Bir devlet üniversitesine misafir olarak giriş yapmak için gittiğimde,girişte görevli özel güvenlik görevlilerine sorduğum sorular karşısında saygısız ve hakarete varan cevaplar aldıgımda saygılı cevap almak istediğimi ve hakaretlerini kendilerine ait olduğunu belirttim.ardından 2 özel güvenlikçi tarafından dudağımın patlaması,gözümün morarmasına sebep olacak şekilde darp edildim.olaylar giriş kamerasının önünde gerçekleşti.olayın ardından hemen üniversite hastanesine gidip polise ve doktora rapor tutturdum.ardından bir kere daha karakola götürülüp davacı olduğumu beyan ettim.Onlarda benden hakaret suçundan davacı oldular.
Daha sonra savcılıktan bir tebligat aldım ve üzerinde dava tarihi ve yapılması gerekenler yazılıydı.bu kağıdı aldıktan 1 hafta sonra yine savcılıktan müşteki sıfatında tarafımdan hakaret suçundan açılan kamu davasının delil yetersizliğinden düştüğünü belirten bir yazı aldım.
Öğrenmek istediğim;ben hakaret suçundan değil darp suçundan dava açtım.ancak savcılıktan gelen son kağıtta hakaret suçundan tarafımdan açılan kamu davasının düştüğü yazıyor.darp suçundan açtığım dava devam ediyor mu yoksa bu da mı düştü?Okul girişindeki kamera kayıtlarının polis tarafından alınıp alınmadığını nasıl öğrenebilirim?Bu kayıtları özel güvenlikçilerin yok etme şansı var mı?Polise bildirdiğim ve kayda geçen bu kayıtları mahkemeye nasıl sunabilirim?