Merhaba;2003 yılında kurulmuş olan şirketten 2004 yılında hisselerimi diğer ortaklara devrederek ortaklıktan ayrıldım.(resmi gazatede yayımlandı)Sgk tam 8 yıl sonra 30 senedir oturmakta olduğum eve ödeme tebliği gönderdi.Tebliğin içeriğinde ödenmemiş sgk prim borçları ve idari para cezaları vardı.Sgk ya giderek tebliğ aldığım tarihe kadar hiçbir şekilde tebliğ almadığımı,şirket müdürü olmadığımı ve bunca zaman neden bildirilmediğini sorunca sgk tam 8 yıl boyunca şirket müdürüne ulaşmaya çalışmış tebliğler göndermiş fakat yerine ulaşmamış.Sonuçta bana zaman aşımının 10 yıl olduğu söylendi.Bende bir dilekçeyle şirket kuruluşu ve ortaklıktan ayrıldığıma dair resmi gazateleri ekleyerek payım oranında borcumun hesaplanmasını istedim ve bu burcu ödedim.
Sorum 2.460 tl için zammıyla beraber 8000 tl prim borcu 1500 tl idari para ceza karşısında ise 3500 tl ye yakın payım oranında ödeme yaptım fakat bunca zaman bana tebliğ olmadığı için doğal olarakta borçtan haberim olmadı bunca zaman içerisinde çıkan indirimlerden vs yararlanamadım bu duruma itiraz etme hakkım varmıdır?