Selam arkadaşlar,Benim başıma geçtiğimiz 2011 mayıs ayında bir olay geldi.2012 yılı ocak ayında ise 1ağır ceza mahkemesinde dava açıldı.Adliyeden konu ile evrakların tamamını istedim.aldığım evraklarda (Bu arada konunun müştekisiyim)

karşı taraflar hakkında İddianamede,
TCK 148 delaletiyle 149/1-a,c,43,109/2-3 -a,b 106/2-a,c (er..ve mu..hakkında)
TCK 148 delaletiyle 149/1-a,c,43,109/2-3 -a,b 106/2-a,c 43,125/243,53 (bu..hakkında)
TCK 109/2-3 -a,b 106/2-a,c 43,281/1,53(en..hakkında)

netice olarak,şüpheli er..şüpheli bu..ve mu.. azmettirip borçtan fazla miktarda tehditle para almaya çalıştıkları,tehtitle müştekiye arabasını sattırmaya çalıştıkları,tehditle senet imzalattırdıkları.Bu şekilde er..,Bu..ve Mu..nun zincirleme şekilde birden fazla kişiyle yağma,birden fazla kişiyle silahlı tehdit ile zincirleme şekilde hürriyetten yoksun kılma zincirleme şekilde silahla tehdit suçlarını işledikleri,şüpheli bu..im ayrıca zincirleme şekilde hakaret suçunu işlediği,Şüpheli EN..hürriyetten yoksun kılma ve tehtid suçlarına iştirakettiği,silahları saklayarak suç delillerini gizleme suçunu işlediği yukarıdaki delilllerin anlaşıldığından....

iddianemedeki yazan aynen bu bu davanın dışında yine asliye ceza ve ayrı illerin mahkemelerinde 2 adet ise sulh cezadan maa zarar verme tehdit,hakaret,kişilerin huzurunu bozmak gibi bir sürü mahkeme açıldı.

ben bu mahkemelerin 1 mahkemede toplanmasını isteyebilirmiyim..
ayrıca şüpheli ifadeleri birbiriyle çok çelişkili tanık ifadeleri ve bana eşime gönderilen mesajlarda şüpheliler yaptıklarını açıkça söylüyorlar ve ben bu durumdan hala rahatsızım..ve halen tutuklanmalrı gibi bişey yok..

benim maddi durumumun iyi olmasını fırsat bilerek 1 yıl çok büyük zarara uğratıldım
iddaname ve diğer ifade örneklerini yeni aldım avukat için..

arkadaşlar bu adamlar iyi ceza alırlarmı?
adamlarda benden için suçlamalarda bulunmuşlar..ifadelerinde yok ben savcı olarak tanıtmışım diğer şüpheli ise doktor olarak tanıttı gibi saçmalamışlar..bu adamlar yüzünden villam ve eşime ait aracı satmak zorunda kaldım..
bana birileri iyi ceza alırlar desin lütfen vede neden hala dışarıdalar..ve nitelikli yağmayı anladım ama zincirleme yağma nedir?