Merhabalar

Lefkoşa Kıbrısta bir firmada uzun süredir çalışmaktayım... En eski çalışan olduğum için müşteri temsilcilerinin takım yetkilisi konumundaydım...
Fakat hiç bir sbeeb olmadan takım yetkilisi konumundan alınıp normal bir müşteri temsilcisi konumuna görevlendiriliğ normal müşteri temsilcisi konumunda olan bir çalışan benim yerime geçirildi..

Bu durumu sorduğum zaman ise siz KKTC vatandaşı değilsiniz ve ayrıca yabancı diliniz yok. Diğer arkadaş o pozisyon için daha uygun dendi...Bu şartlarda çalışmak istiyorsanız çalışın dendi...

Bu duruma gelmeme sebeb ise...Bulunduğum firmanın müdürüyle aramın iyi olmamasındandır...Müdür bir takım yıldırma politikalarıyla üzerime gelip saçma sapan sebebleri önüme sürerek benimle takışmaya çalıştı...ben her seferinde uygun bir dille durumu anlatırken kendisi her seferinde ya beni azarladı yada tersledi.

En son ayağımdan sakatlanmış ve 1 ay kadar rapor almak zorunda kalmıştım.bu raporlu olduğum dönemde altımda olan iş arkadaşım bir bayanı benim yerime görevlendirmişler ve ben rapoırum bittiği zaman döndüğümde ise 1 hafta içerisinde görev yerimin değişip alt seviyeye çektiklerini bildirdiler...

Böyle bir durum için ne yapabilirim? Sebebsiz yere bir alt pozisyona geçirilmem hiç etik gelmedi bana...Düşünün yıllardır aynı firmaya çalışıyorsunuz ve bir anda senin ayağını kaydırıp bir alt seviyeye çekiyorlar.maaşımda herhangi bir düşüklük olmayacak fakat bu duruma nasıl müdahele edebilirim bilmiyorum.Yol gösterirseniz sevinirim