oncelıkle merhaba. bır sahte para olayına karıştık dırek olayı anlatıyorum; bende bulunan 100tl lık para arkadasımın parayı elımden almaya calısmasıyla ortadan yırtılmıstı bende bantladım parayı daha sonra kantıne para oducegım anda o parayı verdım kantınde bozamıcagını soyledı o sırada bır arkadasım parayı bozdu ve 100 tlyı o aldı daha sonra onunla beraber kırtasıyeye gıttık orda arkadasım bırseyler aldı ve o 100 tlyı verdı.bır gun sonra para sahte cıktıgı anlasılmıs ve polıse bıldırılmıs kırtasıye tarafından daha sonra arkadasımın annesı ve babası hakım onlara haber verılıyor ve benım aıleme haber verılıyor olay adlıyeye savcılıga tasınıyor, kamera kayıtları da var parayı arkadasımın verdıgı gozukuyor, su anda savcılık dosyayı beklıyor. bızım akıbetımız ne olur mahkemeye sevk edılırmıyız. paranın sahte oldugunu bılmıyorduk eger bılıpte verseydım ne olurdu onu da ogrenmek ıstıyorum bu arada 18 yasımı mart 25 de dolduracagım daha resıt degılım ancak arkadasım 18 yasını doldurmus bulunmaktadır.onceden de sabıka kaydım yok. cok tesekkurler sımdıden.