İyi günler başıma gelen olay aslında dolandırıcılık biraz da bundan bahsetmek isterim insanımıza tecrübe olsun diye gerçi bunu anlatırken de utanıyorum ya çünkü dolandırılmak çok onur kırıcı bir olay hele böylesi arabamı internetten satışa çıkardım alıcı çıktı.yanıma arkadaşımı alarak buluştuk.arabayı ablasına alacağını söyledi.ablasına göstermek için evine gittik.çay içtik pazarlık yaptık bir güven oluşturdular.biz ablası ve eşiyle notere abisi de bankaya gitti acelemiz olduğundan büyük bir hatayla noter satışını parayı almadan yaptık kısaca arabayı kaçırdılar.biz hemen karakola gittik suç duyurusu falan derken arabayı 3 gün sonra Ankara'da buldular.başkasına satmaya çalışırken arabayı bağladılar ve sonra savcı yediemin olarak arabayı bana verdi çünkü kadının sabıkası kabarıktı.diğerleri ortada yok.mahkeme yaklaşık bir senedir devam ediyor duruşmalara kadın gelmiyor büyük ihtimalle kaçıyor.
Sıkıntı şu ki ortada noter satışının olması bizi perişan etti çünkü kadın yakalandığında ben parayı verdim diyor.bizi dolandırdıkları evde onların değil başka birisini dolandırıp evi kullanmışlar.en son duruşmada hakim bu iş usul olarak dolandırıcılık değil dedi.alacak verecek meselesi ben zaten asliye hukuk mahkemesine noter satışının iptali için dava açmıştım velhasılı kelam bu işin sonu nereye gidecek bu araba ne olacak hiç belli değil işte benim iki sorum olacak
1-Bu mahkeme nasıl sonuçlanabilir?
2-Arabayı yediemin olarak kullanabilir miyim ya da kullanabilecek bir durum ver mı?

yardımcı olacak kişi veya kişilere şimdiden teşekkürler.dua etseniz de yeter