Öncelikle iyi günler diliyorum.Ben bir rent a car firmasından araba kiralamıştım,araba kiralarken her zamanki gibi 35.000 tl lik senet imzalattılar bana ancak senette yanlızca kendi yazımla 35.000 yazdım ayrıca altına imzamı attım,alıcı nın falan ismi yazmıyordu yada benim adresim falan, arabanın kira süresi bittikten sonra götürdüğümde rent a car cı senetlerin çalındığını söyledi.bana bir kağıt verdi kaşeledi senedi calınmıstır dıye ancak calınan senette alıcının ısmı yazmıyordu dolayısı ıle ben senedeın 3. sahıs aracılıgı ıle benden yıne tahsıl edılebılecegı kannatındeyım cunku calan kımse yada tahsıl ettırecegı kısı senede kendı adını yazacaktır ve ıstedıgı bır tarıh atacaktır rent a car fırmasının verdıgı kaselı kagıdında hıcbır hukmu yoktur dıye dusunuyorum.Ardından karakola gıttım rent a car cı ıle bırlıkte polıs memurları rent acar cının ıfadesınde benım senedımın calındıgını soylemesını ıstedı rent acarcıda ıfadesını o sekılde degıstırdı. ama ıcım hala mutmaın degıl acaba yapmam gereken daha neler var hala senetın benden tahsılının ıstenebılecegınden korkuyorum yardımcı olursanız tesekkur ederım ıyı gunler.