sayın ilgili ve bana yardımcı olacak üstatlarım..

30.12.2011 tarihinde ...bana hakaret eden bir başka bölüm yetkilisine aynı şekilde karşılık verdim..olay dışarda ve kimsenin görmediği bir yerde oldu..şaka gibi ama beni darp etti diyerek iş yerine şikayette bulunmuş..benden savunma istediler..bana ettiği hakaret e hakaretle karşılık verdim..haricinde hiç bir iş bağımız yok...benim kişiye gitmem söz konusu bile değil..iş harici bir durum söz konusu ise bu durumu iş yerine yansıtması ve sizinde ciddiye alarak benden savunma istemeniz i anlayamadım...T.C.savcılığının ilgi alanına giren bu durum a müdehil olmanız mobing ve beni işten çıkartmak için bahane oluşturmak dan öte gitmemektedir saygılarım ile yazdım verdim...ertesi gün bir bahane uyarı..sonraki gün bahane uyarı ve bana söylenen şu oldu..uyarılar sözlü olarak başka türlü anlatıldı ve benden yine savunma istendi neyseki durum farkında olduğum için bahanelerini çürüten vede hiç e sayan savunmalarımı ispatlı olarak verdim..bu na rağmen...2 uyarı üst üst e aldığın için seni işten çıkartıyoruz denildi..ve giriş çıkış kartım iptal edilmiş..ve tek yapmam gereken iyi peki...madem çalışmak istemiyorsunuz o halde benim hak edişlerimi verin..çıkayım dedim..

10.10.2011 de girdiğim bir güvenlik sistemleri satış firmasın da ..özel bir sözleşme ile maaş+prim+yol ile çalışıyordum...
maaş ımın bir kısmını ne gerekçe gösterdiklerini bile söylemeden..kesmişler..ve de prim hakkın yoktur diyerek savuşturdular..
şirket sahiplerine ulaşarak...prim hak edişimin 400 $ olduğunu ispatlarımı sundum...satış sözleşmesi..müşteri ve satıcı imzalı...müşteri ilk ödeme faturası..vede şirket in günlük prim raporunun bir kopyasını...bu gün beni arayarak elden ödeme yapmak istediklerini beyan ettiler ve şirket e davet ettiler ancak bana ödenecek rakkam ın da 200 tl olduğunu belirttiler..

elimde net olarak hem firmanın...hemde müşterilerimin...sözleşmeleri var...ama buna rağmen ne yapmak istediklerini anlamış değilim....üstelik bana sen istifa ettin diyerek de tehdit ediyorlar ve istersek vermeyebiliriz...3 gün içinde gel şirket e şeklinde konuşuyorlar...ben istifa dilekçesi yazmadım...kendim de çıkmadım..ancak özlük dosyam da var olduğunu beyan ediyorlar ve haricinde her hangi bir şey yok diyorlar...bu durum u şahitler ve belgeler ile ispatlayabiliyorum...
ancak firma yine de direniyor...yani 200 tl ödemek ve şirket e çağırmak ne manası söz konusu.amaçları nedir..bilmek ve öğrenmek istiyorum....neden bankaya yatmıyor eskisi gibi prim hak edişim...ve bu sorularımın yanına sizin ne yapmamı tavsiye etmeniz..
saygılarım ile tüm hukuki.net yetkili ve uzmanları na..tşk ederim.