Açık arttırma sitesi ve kredi karti dolandırıcılığı
merhaba öncelikle saygılar ben 14.02.2012 tarihinde açık artırmayla satış yapan bir siteden ürün aldım bir fotoğraf makinası bu açık artırmada bu ürünü 21.11 tl ye kazandım ve ürünü almak için kredi kartı bilgilerinizi girin dedi girdim ve ürünümün gelmesini beklemeye başladım bugün yani 08.03.2012 tarihinde kredi kartımın dökümü geldi bu ürün haricinde 161.80 tl değerinde bu siteden bir ürün daha aldım diye göstermişler bu siteden başka bir ürün almadım yani sadece 21.11 tl değerinde ürün aldım bana başka bir ürün daha yüklemişler bu sitenin iletişimi olan e posta tlf gibi tüm iletişim araçlarıyla irtibata geçtim ama cevap vermiyorlar ve ayrıca ürünlerde elime geçmedi buda cabası bu sitenin adı ZİİNGA.COM dur açık artırma sitesidir ayrıca benim mail adresime aldığım ürünün makbuzuda var bu makbuzda 21.11 tl lik aldığım ürünün makbuzu yani bana yükledikleri ürünün makbuzuda yok bu makbuz mail adresimde duruyor kopyalayıp yapıştırdım aşağıda bu konuda yardımlarınızı rica edecektim teşekkürler
Degerli üyemiz,
Ziinga.com’da basariyla bir ürün için ödeme yaptiniz!
Bu işlem için kullanılan IP adresi: 88.240.100.46
Ürün teslimatınız beklemededir. Ortalama teslimat süresi 1-3 haftadır.
Aşağıda işleminizin detayları yer almaktadır.
Ürün adi:
Samsung ST30
Toplam tutar:
$ 12.00
Islem numarasi:
22042755
Tarih:
2012-02-14
Ödeme yöntemi:
Kredi Kartı
Siparis durumu:
ÖDENDI
Ziinga.com tarafından aşağıdaki meblağlarda alınan ücret, kredi kartı hesap özetinizde ABD Doları cinsinden gözükecektir:
Ürün bedeli: $ 11.00 - ask-ziinga.com +44-1138680224
Ürün bedeli: $ 1.00 - ask-ziinga.com +44-1138680224
Ziinga.com’da gerçeklestirdiginiz herhangi bir islemle ilgili sorunlariniz olursa, lütfen asagida belirtilen çesitli iletisim noktalarindan bizimle irtibata geçiniz:
Lütfen gerekli tüm belgeleri info@ziinga.com e-posta adresine gönderin.
"Şartlar ve koşullar" sayfamızı ziyaret ederek en son değişikliklerden haberdar olunuz.Eğer hizmetlerimizin nasıl çalıştığına dair yardım almak istiyorsanız, burayı tıklayarak kısa ve kolay kullanım kılavuzunu okuyunuz. Herhangi bir zorluk yaşarsanız veya belirsiz bir durumun olduğunu hissediyorsanız, info@ziinga.com adresine bir e-posta göndermekten çekinmeyiniz. 24 saat içinde e-postanızı cevaplandıracağız.
Lütfen bu teklifin içinde yer alan 7 gün bedava Platinum üyeliğinin size Ücretsiz açık artırma teklifi, ek olarak her teklif paketi satın alımında %10, tüm ürünler için ÜCRETSİZ kargo, hesabınıza günlük yüklenen 7 ücretsiz teklif ve Ziinga.com'a her giriş yaptığınız takvim gününde yüklenmiş 8 ücretsiz teklif kazandırdığını unutmayınız. Abonelik ücreti $ 91.42 /Ay'dır. Aboneliğinizi herhangi bir zamanda iptal ettirebilmek için Müşteri Hizmetlerimiz'e e-posta: info@ziinga.com yoluyla ulaşabilirsiniz. Platinum üyelik, ilk 3 ay için taahhüt edilmiştir.
Cevap: Açık arttırma sitesi ve kredi karti dolandırıcılığı
Abonelik ücreti $ 91.42 /Ay'dır. Aboneliğinizi herhangi bir zamanda iptal ettirebilmek için Müşteri Hizmetlerimiz'e e-posta: info@ziinga.com yoluyla ulaşabilirsiniz. Platinum üyelik, ilk 3 ay için taahhüt edilmiştir.
sizi oraya abone yapmışlar.
hemen kredikartınızın birimine ulaşıp bu ödemeyi kabul etmediğinizi bildirin.
Cevap: Açık arttırma sitesi ve kredi karti dolandırıcılığı
Merhaba oncelikle bende ayni siteden dolayi magdur oldum Ziinga.com dan 01.04.2012 tarihinde acik arttirma usuluyle hediye kazandim odeme sayfasina gelince odememi bankamdan aldigim sanal kartim ile yaptim.Ondan sonra anladigim kadariyla premium uyelik uygulayip aylik 95$ taahudunde bulundugumuz anlasildi.Hemen bankami arayip sanal kartimi iptal ettim ayrica asil kartimi internet bankaciligi ve mail ordere kapattim.Site ingilizce hizmet veren bi altyapisi var gorusmemde uyeligi iptal edebileceklerini ancak 39$ taahut bozma ucreti alacaklarini soylediler ben daha onay vermeden sanal kartimdan cekim denemesi yapilmis ve banka onay vermedigini soyledi.Simdi merak ettigim kredi kartimida iptal edip yenisini istedikten sonra sitenin hukuki olarak bizim gibi magdurlara yaptirim yapma hakki varmidir? Bilgisi olan arkadaslarin cevaplarini bekliyorum.
Merhaba 1 yıl önce kredi kartı bilgilerine girildi.Şahıs yaklaşık 15 gün boyunca hesaba girmiş çıkmış.Facebook oyun çipleri almış satmış burdan borç...
Yazan: gokce7374 Forum: Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku