kararı verildi 1 ayda bunun için hapis yattım derdimi kimseye anlatamadım suçsuz yere yattıgım 8 aylık süreden dolayı borcumu ödeyemedigimi anlatamadım kimseye imdadıma gerçek dostlarım yetişti ve borcumu ödediler serbest kaldım Mutluyum çünkü hala adli sicilim temiz.
Yaşadıgım yer küçük bir yer oldugu için tutuklanma haberini sagır sultan bile duydu.Suçsuz oldugumu çıktıgımıda duydu sagır sultan fakat bir kere isminiz anılmış kimse iş vermiyor dostlar kaçıyor akrabalar bile görüşmüyor.Ama mutluyum adli sicilim temiz.
Başka şehire taşındım yeni bir hayat kurdum reklam olmasın diye söylemiyorum bir gsm firmasında satış sorumlusu olarak çalıştım yani hat satıyordum kapı kapı gezip prim kazanıyordum.
Bir telefon emniyetten ifadem alınıcakmış gidiyorum hiç beklemeden kendi ayaklarımla ifadeler sorular cevaplar darp küfürler nöbetci mahkemenin dedigine göre pkk ya hat satmışım yardım etmişim derdimi anlatamıyorum TC içerisinde nüfus cüzdanı olan ve bu gsm firmasını kullanmak isteyen herkese hat verilebilir bu ücretsiz ve kişinin kendi özgür iradesiyle aldıgı birşeydir ben kimseye dayatmıyorum ben insanın alnında pkklı diyede yazı göremiyorum kimliginin fotokopisi çekiyorum anne kızlık soyadını soruyorum dogru söyler söylemez onu bile bilmem çantamdan telefon hatlarını veriyorum istedigini alıyo oldu bitti ne yaptıgını ben nerden bilebilirim ? Adaletli Türkiyemin Adaletli savcıları hakimleri zaten 1 yıl önce örgütle baglantılı soruşturma geçirdigimi söylüyor ve tutuklanıyorum.1 ay geçmeden çalıştıgım gsm firması arkamda durarak avukatını bana atıyor ve serbest kaldım 22 günde ordan hapis yattım.Ama mutluyum sicilim temiz.
İşte adaletli Türkiyem benim ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.Anlattıklarım hikaye gibidir inanması zor ama başına gelmeyen bilmez anlayamaz.Şimdi ne yapıyorum derseniz telefon hattımı annemin üzerini aldık ve asla ama asla bilmedigim telefonumda kayıtlı olmayan kimsenin telefonunu açmıyorum aramıyorum mesaj atmıyorum konuşmalarımı kısa kesiyorum ve satış pazarlama alanında gelen iş tekliflerini asla kabul etmiyorum.
Korkuyorum ergenekonda 28 şubat olayında hepsinde örgüt lafı geçiyor bunlar benide alırlar mı diye hergün tedirginlikle yaşıyorum ama ne mutluyumki adli sicilim temiz çok mutlu bir durum
Benim hayat hikayemde bu 18 yaşında hayatımın en güzel çagını böyle geçirdim.Ama sicilim temiz mutluyum.Hakim Bey böyle dedi sabıkana geçmiycek rahat olabilirsin çocugum içini ferah tut onun için çok mutluyum sicilim temiz önemli olan sicil zaten yaşadıgınız psıkolojinin önemi yok.
Türkiyede adaletten söz ediyoruz hangi ülkede yaşıyorsun sen pardon TÜrkiyede yaşıyorsun bahsetmen normal
Hakeden kişiler tutuklanmalılar bunu destekliyorum ama ceza almazlar buna eminim cezaevinde binlerce insan var suçsuz yere yatan..Bu söyledigime okadar burun kıvıran insanlar olucaktır ki okuyunca ben bunu cezaevinde 8 ay boyunca suçsuz yere yatmış bir insan olarak yazıyorum.
Türkiyede adaletin bir örnegini yazmışsın bende adaletten bir örnek sunmak istedim 40 kişi tutuklanıyor 4 ay boyunca hapisde bende içlerisinden birisiyim suçum örgüte yardım etmek ve örgüt üyeligi mahkeme görülüyor herşeyi anlatıyorum örgüt liderinin arkadaşım oldugunu arada sırada telefonla görüştügümüzü söylüyorum ne iş yaptıgını ben nerden bilebilirim ben sonuçta onu x ismiyle tanıyorum soyadını bile bilmem..
Bilirkişi raporlarından sonra geçmiş 2 yıllık mesajlarım görüşmelerim aramızdaki herşey ortaya çıkıyor.Raporda nasılsın kardeşim ,annen nasıl iyileştimi ,bayramın kutlu olsun, başın saolsun gibi görüşmeler mesajlar oldugunu samimi olmamakla birlikle sadece merabalaştıgım bir arkadaşım oldugu ortaya çıktı sonuç ADALET YERİNİ BULDU
8 aylık tutuklulugum bitti serbest kaldım sicilimede işlenmedi çok sevindirici bir olay anlatamam. Bu 8 aylık sürede banka borçlarım dogal olarak ödenmedigi için icralar kapıya bindi dışarıya çıkmama kalmadı icradan dolayı dava açılmış dogal olarak serbest kaldıkdan 1 hafta içinde 10.000 tl borcu ödeme imkanım olmadıgı için hapis cezası kararı verildi 1 ayda bunun için hapis yattım derdimi kimseye anlatamadım suçsuz yere yattıgım 8 aylık süreden dolayı borcumu ödeyemedigimi anlatamadım kimseye imdadıma gerçek dostlarım yetişti ve borcumu ödediler serbest kaldım Mutluyum çünkü hala adli sicilim temiz.
Yaşadıgım yer küçük bir yer oldugu için tutuklanma haberini sagır sultan bile duydu.Suçsuz oldugumu çıktıgımıda duydu sagır sultan fakat bir kere isminiz anılmış kimse iş vermiyor dostlar kaçıyor akrabalar bile görüşmüyor.Ama mutluyum adli sicilim temiz.
Başka şehire taşındım yeni bir hayat kurdum reklam olmasın diye söylemiyorum bir gsm firmasında satış sorumlusu olarak çalıştım yani hat satıyordum kapı kapı gezip prim kazanıyordum.
Bir telefon emniyetten ifadem alınıcakmış gidiyorum hiç beklemeden kendi ayaklarımla ifadeler sorular cevaplar darp küfürler nöbetci mahkemenin dedigine göre pkk ya hat satmışım yardım etmişim derdimi anlatamıyorum TC içerisinde nüfus cüzdanı olan ve bu gsm firmasını kullanmak isteyen herkese hat verilebilir bu ücretsiz ve kişinin kendi özgür iradesiyle aldıgı birşeydir ben kimseye dayatmıyorum ben insanın alnında pkklı diyede yazı göremiyorum kimliginin fotokopisi çekiyorum anne kızlık soyadını soruyorum dogru söyler söylemez onu bile bilmem çantamdan telefon hatlarını veriyorum istedigini alıyo oldu bitti ne yaptıgını ben nerden bilebilirim ? Adaletli Türkiyemin Adaletli savcıları hakimleri zaten 1 yıl önce örgütle baglantılı soruşturma geçirdigimi söylüyor ve tutuklanıyorum.1 ay geçmeden çalıştıgım gsm firması arkamda durarak avukatını bana atıyor ve serbest kaldım 22 günde ordan hapis yattım.Ama mutluyum sicilim temiz.
İşte adaletli Türkiyem benim ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.Anlattıklarım hikaye gibidir inanması zor ama başına gelmeyen bilmez anlayamaz.Şimdi ne yapıyorum derseniz telefon hattımı annemin üzerini aldık ve asla ama asla bilmedigim telefonumda kayıtlı olmayan kimsenin telefonunu açmıyorum aramıyorum mesaj atmıyorum konuşmalarımı kısa kesiyorum ve satış pazarlama alanında gelen iş tekliflerini asla kabul etmiyorum.
Korkuyorum ergenekonda 28 şubat olayında hepsinde örgüt lafı geçiyor bunlar benide alırlar mı diye hergün tedirginlikle yaşıyorum ama ne mutluyumki adli sicilim temiz çok mutlu bir durum
Benim hayat hikayemde bu 18 yaşında hayatımın en güzel çagını böyle geçirdim.Ama sicilim temiz mutluyum.Hakim Bey böyle dedi sabıkana geçmiycek rahat olabilirsin çocugum içini ferah tut onun için çok mutluyum sicilim temiz önemli olan sicil zaten yaşadıgınız psıkolojinin önemi yok.
Sormak istiyorum ; Türkiyede adalet var mı ?
Yazdıkların ve yaşadıkların şaka gibi. Cidden insan telefon açmaya korkar valla. Senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez, öyle bir hikayen var. Allah sonunu hayır etsin inş.
Suçsuz yere yatanlara örnekler saymakla bitmez.Bu tür olayların hiç yaşanmadığı bir ülke var mıdır ? Bilmiyorum..
Ispartalı arkadaşım kendi hayatından örnek vermiş ki , adaletin nerede olduğunu sorgulatmaya yetti. Adalet işlerinde bir norm dan bahsedemiyoruz.
Senin 8 ay suçsuz yere hapis yatman dolayısıyla tazminat hakkın yok mu ? Pardon diyerek geçiştiriliyor mu bu filmlerdeki gibi ?
Aynen vizyonda oynamış olan pardon filmindeki gibi oldu.Tazminat hakkım yok maalesef ,var aslında ama yok malum burası Türkiye tazminat davası açsam kazanıcagım kesin ama daha sonra ne gibi suçlamalarla karşılaşıcagım bile belli degil.
Burası Türkiye sonuçta, en basit koğuş arkadaşım 3 senelik bir kız arkadaşından ayrılıp başkasıyla evlenecegi sırada tutuklanıyor tutuklanmanın sebebi anlattıgına göre kız hala seviyor ve hazmedemiyor bu durumu karakola giderek beni taciz etti diyerek şikayette bulunuyor bu kadar basit sebeplerle suçlanmak bilemiyorum adalet mi bu ama ne mutlu ki sicilim temiz
Aynen vizyonda oynamış olan pardon filmindeki gibi oldu.Tazminat hakkım yok maalesef ,var aslında ama yok malum burası Türkiye tazminat davası açsam kazanıcagım kesin ama daha sonra ne gibi suçlamalarla karşılaşıcagım bile belli degil.
Burası Türkiye sonuçta, en basit koğuş arkadaşım 3 senelik bir kız arkadaşından ayrılıp başkasıyla evlenecegi sırada tutuklanıyor tutuklanmanın sebebi anlattıgına göre kız hala seviyor ve hazmedemiyor bu durumu karakola giderek beni taciz etti diyerek şikayette bulunuyor bu kadar basit sebeplerle suçlanmak bilemiyorum adalet mi bu ama ne mutlu ki sicilim temiz
Koğuş arkadaşının söylediğini ben bir kaç ay evvel burada söylediğimde herkes karşı çıktı bana..
Yok efendim , iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlüdür.
Yok efendim , kafası bozulan her kadın sinirini bozanı şikayet etsin.
Yok efendim , ....
Canlı örnekleri var bizzat tanıdığım.Hiç birşey yapmadığı halde 10 sene ceza yiyen..2 sene geçti.Kaldı 8..Yani iftira atan kadının da 8 senelik bi ömrü kaldı anlamına da geliyor bu..Adaleti adalete şikayet etmek; .... bulamadım ne desem..
Burası Türkiye evet Yargıtay diyoruz en üst mahkeme diyoruz gariban emekçi vatandaşlardan öte hiçbir bağlayıcılığının olmadığını görüyoruz.Bu ülkede yargıtay kararı emsal teşkil etmiyorsa hangi karar emsal teşkil edecek düşünemiyorum.Bu bankaların kredi kartı ücretlerine ilişkin davada , bankaların bu ücreti alması haksız derken bankalar hala almaya devam ediyorsa...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
go to this web-site
17-06-2025, 15:32:57 in Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku