merhaba öncelikle yardımlarınız için teşekkür etmek istiyorum..

657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak görev yapmaktayım.. 28.04.2012 tarihinde özel bir hastaneden iş görmezlik raporu aldım.. 29.04.2012 tarihinde kurumumun yazı işleri müdürünün adresine tarayarak email olarak gönderdim ve 30.04.2012 tarihinde 2011/2226 sayılı yönetmeligin 7. maddesi 3. bendi

"(3) Kamu hizmetlerinde aksamaya yol açılmaması ve bu Yönetmelik ile belirlenen usûl ve esaslara uygunluğunun tespit edilebilmesi için, hastalık raporlarının aslının veya bir örneğinin en geç raporun düzenlendiği günü takip eden günün mesai saati bitimine kadar elektronik ortamda veya uygun yollarla bağlı olunan disiplin amirine intikal ettirilmesi; örneği gönderilmiş ise, rapor süresi sonunda raporun aslının teslim edilmesi zorunludur. "

gereği ilk mesai günü olan 07.05.2012 tarihinde dilekçe ekinde kurumuma sundum.. kurum amirim dilekçeyi almayacagını istedigim yerede şikayet edebilecegimi söylediği gibi hakkımda tutanak tuttugunu ve savunmamı alacağını beyan ett.. bende dilekçeyle beraber cumhuriyet savcılığına müracaat ettim.. savcılık görevi kötüye kullanmak suçlamasıyla dava açtı.. aynı gün raporumu noter kanalıyla ihtar çekerek kurumuma gönderdim..

bu konuda beni aydınlatacak ve bundan sonra izleyeceğim yol hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum

esen kalın..