Sn. Hukukseveler ve Sn. Hukukçular

Bir forum sitesine yazdığım "müşteri memnuniyetsizliği" nden dolayı, bir avukat aradı ve bana tazminat davası açacakmış. Yazdığım yazıyı kısaca özetlemek gerekirse,

İlk önce İzmir, X. Sanayii, XXXX'ya gittim. Kapıda beni, bilgisayarlı arıza tespiti 30 TL tabelası karşıladı. Bi tane elemanın kolundan tuttum. Sıkıntımı anlattım, arıza tespiti 30 TL dedi. Bahsettiğin problem enjektörden de yapar, pompadan da yapar motordanda yapar dedi. Yaptıkları onarımın garantili olmadığını ve 300 TL den 1000 TL ye kadar enjektör onarımı yaptıklarını, kapalı kutu olduğunu ne çıkarsa bahtıma olduğu söyledikten sonra koşarak kaçtım.

Daha sonra İzmir, X. Sanayii, XXXX'ya gittim. Usta "bu arabanın çalışmasında bir sıkıntı yok ama bilgisayara bağlayalım" dedi, bilgisayara bağladı ama oradaki değerlerden pek bişey anladığını sanmıyorum. Ekrana bön bön bakıyordu. Vuruntu ve ses probleminin enjektörden veya sübaplardan olduğunu söyledi. 300 ile 1000 TL arası onarımı tutar dedi. Aracım XXKM de dedim. Kilometrenin hiç önemi yok dedi. C.tesi geleyim dedim. C.tesi randevulu müşterilerimiz var dedi. 5 TL çorba parası attım çıktım.

En son İzmir, X. Sanayii, XXXX'a gittim. Beni X Bey karşıladı. Aracı göstermeden problemimi anlattım. Aracının kilometresine bakılırsa çekişinde gidişinde de problem olmadığına göre %90 olasılıkla enjektörlerinin temizliği ve ayarıyla kurtulur dedi. Bu arada biraz sohbet edip, çay ve sigara içtik. Bu temizlik ve ayarların 4 enjektör için 260 TL tutacağını söyledi. Daha sonra aracı getiririm dedim çıktım.

En son yazdığım servise gittim aracım 260 TL ile onarıldı ve "Şu anda hiç bir sorun yok güle güle kullan" dedi. Mekandan ayrıldım.

Sn. Hukukseveler ve Sn. Hukukçular; işin özeti bu yazıdan dolayı bana "hizmet veremeyen iki servis" tazminat davası açacakmış. Bu yazıları yazdığım sitede bu şirket adlarını açıkça yazdım ama şu anda konuyu kaldırdım. Bu konuda izlemem gereken yol nedir? Bu yazıdan dolayı hak iddia edebilirler mi?

Sıkıntımı illgiyle okuyup, bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.