20 yıllık arkadaşım 6 yıllık sevgilimi 2 kez tartakladım 1 kez de tokat atıp kulağını patlattım!
6 yıllık ilişkimize özet geçmek istiyorum. Gece yarıları iş yerinden mesaj atan 2 erkekle sorunlarımız başladı, mesaj atıyorlardı sadece arkadaş olduklarına şüphem yoktu ama gece yarıları mesaj atıp " güzel şefim nasılsın, kayın pederime selamlar..." vs yazmaları ister istemez canımı sıkıyordu ve sonunda iş den ayrıldıktan sonra yine bi mesajlarında adamın bir tanesini aradım ve kim olduğunu, ona bir daha böyle mesaj atmamasını söyledim tabi biraz öfkeliydim sert konuşuyordum, ben adamla konuşurken yanında başka biri telefonu aldı ve "Kız arkadaşın kaltak olmasaydı da aratmasaydı" dedi. Ben iyice kızdım telefonda yakıp yıktım tabi kapattığımda kız arkadaşıma yüklendim ve tartakladım. İlk şiddet uygulamam böylece başlamış oldu, ertesi gün denize gittik arkadaşlarla orda bir gün öncesinden yaşadığımız olayın etkisiyle soğuktuk, arayı yumşatmaya çalıştım ama olmadı, bütün gün surat yapıp olur olmaz şeylere kızmaya başladı, diğer kızlara ilgi gösterdiğimi, onunla ilgilenmediğimi söyledi. Arkadaşlarımızdan bazıları eve dönmek için yola çıktıkları sırada onlarla gitmek istediğini söyledi, ben de gidemiceğini söyledim tartıştık ve ben yine tartakladım, yanağına ittirir gibi tokat attım. Bu 2 olmuştu, aradan yıllar geçtitartışmalar, yalanlar sürdü gitti ta ki geçen kışa kadar, yine çalışmak için gitmişti iş yerinde ilk 3 ay odasından çıkmadı, geceleri msnde, telefonda konuşur sonra yatar uyurduk.4. ay da dışarı çıkmaya başladı, odasına geç saatlere kdr girmez oldu, ben de bişeylerin değiştiğini anladım, aynı iş yerinden bi arkadaşımdan neler yaptığını öğrenmesini istedim, bir gece telefonunu kapadı arakadaşımdan gece bara gidip 2 kız 2 erkek içtiklerini öğrendim. Ertesi gün aradığımda hatların bozuk olduğunu o yüzden telefonu kapayıp yattığını söyledi, ben de yalanını yüzüne vurdum bu defa bar da değil pizza yemeğe gittiğini, ben sürekli aradığım için rahatsız olduğundan telefonu kapadığını söyledi. 1 ay sonra kullanmadığı başka bir hattının açık olduğunu anladım, eine gidip telefonun nerde olduğunu sordum kapalı kullanmıyorum dedi, yanında aradım ve telefonun çaldığını gidip getirmesini istedim. O içeri girdiğinde odasının camından baktım ve telefonu alıp hızla diğer odaya gittiğini gördüm, aradım ve hemen telefonu getirmesini söyledim getirdiğinde telefonunda son arananlarda bir adamın ismini gördüm ve kim olduğunu sordum, tanımadığını telefonu arkadaşının kullandığını söyledi ben hattının online işlemlerden dökümüne ulaştım ve daha önceki ay da gece yarısı 24:00-01:00 arasında bu adamla 15-20 dk boyunca konuşulduğunu gördüm, ona bahsettiğimde arkadaşının konuşmuş olabılceğini söyledi, içimde şüphelerle konuyu onun gözünde kapadım! Ama ben şüphe duymaya ve araştırmaya devam ettim... Bir kaç ay sonra iş yerinde personel gecesi düzenlendi, bende onunla gitmek istediğimi söyledim fakat o istemedi, gece bitiminde odasına gitmek üzere olduğunu ve gittiğinde arıcağını söyledi, 1 saat kdr sonra aradı. Kızların banyoda olduğunu pijama giydiklerini söyledi, şampuan orda kızlar die bağırdı, kızlar şampuanı sordularda dedi, 20 yıldır tanıdığım için ses tonundan, seçtiği kelimelere kadar farklılıkları anlayabiliyordum, kızlar orda değil dedim, banyodalar dedi, gidip konuşmasını seslerini duymak istediğimi söyledim, bu defa banyoda kimse yok dedi, nerde olduğunu sordum, lojmandayım dedi, yalan söylememesini yoksa öğrenbilceğimi söyledim, ısrarla lojmanda, odamdayım dedi, kameran yanındamı diye sordum, ewt dedi, çıkarıp ben konuşurken kaydetmesini yarın geldiğinde izleyip görceğimi söyledim, bu defa kamera yanımda değil dedi, nerde ve yanında kim olduğunu sordum lojmanda kızlarında yukarı katta olduğunu söyledi, çık kapılarını çal o zaman konuşcam onlarla dedim, bu defa da yukarıda kimse yok dedi, beni kızdırmamasını bu kadar yalanın boş yere söylenmiceğini anlatmaya çalıştım, telefonu kapamamasını ve odasına arkadaşımı yolıcağımı söylediğim de tamam dedi ve üzerine telefonunu kapadı! Ben şok olmuş ve öfkemden kudurmuş halde yatağa yattım ve ne yapmam gerektiğini, kiminle olduğunu düşünmeye başladım, arkadaşımı da aramaktan vazgeçtim. Ben düşünürken aradan 1 saat falan geçmişti saat sabaha karşı 03:00 falan dı belki daha geç telefon çaldı, neden kapattığını ve şimdi neden aradığını sordum. Kızıdğımı bildiğini, bunaldığını söyledi, o kdr yalanın yok yere söylenmiceğini, gerçeği anlatmasını istediğimi söyledim, ama ısrarla beni aldatmadığını, yalnız olduğunu söyledi, brz daha konuştuktan sonra telefonu kapadık, ertesi gün işinin son günüydü ve ewine döndü. aradan 2 hafta geçti, ben herşeyin üstüne çizgi çekmeye çalışırken facebook adresine telefonunu yakaladığım adamdan mesaj geldi. "Nasılsın? Köpeklerin nasıl? Yeni işin... Umarım iyisindir, ben evi tuttum, herşey güzel, ama bi sorun çıktı eşimin miyonlarında kist çıktı ameliyat olcak, ama riski yok. Herşey istediğin gibi olsun, hayatında hep güzel şeyler olsun,tüm mutlulukları güzellikleri senin için diliyorum..." Böle bi mesaj geldi. Kim olduğunu, telefonunda kayıtlı adamı tanımadığını söylediğini sordum, sadece arkadaşız dedi, peki neden arkadaş olmuyorsunuz facebook da madem bu kdr samimisiniz, sadece mesaj atıo sana dedim, bilmediğini sıradan bi arkadaş olduğunu söyledi. Ben herşeyi kapamaya çalışırken içimdeki alev dahada büyümeye başladı, artık inceldiği yerden kopsun dedim, adamı aradım mesajlarından ve gece yapılan konuşmadan bahsettim, sadecearkadaş olduğunu söyledi, eşinin bu durumdan haberi olup olmadığını sordum, bildiğini söyledi, eşine söyle beni arasın dediğimde tamam dedi, ve kız arkadaşımın geçen gün beni arayıp bu durumdan bahsettiğini söyledi, telefonu kapadım kız arkadaşıma ne zaman aradığını sordum, aramadığını söyledi. Yine yalan söylüyorduve bende iyice öfkelenmeye başlamıştım bir gece bara gidip oturduk o içki içiyor gülüp eğleniyordu benim aklımdaysa hep bunlar vardı, daha fazla duramadım ve ewe gittiğimi söyledim o kalıp içmeye devam etti, bi süre sonra mesaj attım ve eve dönerken bana uğramasını istedim, geldiğinde dili dönmüyordu yatakta yatıyordum ve yanıma oturmuştu, beni aldattınmı die sordum,bunun için mi beni buraya çağırdın die sordu alaycı bi tavırla güldü, yapma dedim, naparsın dövermisin dedi, demesine fırsat kalmadan bir tokat indirmiştim yüzüne kafası duvara çarptı yataktan aşağı düştü ağlamaya başladı, kalkmasını söledim kalkmadı ben daha da sinirlendim kafasına bir 2 defa daha vurdum sonra kaldırıp defolup gitmesini söyledim. Ertesi gün kulağının hala çınladığını söyledi, doktora gittik beraber ve kulak zarında delik olduğunu söyledi doktor. 1 kaç ay sonra iyileşti ailesine dolabın kapağının çarptığını söyledi. Şubat ayında tartıştık ve ayrıldık, ailesine kulağını benım patlattığımı ve kızlarının yaptıklarından bahsettim şimdi beni dava etmek istiyorlar.
Buraya yazmamın sebebi, ben hatamı biliyorum, inkarda etmicem cezam neyse. Öğrenmek istediğim ben artık kimseye güvenmiyorum, ve sinirli bir adam olup çıktım 6 yılda, öfkem ona karşı hiç dinmiyor günden güne de büyüyor, ben kendi suçumu da göze alıp beni psikolojik olarak yıprattığı için durumumu mahkemye taşıyabilirmiyim, kanun da böyle bir madde var mı acaba öğrenmek istiyorum!
Cinsel hayatımızda yaşadıklarımız beni çok fazla yıprattı, daha ilk sevişmemizde söylediği sözler, bunca yıl içinde yapılanlar benim psikolojimi bozdu ve bugün hala öfkem dinmiyor. Eskisi gibi olamıyorum, yatakta yaptığı fantezilerden bahsetmek istemiyorum, ayrıca hangisi gerçek hangisi uydurma ayırt edemediğim zamanlarda yok değildi. Şimdi ben şiddet uyguladığım için dava ediliyorsam, manevi açıdan çöktüğüm için ben de onu dava etmek istiyorum, kazanmak kaybetmek değil mesele. Mesele ben çevreme zaten rezil olmaktayım, ama yaptıklarımın sebebinide insanlara gösterme ihtiyacı duyuyorum, benle beraber o da yaptıklarından utansın belki 35 yaşında yalan söylememeyi, aldatmamayı, yatakta başkalarından, eski sevgilisinden bahsetmemesi gerektiğini anlar!
Bu yazı benim için dahi katlanılmaz oldu, üzgünüm!
Kendisine de, ailesine de söylediğim bişey var, vurduğum için çok pişmanım, hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biri, ama inkar edemem, yaptım cezamı da çekerim!
Geçmiş olsun diye başlayayım.
Yaşadıklarının çok benzerini bir yakınım yaşamıştı, üzülerek belirtmek istiyorumki hata sende çok daha önceden kesip atman gerekirdi. Her insanın bir dayanma noktası vardır kiminin az kiminin çok, öfke denen şey bazen insanın iradesini alıkoyabiliyor. Sevgilinde seni taşırmış, ama yaptığın suç bunu değiştirmiyor. Sevgilinin yaptığıda tahrik kanun bunu korumaz ama sen her halükarda suçlusun. Ceza alırsan indirim yapılır ama yinede sıkıntılı bir sürecin var. Sana tavsiyem ailesiyle görüşme sevgiline msj, mail vs bişi yolla şikayet etmesin. İkna etmeye çalış sinirlerine hakim ol. Hatta tedavi bile görebilirsin bu ayıp birşey değil, hepimizin başına gelebilir. şuanki anlattıklarından 2-3 sene yatarın çıkabilir belki ertelenebilir duruma bağlı.
tekrar geçmiş olsun.
Sosyal hayatın içinde olan şeyler yaşadıkların.Sana evdeyim deyip başka adamlarla içmeye giden bir kadınla birlikte olmaya devam etmek senin seçimindi ve bu kadın için elbette hukuken bir sonuç doğurmuyor.Bana yalan söyledi, kandırdı, oyaladı veya bunlarla piskolojimi yıprattı gibi sebeblerle elbette kimse kimseye dava açamaz.TCK da böyle bir suç yok.O tarz insanlarla ilişkini kesersin olur biter.Zaten hayatta bu şekilde işliyor.Beğendiğimiz insanlarla arkadaşlığı sürdürürken bu gibi bizi yıpratan ve aldatan kişilerden uzak duruyoruz.Kendi isteğinle yalancı ve yorucu biriyle birlikte olduysan bunun bedelide bu.Ancak hiç bir şey şiddeti haklı göstermez.Şikayetçi olurlarsa cezanı çekersin.Şimdiden geçmiş olsun.
Şimdi insani hukukuki ve dini olarak bakalım. Üzgünüm içini rahatlatamayacağım. Yargılama hukuku yazılı ve sözlü kurallların belirli yargılama kuralları ile irdelenmesi; gerçek ve tüzel kişilerin haklılıkları oranında yaptırımlara tabi olmalarıdır.
Şimdi insani açıdan bakalım.
Karaketrini az buçuk belli etmişsin. Bence bu kadar aldatılmaya karşı bile bile lades diyorsan sende hata var. Kadın kendini belli etmiş. Buyum demiş. İstersen 120 yıllık dostun olsun sana uymuyorsa yol vermek gerekli. Unutma kimse değişmez, rol oynar. Heleki bir insanı değiştirmek için şiddet uygulamak pek de insani değil. Bırakacaktın kendi halince yaşayıp ona göre bir harem ortamına girecekti.
Hukuki açıdan affedilmiş sebebler dava konusu olamaz. Affedilmeyen son faktörlere bakılır. DEğerlendir bakalım en son neleri affetmedin? bunun dışında tabiki şiddetin de hukuki yaptırımı var. Pek de haklı gibi gözükmese de şöyle değerlendir. Senin değerlerin sonucu ailesinden dayak yediğini düşün. Onlar da aynı öyle üşünüyorlar. Üzgünüm ama hafifletici sebeblere karşı kesinlikle ceza alırsın. Heleki şiddet uygulandığına dair doktor raporu varsa.
Dini açıdan da bakmak lazım. Hukuk boşlukları toplumsal yazılı olmayan kurallarla da doldurma yetkisini tanımlamıştır. Buna hakimin taktir yetkisi denir. Hiyeralşik yapıda böyle şiler
Kanunlar>kanun hükmünde kararnameler> yargıtay kararları>genel kurallar(örf adet v.s.)
bakıldığında din de bu süreç içinde yer alıyor. Çünkü değer yargılarımız da şekilleniyor. şeriat gibi düşünme. yanlış olanın dini kurallarda doğru olarak gösterilmeyeceği gibi düşün. Şimdi dinen de boşanma ve hatta kadının gayri müslim ya da ahlaki olarak olumsuz olduğu durumlarda yol verme gibi durumlar açıkça belirtilmiştir. İstersne iddet ne demek bir araştır. Çok şaşıracaksın.
Herşeyden öte herşeyde bir hayır varıdr bunu unutma. Ders al ve hatalarını bir daha yapma. Ha bu kadınla bir daha birlikte olmak aklında varsa karakterin iyice zayıftır diyorum.
Benim boşanma süreci,mi de oku istersen. Ben %100 mantıklı ve insani davrandım. Şimdi mi? %10000 haklıyım ve içim çok rahat. MAlum kişi hangi fikri taşırsa taşısın sonu hüsran olacak. Bir daha aynı kaldırımda bile kendisi ile yürümek istemem. Allah yürütmesin.
şimdi arkadaşım insan hayatını başkalarının hakkını yemeden istediği gibi yaşar ve istediğiyle beraber olur, sen saçma bir kıskançlık için psikolojini bozuyorsun şimdi insanların yaşamını kontrol edemezsin yani kıza sen sadece benimle olmak zorundasın başkasıyla olamazsın diye baskı yapamazsın ve bunun için onu dövemez yada işkence yapamazsın isteyen istediğiyle beraber olur dolayısıyla bu duruma mani olamazsın kendini yiyip bitirerek kendine zarar verirsin boş yere kendini üzme ve rahat ol
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku