Eşimle şiddetli geçimsizliğimiz vardı yaklaşık 1.5 yıldır.yaklaşık 9 sene evvel ben 17 o 16 yaşındayken evlendik.resmi nikahımız ise 8 yıl evvel kıyıldı.biri 3 diğeri 8 yaşında 2 oğlum var.memur oluşumdan ötürü memleketim konyada ama balıkesirde görev yapıyorum.devlet memuruyum.eşim çalışmıyordu ev hanımıydı.yaklaşık 4 ay evvel şiddet veya hakaret olmadığı halde koruma kararı aldı.ben hala aynı çatı altında yaşamaya devam ettim.koruma kararını aldıktan sonra tavırları değişti.kanunun tamamen kendini koruduğu düşüncesi ile en ufak şeyde seni görevden attırırım koruma kararım var vs gibi sözlerde bulunmaya başladı.3 ay önce yine anlaşmalı boşanma işini konuşurken benden 50 bin tazminat aylık 1000 lira nafaka talep etti olmaz vs dedim.çık git o zaman evden dedi.gayet sakin ve alaycı şekilde evin giderlerini ben karşılıyorum dedim.evden nasıl kovuyorsun dedim .sen görürsün dedi 155 i aradı benden şikayetci oldunu söledi gelen polislere polisler ifademi aldı bende ondan şikayetci oldumu söyledim.bana sana uzaklaştırma kararı çıkacak sen eşyalarını topla evden çık dedi polisler.yine polis nezaretinde eve gittim ve evi terkettirildim.3 aydır ayrı yaşıyoruz.şuan konyaya tayinim çıktı.eşimde özel bir firmada çalışmaya başladı.evin ve çocukların aylık 900 liraya yakın giderini karşılıyorum şuan.bu arada ikinci şikayettende yine uzaklaştırma kararı çıkmadı ve hem bana hem ona 3 er ay koruma kararı çıktı.tayinim konyayaçıktı.kendisi konyaya dönmek istemiyor ve balıkesirde yaşamaya devam edeceğini söylüyor.koruma kararı gereği elektrik su doğalgazı kestiremiyorum.evin kirasını hala ödüyorum.ve en önemlisi çocukları burada bırakmak istemiyorum.boşanma davasıda açmadım.nasıl bir yol izlemem gerekli.kafayı yemek üzereyim.yardımcı olursanız sevinirim.