Yalanlarıyla kendisini benim gibi göstererek onunla evlenmemi sağladı
Sadakatsizliğe uğradım (öpüşürkenki sarmas dolaş resimlerini buldum/eski resim dedi)
Dövüldüm.Ailesinden birisinin kızımızı dövme diye kendi yazdığı notu sundum mahkemeye
yeni evli ve hamileyken terkedildim( bir bayanla yeniden muhabbet etmek istediğinin, ban da esyalarımı topla dediği mailleri sundum)
Gittiğinde elk su doğalgaz telefon kapattırdı aç bıraktı hamile halimle çok zorlandım korktum üşüyüp hasta oldum kimseyi tanımadığımdan basıma bişi gelse kimseye de ulaşamayacaktım bebek ve benim sağlığım tehlikedeydi
Evsahibiyle görüşerek beni evden çıkrttırdı
Nafakalarımı hiç yatırtmadı
Stilist olmamı engelledi
Üniversite mezunu olmamı engelledi kayıtlarımı yaptırtmadı
Çocuğumla peşine düştüğümde arama sorma bitti git evlen diye baskılar yaptı/ baska sehirde bulduğumda o şehri terketti
Sürekli sen borç al sana para göndericem der sıkıntımı atlatmamı sağlar beni borç batağına sapladı
Çocuğunu 3kez gördü ilgilenmez aramaz sormaz nafakasını yatırmaz umursamaz
Mahkemeyi kandırmaya çalıştı tüm belgelerini 5 ay uyumayıp çürüttüm
Halilelik loğusalık psikolojisiyle maddi manevi her türlü şiddetlerine maruz kaldım sonucunda kanser oldum.tedavimi olmam gerektiğinde yine nafakalrımızı ödmedi banane seden deyip durdu ıspatladım mesajını. boşandığımızda ssk sndan faydalanıp kanser tedavim aksayacaktı
Sürekli aşağılar hakaretler küfürler eder . maiillerini sundum
şahitler dinlettim
resmi yolla yapılan arastırmalarda durumum ortadaydı
hakim artık karar verelim dediğinde işten çıktı
askere gideceğini beyan etti ki bize askere gittiğini söylemişti gitmemiş
tamkarar asamasında işten çıktı aileme bakıyorum param yok benim dedi

KARAR VERİLDİ

TÜM BUNLARA RAĞMEN

velayet bende ama birsürü ona görüş konuldu
nafakamızı düşürdü
tazmnat talebimizi reddetti
ve BOŞADI

adalet bu mudur şimdi ? ressmen ortada bıraktılar bizi elbirliği ile..
??