Aracımı hafta sonu pazar Günü açık Otopazarda Zafer adında bir şahısa sattım,ve alan kişinin evine gittik aracın bedelini aldım aracı o gün teslim ettim,mesai günüde noter satışını yapacaktık ama şahıs 15 gün ortadan kayboldu.Daha sonraları telefonda görüşmeye başladık aracın satışını alması gerektiğini yoksa aracı trafikten men edeceğimi söylememe ramen satışı almadı, daha sonra ise aracı arkadaşı olduğu bir şahsa sattığını söyledi ve satışı onun alacağını ancak satış için parasının olmadığın söyledi.Bende sattığım kişinin evini bildiğim için 1 ay zaman tanıdım gene bazı mazeretler anlatarak satışı almadılar.Araç 27/7/2010 tarihinde eksik evrak nedeniyle yediemin parkına bağlanıyor
ama Bana hiçbir şekilde bilgi verilmiyor.benim haberim 12/02/2012 tarihinde yediemin parktan gelen ihbarnemeyle oluyor.bana 6000 tl otopark parası ödememi ve aracımı almamı söylüyorlar aracımım toplam değeri 2000 tl aracımdan vazgeçsem dahi istenilen ücreti karşılamıyor.Otopark sahibiyle görüştüm 2000 tl ödemeyi kabul ettim uzlaşalım dedim kabul etmedi ben bu parayı senden haciz yoluyla her türlü tahsil ederim dedi.bende şunu sordum bu aracı bağlıyorsunuz aradan 600 gün geçiyor nede bu kadar zaman beklettiniz haber vermediniz dediğimde ise hukuki yollar acık yanıtını aldım. Çok mağdur durumdayım gerçekten bu parayı ödeyecek durumum yok bu durumda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Saygıla