Ankara'dan Kilis'e tayinim çıktı, 29 Şubat'ta Ankara'dan-Antep'e iki kedi ve bir köpeğimle gelmek istedim. Evcil hayvanlarla ilgili firmanın ve THY'nin de sitesinde aynı şey; yani evcil hayvanlar için özel rezervasyon yapmam gerektiği yazıyordu, bu da sadece telefonla oluyor ve ayrıntılı bilgi de yoktur.
Telefonla detayları öğrenip rezervasyon yaptırım diye bir not vardı. Çağrı merkezini aradım , bilgi alışverişinde bulunduk, sonra bir kedi kabinde yolcuyla diğer bir kedi kendi kafesinde ve köpek de ayrı bir kafeste uçmalarında bir sorun oluşturmaz diye bana bilgi verdiler, bu şekilde bilet rezervasyonu yaptırdık ve evcil hayvanların kaydını da yaptılar bir gün sonra beni THY yetkilileri aradı ve evcil hayvanların bu şekilde uçuşa katılmalarında bir sakınca yoktur, rezervasyonumuz tamamlanmıştır , uçuş için bileti alabilirsiniz diye bilgi verdiler. Ben tekrar Anadolujet'i aradım rez. no ile kontrol ettirdim tekrar bir sorun yok ve bileti de telefonda satın aldım. Görüştüğüm görevliye bana bu onayı fax ya da mail ile göndermesini rica ettim ki her hangi bir problem yaşamayayım ancak görevli sorun çıkmaz sistemde her şey kayıtlı ve mail çıktı alamayız gönderemeyiz çünkü özel rezervasyon imiş.
Korktuğum başıma geldi, Ankara hava limanında başta kedinin bir kaydını bulamadılar, sonra buldular bir saat beklettirdiler ki bölüm şefleri teşrif etsin , sonunda geldi ve hanımefendi bu şekilde uçuş kurallra aykırı dedi, ya bir kediyi ya köpeği birisini bırakın dedi. Benim tayinim çıkmış evi barkı toplaydım gidiyorum ve öylece hav limanında 3 saat kadar uğraştık maalesef sonuç alamadık. İnsanlara karşı rezil olduk hava limanı için bir sürü yol masrafı, ve ben uçuşa katılamadım, gece yarısı ancak tekrar geri döndük, bununla birlikte daha bir çok sıkıntı da eklendi çünkü evi boşalttım, eşya yok, kalacak yer yok ve 3 tane hayvanla kalakaldım, bu firma yüzünden.
Şuan Kilis'te görevliyim ve bütün bu zorluklarla , geç ve sıkıntılı başka bir araçla geldim. Bir kaç şikayet sitelerine derdimi anlattım, Kilis Tüketici Merkeziyle görüştüm ama nafile bir sonuç elde edemedim. Firmadan daha bir yetkili bile benimle irtibata geçmedi. Ben bu yapılan haksızlığı yanlarına bırakmak istemiyorum. Detaylı hem maddi hem de manevi bir tazminat davası açmak istiyorum. Bu konuda bana gereken bilgi ve yardımı yapmanızı rica ediyorum. Bütün bunların yaptığı yanlarına kalmamalı, büyük firmaların insanları sömürmesine ve insanı bu şekilde mağdur etmesine izin vermek istemiyorum.
Bu konuda gerçekten bana yardımcı olacak avukat arkadaşların fikirlerini ve bana ulaşmalarını istiyorum, eğer bu davayı alıp ilgilenmek isteyen avukat arkadaş varsa ayrıca da görüşebiliriz.
Lütfen bana yardım edin. Bu tarz firmalar karşılarında bilinçli bir müşteri bulsun ki hizmetini düzgün yapsın bu hepimizin yararına olacağını düşünüyorum. Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılarımla.