Herkesi İyi Hafta Sonu Dilerim .

Konuya Şöyle Girmek İstiyorum .
Yaklaşık 1 hafta önce iş çıkışı 3 arkadaş cola cips falan yani abur cubur aldık ve arabamla manzaralı bir mekana çıktık .
Gittiğimiz yer baya kalabalık bir mekan alkol kullananların tercih ettiği bir mekan diyelim herkes arabasıyla gelir içer gider
Konu şu bende arkadaslarımda o tepeye gittik üsküdar mevvkiinde ve aracı park edecek güzel bir yer bulamadık bir aracın arkasına park ettik kolamızı içiyorduk ve öndeki araç çıkıcakdı bizde öndeki araca yol verdik ve onun yerine geçtik sohbet falan derken arkamıza polis aracı geldi tabi biz temiz oldugumuz için korkmadık sohbetimize devam ettik polis aracı arkamıza cektikden sonra gitti ve yaklaşık 15-20 dakika sonra geldi ve bizim gbtlerimze baktı hepimiz temiz oldugumuz için pek umursamadılar tam giderlerken polis memurlarından biri buldum diyerek avucunu açtı ve o anda şok oldum yerden buldugu ve uyusturucu ismi verdikleri maddeyi bizimmiş gibi hiç birşey dinlemeden karakola götürdüler tabiki biz suçu kabullenmedık sonucda arabamdan veya bizim üzerimizden çıkmadı yerden bulundu ve o mekanda bizden başka 10larca kişi vardı karakolda sabaha kadar bekledikten sonra bize birşey olmayacak denildi . olaydan 3 gün sonrada bir toplum polisi çevirdi ve gbtye bakdıktan sonra UYUŞTURUCU MADDE KULLANMAK VE BARINDIRMAK suçu olarak gbt de görüldü bu şuç üstümüze mi kaldı ? yada bu şuç mahkemeden sonra silinirmi ?