Müşteki M. ile şüphelinin suç tarihinde ........ caddesinde izledikleri maçın devre arasında iki takım taraftarları arasında sözlü sataşma ve iteklemelerin yaşandığı, müşteki M. 'nin kendi takım taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştığı sırada şüphelinin ele geçirilemeyen sopa ya da benzeri birşeyle vurarak onu hayati tehlike geçirmeyecek basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde ancak yüzde sabit iz bırakacak şekilde onu yaraladığı, şüpheli bhdr hiç kimseye vurmadığını savunmasına karşın tanık beyanı ve delillere göre üzerine atılı suçu işlediği konusunda hakkında kamu davası açılması için yeterli şüphe oluşturacak delilin bulunduğu anlaşıldığından;
Şüphelinin yargılamasının yapılarak eylemine uyan sevk maddeleri gereğince cezalandırılmasına, Adli Emanetin 2011/558 sırasında kayıtlı cd'nin dosyada delil olarak saklanmasına karar verilmesi kamu adına iddia ve talep olunur.
11/01/2012

Efendim öncelikle Davacı ve Müştekinin isimleri uyuşmamaktadır.Şahısla olay sırasında ya da sonrasında herhangi bir karşılaşmam olmamasına karşı, olay anında yanında bulunan arkadaşları (kendisi ve arkadaşlarını tanımadığım ve herhangi bir olay yaşamadığım halde) nedensiz bir şekilde, sosyal paylaşım sitesi facebook'tan adımı ve soyadımı öğrenerek benim vurduğumu iddia etmiştir.
Şahitlik yapan şahısla yüz yüze görüştüm ve mobese kamerası tarafından çekilen olay görüntülerinde benim olmadığımı söyledi.
İlk kez böyle bir durum başıma geliyor.Ceza alır mıyım?Hapis cezası mı alırım?Mahkemede haklılığımı nasıl kanıtlayabilirim?Ve en kötüsü sicil kaydıma işlenir mi?Rica etsem aklımda bir fikir bulunması açısından sorularımı cevaplar mısınız?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.