2009 ile 2010 tarihleri arasında afyonkoca tepe üniversitesinde bir meslek yüksekokulunda yardımcı hizmetli sınıfında bekçi kadrosunda iken bulunduğum kurum bana mutemetlik yaptırdı. vede ekderslerdende yüzde iki kesinti yapmamı uygun gördu. 2011 tarihinde rektörlüğümüzce yüzde iki kesinti yaptığım anlasıldı. soruçturma açıldı. ve soruçturma cezasının sonuçunda bana 2 yıl kademe durdurma cezası verildi. cezaya itiraz etmedim . Daha sonra rektörluğumuz cumhuriyet baş savcılığınada iletti konuyu cumhuriyet başsavcılığının verdiği kararda ise Bu yapılan görevlendirmeni mesleki bilgi açısından yasal olmadığı, tahakkuk memuru sifıtının şüpheliye yüklenmesinin mümkün bulunmadığı buna rağmen şüpheli tarafından yüksekokulu kuruluşu ve insan yetersizliği nedeniyle iyi niyetle başladığı bu işte ekders ücretleri için ödemeleri yapılan hak sahibi çalışanların rıza varlığında yapılan kesinitinin yasal olduğu rızaya dayandığı ve suç oluşturmadığı, suç kastının bulunmadığı anlasılmaktadır,Denilmiştir.Benim asıl sorum su ben 2 yıllık kademe durdurma cezası verilirken yani 2010da 7 gün içinde itiraz etmedim vede idare mahkemeyede göturmedim. savçılığın verdiği 2012deki kararla itiraz edebilme hakkım varmı gerek bulunduğum kuruma gereksede idare mahkemesine yardım ederseniz sevinirim.